Middag alá Robert!

Kategori: Allmänt


Pasta med tonfisk och rakor ett eget recept och mycket gott!



Måndag i Groningen!

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en grå dag här i Groningen, jag lämnade ett Sverige med strålande solsken och här är det bara mulet och kallt.

Det har inte hänt så jätte mycket idag förutom att vi besökt banken, gått promenad till vart jag ska bo, lite kul att se andra studenter flytta ut. Hoppas de hinner städa ordentligt innan imorgon bara! Sedan blev det en liten sväng i centrum och sedan tillbaka till Robert.

Vi får se vad det blir av resten av kvällen, men det blir nog ganska lugnt. Imorgon är det ju som sagt flyttdag!

Framme i Groningen!

Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit fram till Groningen, jag känner mig helt slut och fattar nog inte riktigt vad som händer? Det känns som att jag ska vara här i vecka eller något som vanligt.. Verkligheten slår mig väll snart! 

Vi har precis ätit lite chinesefood och jag har hunnit tagit mig en dusch och har nu mjukisarna på. Ikväll får det bara bli lugnt med en film eller något!!

Jag blev lite glatt överaskad när jag såg hur fin min cykel blivit. Robert har verkligen pimpat upp den ordentligt! Jag kommer vara kändis i den här staden inom 1 vecka med denna cykel!



Mer svensk kan det inte bli??


Hejdå Sverige!

Kategori: Allmänt

Snart ska vi bege oss mot Skavsta och om några timmar går flyget. Det var riktigt svårt att somna och många tankar flög i huvudet. Just nu är det många känslor som spökar.

Jag kommer sakna Sverige enormt, men nästa gång jag kommer hem.. Då vill jag faktiskt att snön ska vara borta!

Jag kommer att sakna er alla också, grymt mycket!

Vi hörs!!

Jag har blivit faster..

Kategori: Allmänt

Till en jätte söt liten tjej:) Känns jätte kul, nu är jag både faster och moster! Grattis Storebror Henrik och Cicci!

Just nu är jag hos min pappa i Norrköping, vi tittar just nu på Fångarna på fortet och äter rabarberpaj. Min favorit, jag blir så bortskämd varje gång jag kommer hit, alltid får jag paj! MUMS!

 

Någonstans i Sverige!

Kategori: Allmänt


Hejdå Stockholm!

Kategori: Allmänt

Nu lämnar jag den kära huvudstaden för lite mer landsbyggd. Just nu befinner jag mig på ett X2000 tåg som svajar att barnvagnar flyger och jag har dunkat i huvudet i fönstret sådär 5-6 ggr. 
Innan jag gick på tåget misstänkte jag att något var fel men att det skulle vara så allvarligt? Snart åker vi väll av rälsen?? Åksjuka är ingenting om man jämför med detta!



Jag med alla mina väskor precis innan tåget!


Emma följde med mig till tåget och hjälpte mig med alla väskor! Stort tack!


Sista natten i min ljuva säng!

Kategori: Allmänt

Jag kommer verkligen att sakna min säng, den är otroligt skön och mitt täcke är det gosigaste och skönaste! Jag har precis packat färdig och det mina vänner var inte lätt. Jag är smått orolig över vikten, jag hoppas min våg väger rätt och jag har en känsla av att jag kommer att få åka ner med 10 tröjor på mig:S Jag tycker att jag knappt plockat från garderoben ändå så går det knappt att stänga väskorna... Jag ser inte alls fram emot morgondagen, allt går för fort.

Dum som jag är, eller mera träningsfreak ska jag på gympan imorgon, men det blir bara någon timme.. Jag måste ju få sätta minst en helskruv till innan jag åker. Därefter blir det hem och ladda om och sedan ta mig till pappa. Det absolut svåraste är nog att säga hejdå till mamma, usch! Som tur är har hon blivit en höjdare på skype nu! 

Ångest!

Kategori: Allmänt

Jag kan inte beskriva känslan som kryper sig på.. Fy, detta är så fruktansvärt!! Detta är sista kvällen, sista middagen hemma, sista TV-tittandet, sista keltiden med Linus, sista lets dance! Ja, allt känns jobbigt just nu! Verkligen allt!! Varför ska man behöva ha sån här ångest?!  Och det är hur läskigt som helst, jag ska lämna mitt liv som är så välplanerat och organiserat till nått helt annat! Läskigt, läskigt! Ångest, ångest!

Just nu: Packning!

Kategori: Allmänt

Att det ska vara så svårt!! Jag vill ha med mig allt och hur ska jag veta vad jag kommer att vilja ha på mig där borta?? Detta är verkligen jobbigt, framförallt när alla skcikar små söta sms eller skriver nån rad på Facebook. Jag är så nära att bara skita i det här och stanna hemma! 



fullproppad väska... Hur ska detta gå?


Present!

Kategori: Allmänt

Idag har jag köpt en liten present till min kära mamma!! Ett headset, så att hon lätt kan skypa med mig! Alla ni som inte har skype, fixa, jag vill kunna prata med er när jag är borta.


Sista träningen med tjejerna.

Kategori: Gymnastik

Idag var det sista träningen med tjejerna innan jag åker och det går inte att förbereda sig mentalt för det. Det var verkligen riktigt jobbigt att säga hejdå! Efter träningen hade vi lite avskedsfika och det som var min räddning var att tjejerna gick i olika omgångar så alla gick inte samtidigt. Det hade varit för hårt om alla försvunnit på samma gång och jag hade grinat ihjäl mig. Jag kommer verkligen sakna dem. De är fantastiska tjejer och dem har gett mig så mycket glädje och roliga minnen! De lyckas alltid få mig att skratta oavsett hur trött, stressad eller ledsen jag är, det är ovärderligt. Mina fina tjejer! Jag vet att ni inte kommer göra mig besviken, det kommer ni aldrig att göra!!! 

Jag vet heller inte om detta var min sista gymnastik träning? Jag vet inte än när på lördag jag åker till pappa men det kan ha varit sista träningen. Dock lyckades jag äntligen få till en helskruv, på riktigt! Den var inte snygg men jag kom runt och jag knäckte nöten! Jag provade skruva åt andra hållet, i början var det riktigt konstigt men sen så, då kändes det mycket mer naturligt i kroppen! YES, mission accomplished!



Min helskruv! Inte den snyggaste, men gud vad stolt jag är!!



Emma och jag hade gjort en show för Åsa, men sedan spårade det.. Lite trötta kanske?

Lunch med Jennie!

Kategori: Allmänt

Mina små lunchdejter fortsätter och idag var det Jennie tur att få dejt på tu man hand! Vi möttes upp vid KTH,  och sedan hade vi en mysig stund på en restaurang där ute. Jag får grymt mycket uppmärksamhet de här dagarna:) Hur ska det gå sen? 





Sista kvällen med Mamma!

Kategori: Allmänt

Jag har precis insätt att de kommande dagarna kommer bestå i tårar. Bara idag har jag grinat typ 5 gånger då jag tänkt på att lämna alla fina människor jag kommer att sakna så oerhört. Visst jag är tillbaka fortare än blixten men ändå 6 månader är ändå lång tid, även fast det går fort! Men så långt bort är det faktiskt inte och jag har ju faktiskt möjligheten att åka hem en helg om jag vill!

Ikväll så gick jag och mamma på Roma, stammis restaurangen i Jakobsberg, då vi knappt kommer att hinna umgås innan jag åker. Det var trevligt att prata lite och det kommer kännas riktigt konstigt att inte träffa mamma så ofta som jag gör.  Hon är ju min absolut bästa vän och jag pratar ju med henne om allt!!! Fast imorgon ska jag köpa microfon och lära henne skype=) 



Mamma!!


Me!


Tastys med Malin!

Kategori: Allmänt

Jag har precis kommit hem från en fika med Malin, vi snackade om lite allt möjligt men mest var det väll Holland? Shit om exakt 1 vecka har jag fått mitt rum som jag ska leva i 6 månader. Jag lämnar Stockholm på lördag och Sverige på söndag. Tiden har verkligen gått så fort och jag hänger inte med, jag börjar få sån panik! Ångest!


Jag kör på kladdkaka med grädde!!
Medan Malin har något sundare alternativ!!
Snart ska jag ut igen för ett restaurang besök med mamma, det är sista kvällen som vi hinner umgås. Sedan jobbar hon och sedan åker jag! Åh, det här är riktigt smärtsamt att veta att jag ska vara ifrån alla människor som betyder så mycket för mig! Och jag hatar att säga hejdå! Jag är största lipsillen!

Mjukisdress!

Kategori: Allmänt

Igår tog jag en sväng förbi dansgaraget för att säga hejdå till Tore & Emilio och dessutom lämna tillbaka nyckeln jag har haft. Det känns riktigt hårt att se dem öva in uppvärmningen som jag inte ska få vara delaktig i:( Det börjar bli på riktigt nu och jag fattar det inte riktigt?

Dessutom fick jag en present som jag inte alls förväntat mig! En mjukis dress med dansgaragets logga, något stor men grymt gosig! Jag är jätte nöjd, Tack så mycket Tore! Jag kommer verkligen sakna det stället!!



Födelsedag/avskedsfest!

Kategori: Allmänt

Tack ni alla som kom och fick mig att ha en jätte trevlig kväll! Dock har jag lärt mig att bara ta en jellyshot nästa gång! Att det kan sitta i såhär länge? När ska jag få känna mig som en människa igen?! Och jag måste säga det, vilka fantastiska vänner jag har!!


Folket börjar komma!


Linnda gillade min pizza


Kusin och jag!


Daniel och Daniel minglade i köket!


Brudarna i soffan!


Tasnuba kom förbi!


Brudarna som ägde MTE!


Linnda kör tysta stilen i hörnet?


present öppning


super snygg väska från Tasnuba!



Jessica och Lollo gav mig champangeglas och chocklad!


Dessutom gav de mig svensk vodka så jag kan visa alla icke svenskar i Holland vad som är riktiga grejjer!


Posing!


Ett fint drink-glas från Åsa, Sandra och Carin!


Av Magda och Erik fick jag en Pandora berlock!  Väldigt fin!


En student akuten spargris med Euros inuti från Daniel By!


Av Linnda fick jag kamera stativ!


Chocklad från kusin, men innan har jag fått mobil, och Holländska bok + cd!


örhängen från Jennie och Johanna!


Emma kom med en hel victoria secret påse!!


Inuti var det en klänning från forever 21 och underkläder + läppglans från victoria secret!


Jennie och Johanna diggade balkongen!


Grabbar!


Gympa tjejer!


Nånting på andra sidan var väldigt intressant??


Magda var först ut för fiskdammen!


Lollo får napp!


Jessica nappar också!


Glad tjej bakom fiskdammen!


Jennie och Johanna gillar också fiskdammen!


Glad tjej!


Hon gillar jelly shots!


Mingel!


Födelsedagstårtan!


older and vicer??


Tårtan blev populär!


Brudarna gillar tårta!


Eva njuter!


Danne diggade min tårta enormt!


Tårta!




Danne håller tal?!


Papparazzi är igång..


Här händer det grejer!


Danne och jag!


Lollo!!


jag och jessi!


Haha


Får vi aldrig nog?


hahahaha


oj, intressant? vilken blick!


Liv och jessica


Röste och Lollo!


Lite trött??




dags för fest!

Kategori: Allmänt

Nu är det bara minuter kvar innan gästerna kommer....



pizza 1


pizza 2


tårtan!


stämning utanför porten


bordet!


bål 1


bål 2


jag ikväll!!

Nu kör vi!!!

fest förberedelser!

Kategori: Allmänt

Ska snart till ICA för att köpa in allt som behövs för imorgon! Jag ser fram emot det samtidigt som jag inte riktigt fattat att jag ska säga hejdå till vissa!? Fy vad jobbigt! 


Gymnastik!

Kategori: Gymnastik

I går var det gymnastik på schemat, nästa vecka kommer jag att ha sista träningen med tjejerna och det kommer bli riktigt jobbigt. Jag vågar inte tänkta på det, jag hatar att säga hej då och framförallt till personer jag verkligen kommer att sakna. Utan gympan kommer det verkligen bli tomt! 




Emma i frivolt!


Jag i en frivolt?! 

Frivolt!


Grym sträck-helskruv!


Sträck-salto


jag lär mig flyga!


Jump of fashion!


Dags att bli seriös igen, en sträck- hel!


Glad tjej!


Making Jelly shots!

Kategori: Allmänt



Riktigt mumsigt! På lördag smäller det!

Förfrågan!

Kategori: Allmänt

Jag fick en förfrågan att det fanns intresse av att se vart jag kommer att bo någonstans under min vistelse i Groningen. Här är en liten fin video!


80's back!

Kategori: Allmänt



God morgon!
Jag känner mig riktig het när jag vaknar upp och ser detta i spegeln. En riktig pudel-rockare! Jag måste vara bland dem lataste människorna, jag är ledig idag så jag passa på att sova ut och jag vaknade nu! Riktigt skönt! Dagen blir väll inte heller så ansträngande, jag ska fixa med ytterligare lite papper, betala dutch course och komma på något att bjuda på på lördag! IKväll är det Gymnastik, bra är väll det så man får använda lite kroppsansträngning!!

Först nu blir det lite desperate housewives innan jag kommer igång!


fix dag!

Kategori: Allmänt

Idag är det en riktig fix dag, jag har 100 papper att skriva ut och fylla i. Sedan ska jag till skolan för att träffa rektorn för att få mina kursval godkända, jag hoppas verkligen hon godkänner. Jag skulle bli så ledsen annars, nu är jag as taggad på de här kurserna! Sedan är det vidare till jobbet, jobba till 20.00 och sedan restaurang med jobbet. Det är en avskedsmiddag för personer som bytt arbete eller ska bort, som jag=)


Fick nyligen besked om vårt betyg för kandidatuppsatsen, vi fick B. Jag är nöjd, med tanke på att vi hela tiden var inriktade på ett A men när våran handledare sedan sa att ett A är omöjligt att få på en kandidatuppsats så är ju B det bästa man kan få!?! Hur som helst, med tanke på vår panik inlämning är jag glad att vi ens blev godkända, att det blev ett B är ju bara ett plus:)


Efterlängtat besök!

Kategori: Allmänt

Idag träffade jag Linnda, det var jätte länge sen vi sågs sist. Jag kan inte ens komma på när det var? Kanske 2 månader? eller? Hur som helst, jag var och hälsade på henne idag i hennes (nya) lägenhet. Hon har väll bott där i ungefär ett halvår. Den var jätte mysig och vi hade det riktigt trevligt, kollade på idrottsgalen och fikade!


Bruden är så på G!


Sista helgen på IKEA!

Kategori: Allmänt

I morse var jag dålig, jag hade tänkt gå på gympan men när Emma smsade att hon inte skulle gå och min säng var så varm och skön drog jag bara ut på tiden och tillslut ansåg jag att det var försent att ta sig dit:P


Nu ska jag strax bege mig till jobbet, det är mycket jobb nu, 4 dagar i rad men det blir sista helgen innan jag åker. Känns skönt men ändå konstigt, tänk nästa termin kommer jag att ha varje helg ledigt, vad ska jag göra med all tid? Haha, det blir nog inga problem att sysselsätta sig! 





Belöning!

Kategori: Allmänt

Efter den här veckan är jag värd en belöning! Därför har jag idag sovit nästan hela dagen och knappt rört mig ur sängen. Dagens stora ansträngning var att gå ner till centrum och köpa en Pandora berlock till mitt armband! Nu har jag 3 berlocker och armbandet börjar se mycket snyggare ut! Me lika a lot! 







Äntligen jullov!

Kategori: Allmänt

Bättre sent än aldrig:)

Jag har haft en utav mina värsta plugg-veckor någonsin, jag vet att redovisningen och ekonomistyrningen kan ha varit snäppet värre men denna vecka har tagit på krafterna. Två stora uppsatser har lämnats in. Kandidatuppsatsen lämnades in i måndag med mycket dramatik sedan har resten av veckan bestått i att knåpa på affärsutveckling. Men nu, nu är det klart! Och jag känner en sån lättnad och jag kommer sakna det lite grann. Det har varit grymt roligt att skriva med Jennie och med Zandra också som vi skrev sista arbetet med!

Så nu gäller det att fokusera på lite ledig tid och sedan är det plugg igen, fast i Holland!

Men imorgon = rehab, jag ska sova som aldrig förr!!

God natt!

kusin vitamin!

Kategori: Allmänt

I dag har jag äntligen träffat min kusin. Jag vet inte hur länge sedan det var vi sågs?! Hon har bott i Holland 2 år och Thailand ½ år. Men idag såg vi till att träffas och det blev ett 2:a cafébesök för idag och en riktigt nice blåbärspaj! 

Vi pratade om allt möjligt men störst fokus var nog Holland! Jag fick även hennes "beginners dutch book" så jag kan öva in lite fraser innan samt hennes holländska mobil, supersöt! 


Lättnad!

Kategori: Allmänt

Jag älskar Anders! Han är den bästa handledaren nånsin, kan man få adoptera honom? Två stycken förtvivlade tjejer kom i morse till universitetet för att få höra det bittra svaret att uppsatsen inte var inlämnad och därmed vänta till i mars men söta Anders lugnade oss och sa det är ingen fara! Sådan lättnad har jag knappast känt förut! NICE! Jag och Jennie blev så glada att vi var tvungna att fira med en fet lunch på Coffeehose by George!


Nu är det några dagar kvar med affärsutveckling och sedan får det vara slut på svenska studier på ett tag! Fast jag kommer sakna Anders, ingen kan vara som honom!


Nice lunch!

god morgon!

Kategori: Allmänt

Jag har haft mina värsta timmar någonsin! Uppsatsen blev helt okej och jag är nöjd men när vi skulle ladda upp den så blev det jätte konstigt utan att filen följde med? Och man kan inte göra om. Så just nu är jag jävligt osäker på om vi kan lämna in den och jag är livrädd för att det inte skall gå.  Blir det ingen uppsats blir det inget csn, utan csn kan jag knappast åka till holland. Leva på vilka pengar då?


Eftersom vi har sån tur gick ju sista tåget 00.40 så det hann vi ju inte heller med, det var bara att ta taxi hem. Jag har knappt kunna sova inatt av all oro och nu ska jag snart till skolan, lämna in ett fysiskt ex och sedan fortsätta plugga:( jag är så trött att jag mår illa, har djup ångest och är sjukt deprimerad.

just nu...

Kategori: Allmänt

Slutspört på kandidatuppsatsen!
Jag och Jennie befinner oss i en datorsal på KTH, här vimlar det av utbytesstudenter som idag har anlänt med tusen väskor och som irrar runt med kartor! det är ca 5 timmar kvar innan inlämning och jag känner mig nästa smått förvirrad av allt socker jag pumpat i mig!

Men vad ska man göra?


Slutsats here we go!


Jennie helt uppslukad av böcker!


galen tjej!


Kandidatuppsats.... 24 timmar kvar!!! Gaaaaahh!

Kategori: Allmänt

Cirka 24 timmar innan deadline! Det blir att skriva så att fingrarna blöder! Det kommer att bli en lång natt för mig! Men som tur är har jag laddat! Cola och godis, jag kommer leva på sockerkicken!




Första träningen med tjejerna!

Kategori: Gymnastik

Idag var det första träningen med tjejerna efter lovet, visserligen inget långt lov men det var roligt att träffa dem igen. Vi hade en ganska lugn träning med lite mjuk start och vi hade utvärdering med både tjejernas åsikter och kunskaper, så detta kommer bli en bra termin. Känns dock väldigt jobbigt att jag inte får vara med hela terminen, det känns så fruktansvärt jobbigt att lämna de här tjejerna. 

Jag berättade för tjejerna idag att jag ska åka iväg, det var riktigt jobbigt att säga det men dem tog det bra och det känns skönt! Jag kommer sakna dem oerhört, men dem har lovat mig att ta sig till final i UT yngre och då jäklar kommer jag hem och då ska dem visa mig hur grymma dem är!



Bästa, bästa tjejerna!


pluggning here we go!

Kategori: Allmänt



Imorgon ska kandidatuppsatsen in och nu gäller det att få till det sista! Ska träffa Jennie för en ficka på tasty's samt justera och planera det sista! Inte många timmar kvar innan den ska in.. Nu kör vi!


My new favorite things!

Kategori: Allmänt


I love them!


Matchande klocka till mina hörlurar!                


Mitt pandora armband! Nu vet jag alltid vad
som står på min önskelista: Berlocker!


Den gör helt klart bästa toastsen!                    


Min fina klocka jag fick av Robert i födelsedagspresent!


Lökhakare, I like a lot!                                      





The lonley island!

Kategori: Allmänt

Jag tror jag dör, denna video gjorde helt klart min kväll. Här är jag helt översvämmad med plugg och så råkar jag slå upp denna och jag dör av skratt! Kanske är det min humor som är jäklig låg just nu eller nånting annat? För mycket i huvudet kanske? Hur som helst! Tack the lonley island för det här!


Inget är som gymnastik en lördagsmorgon!

Kategori: Gymnastik

Varje Lördag kl 07.00 vill jag strypa någon och jag tänker alltid: ähh jag stänger av alarmet och somnar om, det är ju faktiskt lördag. Men jag vet att om jag struntar i det så kommer jag bara ligga och tänka på det. Därför är det lika bra att gå upp. Det tackar jag för, för varje gång är det lika roligt och skönt att komma dit:) Klockan är inte ens 11 och jag har redan hunnit äta frukost, träna och duschat! Om man ändå var så effektiv varje morgon!




Såhär glad blir jag!


Stretch är viktigt, dock slarvas det alltför mycket på den fronten! Men inte idag!!!



En ljusglimt i eländet!

Kategori: Allmänt

Jag måste ha världens gulligaste pojkvän nånsin! Tidigt i morse var han uppe för att gå på stor big-bike-sale för att skaffa denna åt mig!



Vi kommer nog bli goda vänner när vi glider förbi på gatorna. Bara en cykelkorg som saknas och sedan är det en absolut oslagbar kombination!

Detta var precis vad jag behövde i allt kaos, dock har jag börjat acceptera det faktum att livet är riktigt oskönt att leva när man inte alltid får som man hoppats på och jag försöker se de positivt. Även om jag vet att det kunde ha varit lite mer positivt.. Hur som helst, jag kommer att få ett riktigt tight ass efter all cykling!

SKIT!

Kategori: Allmänt

Just nu är jag lägre än låg. Ingenting vill gå som jag vill just nu och det är en stor klump i magen som bara växer och växer! Först kan jag inte läsa alla de roliga kurserna jag vill läsa bara för att de endast ges ut på höstterminen. Då blir det en massa tunga tråkiga kurser för min del istället. När jag väl accepterat att det kommer bli en grymt tung vår för mig får jag inte heller det boendet jag vill ha! Kul, ska man behöva betala 6000 kr och sedan inte ens få det man vill ha?? Jag är grymt förbannad! Allt är skit och ja.. det är en liten grej men för mig är det en jävligt stor grej! FY fan, inte ens ha en egen toalett?? Jag som knappt kan kissa på offentliga toaletter, hur ska jag klara ett halvår helt förstoppad?

uppsatsskrivning!

Kategori: Allmänt

Jag försöker plocka på mig allt fler vuxenpoäng men det där med kaffe är inte min grej, jag har druckit 2 koppar och fortfarande ser jag dubbelt. Dessutom gör det mig bara hungrig. Men tro det eller ej, analysen börjar ta sig sakta men säkert.


företagskultur? kompetensutveckling? analys?


vuxenpoäng? 



Kaxig-katt!


irritation... jajamen!

Kategori: Allmänt

Jag undrar bara, hur tänker dem? Varför skriva på hemsidan att de har öppet när det inte stämmer? Och varför ha stängt när typ alla har tenta eller uppsats inlämning nästa vecka? Nu är jag så irriterad.
Eftersom att mitt fokus alltid är bättre när jag inte pluggar hemma tyckte jag det var en utmärkt idé att åka till univeristet och plugga men icke. Varför ska allt vara stängt? Jag förstår inte grejjen med trettondagsafton ( heter det så?)  mer ställen är ju till och med öppet på julafton än idag?


Min frustration är total!

fotvård

Kategori: Allmänt

Ikväll unnade jag mig någonting som verkligen var på tiden. Jag tog ett relaxande fotbad, jag har nog blivit lite påverkad av mamma som alltid håller på med fotvård och tjatar om hur viktigt det är att ta hand om fötterna så idag tog jag mig tiden. 



Om jag ändå hade haft ett så exotisk fotbad!! 


Är det fest eller?

Kategori: Allmänt

Är det jag som är bakom flötet eller är det fest idag? Jag blev lite chockad när jag gick förbi villan och såg en massa folk ute, visserligen en onsdag tänkte jag och reflekterade inte mer över det, men sedan fick jag se att även MP var öppet. MP har aldrig öppet en ondsag. Hmmm, det fick mig att fundera ännu lite till, just det, det är röd dag imorgon. Kul att en annan är för upptagen med plugg så att man inte ens har koll på dagarna längre? Och lika bra att jag kom på det så sent, nu är det försent att gå ut iallafall! Bra då kommer jag upp i tid imorgon! 

make my baby

Kategori: Allmänt

Alltså jag och plugg är inte bästa vänner just nu. Mitt huvud dunkar av alla företagskulturs teorier så jag håller på att bli galen. Nej då ska jag ta mig en paus och hittar roligaste sidan som jag säkert varit fast på nu i 1 timme. Så senaste timmen har jag studerat hur mina och Roberts barn skulle se ut. Och enligt den där sidan blir tjejerna okej men grabbarna ser riktigt fula ut! Hoppas jag inte får så fula barn!






Haha, vilka förtjusande sötnosar!



Back to reality!

Kategori: Allmänt

Nu är det verkligen slut på det roliga. Robert har åkt hem och en enorm tomhet ekar runt omkring mig, varför ska det vara så? Först tar det en massa dagar att anpassa sig till att han är här och sedan när allt är så bra ska han hem igen:(. 

De närmaste dagarna består av rå-pluggning. På måndag ska kandidatuppsatsen in och på fredag nästa vecka ska uppsatsen i affärsutveckling in. Dessutom har jag en annan tenta också men den blir nog omöjlig att hinna med. Dessutom ska jag jobba eftermiddagen idag också, allt på en gång! 


Plugg, mina nya hörlurar är på! Grymt bra födelsedagspresent=)

to say good bye to you..

Kategori: Allmänt

....Är verkligen så fruktansvärt svårt, varje gång tror jag att jag ska klara mig utan tårar men icke. Det rinner floder varje gång jag måste skiljas från dig. Saknaden kommer vara enorm, det som får mig att se ljusglimten i tunneln är att vi ses igen om 1 månad och då får vi vara nära varandra i 5 månader. 



Ik hou van je

Tack för en bra födelsedag!

Kategori: Allmänt

Jag hade en riktigt bra födelsedag och jag är toppen nöjd! Det blev ingen tapas eftersom den restaurangen var dubbelbokad så istället blev det ett turkiskt kök. Efter det gick vi och tog en drink på söder innan vi började bege oss hemåt.



Grymt god mat på restaurangen


Robert och syrran på restaurangen


Mamma och jag


Har man bruten hand måste man få lite hjälp att skära!!


Vi med dessert!


födelsedagsdrink!


Ja, ännu lite mer hjälp till att skära!





Födelsedag!

Kategori: Allmänt

Även om jag inte vill bli gammal kan jag inte göra så mycket åt saken. Det är bara att gilla läget, så idag är det min tur bita i det sura äpplet och inse att jag också åldras. Så idag är det 24 år sedan jag valde att komma till den här välden, som utan tvekan blev så mycket bättre från den dagen=) Vad skulle dessa 24 år vara utan mig?? 

Så detta är från mitt födelsedagsfirande hitills..


Jag blir väckt på sängen med paket och frukost!!!=)



födelsedagsbarn


födelsedagspresent!!



Robert och Mamma


Firar i soffan


Mamma och jag


Robert och jag


Champange mingel!


Lite senare ikväll ska vi åka in till Söder och möta upp Helena på en Tapas restaurang!

Highlights från 2010!

Kategori: Allmänt

Jag ska snabbt försöka göra en resumé från det gångna året och dess höjdpunkter.

Året började med backpackning i Asien då vi firade både nyår och min födelsedag i Vietnam, därefter hade vi härliga dagar i Thailand! Kan man få bättre start på året?

Nyår i Hanoi!
Fira födelsedagen på stranden!!
födelsedagsdrink


I och med resan träffade jag en Holländare. Så nu har jag även hunnit besöka Holland 5 gånger under året!



den haag

Amsterdam
Groningen


Det har även hunnit bli en resa med mamma. Denna till Cypern i Juli!



Jag var ute i skärgården på Jennies land!

Jag har undervisat 2 st barngrupper i dans och självklart haft mina gymnaster som har gjort grymt mycket framsteg detta år. Vi har tagit hem några fler medaljer och tävlat på nya svårigheter och klarat dem med bravur!




Jag bytte skola från Södertörn till Stockholmsuniversitet och träffade en massa nya människor och framförallt roliga utbytesstudenter.



Sedan har ju stor del gått åt till mitt eget tränande, fortsatt slit med min dans, jag började med löpning och presterade någorlunda bra tid på tjejmilen. Och dessutom jhar jag själv börjat träna gymnastik. 

Dansuppvisningen!
Tjejmilen!
gymnastik, gymnastik, gymnastik!!

Dessutom har det hänt många andra roliga saker som att både Emma och Jessica flyttat tillbaka till Stockholm. Och framförallt har det varit mycket, mycket fest men ska jag ta med alla de bästa partybilderna kommer det ta aldelles för lång tid, de sparar jag för mig själv! 


Det har varit ett riktigt bra år, många roliga saker på alla plan. Sommaren var ovanligt varm och härlig och jag är så nöjd. Jag hoppas bara att 2011 blir minst lika bra! Tack tack tack 2010, ett år att minnas!

Gott Nytt år!

Kategori: Allmänt

2011 är här och det är inte mycket som ändras på en natt, ändå har 2010 varit en riktigt bra år och 2011 kommer nog bjuda på en hel del fina grejer det med.


Det var en trevlig kväll igår med massor av mys. Jag och Eva stod väll för den största delen av allt smaskande, vi åt massor med snittar mumsade i oss mängder med chips och godis. Vid tolvslaget var vi inte så jätte peppade att gå ut i snöstormen så vi firade det på balkongen. Det var meningen att vi sedan skulle ta oss till Lollo på hennes fest. Men att få tag i taxi = omöjligt. Även när vi väl kom fram till växeln (efter 20-30 min i kö) så sa de bara att vi har ingen bil, ni får ringa igen! Bussen var inte att tänka på heller då den gick en gång i timmen. Men vi hade riktigt trevligt här hemma istället. 




Jag hade riktigt problem med mitt klänningsval men det blev den högra som vann!


Grymt fint snittbord.


Eva var fin dagen till ära. 


Min fina bål!


Eva hänger vid bordet!


Vad döljer Malin bakom ryggen??


Mingel i soffan och alla njuter av välkomst drinken.


Malin var också hon nyårsfin!




Senaste bartender tipset, sockerlag i drinken. Bästa nyårsdrinken. 

Sedan kom tolvslaget! ( hur många bilder lyckas man ta under loppet av 5 minuter?)

skål


Danne goes 2011!


Fotbolls grabbarna!


Alla tjejerna!


Victor och Malin!


Happy!!!


Eva!


Åsa och jag! The leaders of the year! 


Glada grabbar!


söta tjejer


Åsa!


Såhäär nöjd är Robert med det nya året!


Fille och jag minglar!


party mood is on!


tittut!


jag och Eva!


fotbolls grabbarna kom varandra nära!!





Nyårs firande gör en trött!


Jag var nog mer på än av!





Nu var det slut! Dags att sova!