gott nytt år!

Kategori: Asien 09/10

Förfesten är i full gång här i Vietnam, vi dricker ett skumt mosserande rödvin, men det kostade 17 kr flaskan! Sedan blir det middag och sedan ner och röjja på stan. Ikväll blir det två 12-slag för oss, ett vid vietnametnisk tid och ett vid kl 06.00 imorgon bitti ( svensk tid). Double up, kan aldrig bli fel!

Gott nytt år till er allihoppa:) Hoppas att ni får en jätte bra kväll och bra start på det nya året!


Nyarsafton

Kategori: Asien 09/10

Ikväll ska det firas som aldrig forr, det kommer bli galet!!

Här är lite bilder från Hong Kong.

















hinner tyvärr int emer nu, vi ska ut och käka lunch och göra stan!


Hanoi, Vietnam

Kategori: Asien 09/10

Nu ar vi i Vietnam, i huvudstaden Hanoi, bara ca 1 timmes flygresa fran Hong kong men oj vilken kontrast. Varat lyxliv ar officiellt slut och har ar det inte fina shopping gator langre utan sma smutsiga grander med miljoner motorcyklar som kor hej vilt. Vi hade tankt lyxa till det pa nyar med fina klanningar men det far nog bli annat, det verkar som att man festar mycket pa gatan har. Dock hittade vi "the place to be" runt sjon sa det kommer nog bli vackert med alla fyverkerier.

Vi stannar till Hanoi till den 1 januari, sedan drar vi mot beachen och laddar for beachparty pa min stora dag. Maste saga att det kommer bli ratt skont att komma ifran storstaderna, man borjar kanna sig nojd nu. Det basta med Vietnam ar att det ar sa billigt, dock helt galen valuta. Plockade ut 2 000 000 fran bankomaten, kanns sadar lagom skumt, det var maxbeloppet man kunde fa och da ar det bara ca 500 kr. Hong Kong var riktigt dyrt sa det kandes lite trist, priserna var som hemma. Dessutom kanns det fantastiskt att lamna varat hostel, en toalett som lackte, endast kall vatten, trangt och kvavt rum, hissen proppad med svettluktade manniskor och da betalade vi 150 kr per natt, vilket var det billigaste tillgangliga vi kunde fa. Varat hostel har i Hanoi ar sa mycket fraschare och 4 ggr sa billigt. Daremot var det latt att ta sig runt i Hong Kong och folk pratade engelska vilket ingen gor har i Hanoi. Men dem ar ratt bra pa att forsta gester.

Om jag inte skrev igar sa var vi pa disneyland, riktigt kul. Basta var helt klart paraden dar vi pa nagot satt lyckades fa alla manliga dansare att flirta med oss. Det gillar vi! Emma och jag fick pussas med piff och puff och vi akte lite attraktioner. Basta med Hong Kong var anda allt party=) rejal bakfylla men oj vad kul vi hade! Bara 2 dagar till sedan ar det beach 2010 som galler!!



sigthseeing in HK

Kategori: Asien 09/10

Idag var vi duktiga, uppe kl 08.00, tog en dusch i den iskalla duschen eftersom det inte finns varmvatten  i denna stad. Sedan bar det iväg mot sigthseeing, först hong kong park och sedan victoria Peak. Rätt cool utsickt, vid victoria peak blev det även ett besök på madame tusseath (eller hur det stavas?)

Ikväll blir det lite lugnt med ett glas vin, eller två? Och imorgon är det Disney land som gäller=)

Beijing & Hong Kong

Kategori: Asien 09/10


Bra utsikt vid muren.

Vid kinesiska muren!



Svenska gänget ute på stan i HK.


Party mood on!

Hong Kong

Kategori: Asien 09/10

Jag kan inte beskriva min lycka över hur underbart det är att äntligen slippa ha 2 lager byxor, varma tröjjor och konstant frysa. Här är det lite mulet men fortfarande varmt, runt 18 grader på dagarna och ca 10 grader på kvällen/natten. Fantastiskt.
Hong kong är mycket mindre än vad vi förvänatade oss, men oj så mycket människor. Det kommer bli en hel del party här. Igår var vi ute med svenne grabbarna vid bargatan och röjde som aldrig förr. Ikväll blir det party men bara brudarna grabbarna har nämligen åkt vidare till thailand.
Det är grymt bra röj här, fast lite dyrt, prisena är ungefär som i Sverige och vi har ju blivit bortskämda med pekningpriser...

Det vi ska göra här i Hongkong är Victoria peak och disney land=) och mycket party!
Måste faktiskt erkänna att jag börjar bli lite mättad på alla storstäder och allt folk, längtar lite till Vietnam där jag bara kan få relaxa.

Hostelet vi bor på är okej, inte lika fräscht som i Pekning, dock har vi egen toalett men som inte riktigt verkar må så bra. Igår sprutade den litervis med vatten, lagom roligt. Rummet ser inte så roligt ut det heller, men vi ska ju ändå bara sova. Man ska inte vara kräsen. Lite coolt är det att vi bor i en stor byggnad på typ 20 våningar där varje våning är ett hostel, så det är väldigt många hostel i samma byggnad.

Har även fått en satans stuckning i foten som inte vill släppa, inte det roligaste när man vandrar runt mycket. Har köpt bedövnigskräm idag så förhoppningsvis blir det bättre!!

Nu måste jag avsluta, förfesten börjar..

ha det toppen!

ps. gillar alla sköna fylle sms jag får från random personer som inte verkar veta att jag inte är i Stockholm längre.

Julafton i peking

Kategori: Asien 09/10

GOD JUL!

Just nu ska ni där hemma sätta er till bords och äta massa god julmat, själv ska jag gå och lägga mig, klockan är starx 24.00 här och vi ska upp 04.10 och åka till hongkong! Kommer bli grymt, det bästa är att slippa kylan. Äntligen lite värme!

Igår var vi på Ikea här  i Peking och åt oss mätta på en massa kötbullar, köpte glögg, pepparklakor och aladdin ask!:)
Idag har vi vandrat på den kinesiska muren, riktigt coot. Den är rätt mäktig, sedan har vi haft en grymt god kinesisk middag och sedan bjudt hostelet på pepparkakor och glögg. En annorlunda men rolig julafton.

Skickade igår hem 2 kartonger med shopping som borde komma hem nästa vecka:) 3 jackor, 4 par skor (converse) och massa annat.

Ni som ska till mp ikväll, rock on! Wish I were there. Or not!
ha en toppen jul allihoppa och ät för mig också!

Tack för alla komentarer, jag blir jätte glad att läsa dem och se att ni tänker på oss!

Tisdag i Peking

Kategori: Asien 09/10

2 dagar kvar till jul och här är det väldigt svårt att känna julstämningen och stressen som alla har hemma.
Igår åkte vi till sidenmarknaden där vi shoppade loss som aldrig förr,  de är 10 våningar med allt möjligt och ÄNTLIGEN köpte jag mig mina lila Converse=) Och för bara 75 spänn. Me love.. Blev också lite andra roliga saker, så det blir att skicka hem en stor kartong. Tyvärr kommer jag både vara egoistisk och i mån av pengar och plats inte kunna köpa så myket till andra som sagt att de vill ha saker, får nämligen bara skicka hem 10 kilo.

Efter shoppingen blev det middag och party med holländare och tyskar. Spriten kostar ingenting här, typ 20 kr för 70 cl men den smakar inge vidare. 

Idag har vi hunnit besöka Maos grav, det var jätte konstigt, man gick in i en byggnad där man ser hans lik som är inkletat med nått för att bevara det. Skumt. Det lutar även mot shopping i eftermiddag på Clothes market.

Hoppas ni har det bra i julstressen..

Ciao

Måndag i Peking

Kategori: Asien 09/10

Just nu sitter vi och äter en brunch på vårat Hostel som har den grymmaste maten:)

Igår slog vi på stort och åt Peking anka, det blev inte så mycket mat men kul att prova.
Snart ska vi iväg till sidenmarknaden och även några andra marknader och förhoppningsvis hittar vi lite roliga saker.  Det är svårt att lägga upp bilder, internet här är otroligt segt så det tar sån tid och eftersom Kina är ett så komunistiskt land får vi inte använda facebook.

Ikväll kommer Rob & Robert till Peking, Holländare som Emma har pluggat ihop med, det kommer bli middag och antagligen party.

Tack för kommentaren Linnda, jag saknar dig också. Hade varit grymt om du var med!



Det anda jag lovade mig sjalv att inte gora....

Kategori: Asien 09/10

Var att ata hund, kanin eller katt, och vad gor vi inte forsta kvallen... Vi tankte lyxa till det lite forsta kvallen pa en riktigt fin resturang, maten kostade iof 30 spann men det ar lyxigt har. Vi tankte kora pa stort och bestalla oxfile, men in kom natt konstigt vitt segt kott som man fick tugga pa i timmar. Forst trodde vi att det var svamp, nar vi insag vad det kan ha varit, vilket vi fortfarande inte vet var det forsent.. Men det var inte speciellt gott.

Idag har vi varit riktigt effektiva, uppe med tuppen och hunnit besoka den forbjudna staden, Maos gravplats och mycket mer. Vi vagade ge den kinesiska maten annu en chans och det va riktigt gott och det var Biff den har gangen. Hoppet ar inte helt kort!

Magda och Michis has arrived och ikvall blir det middag och girly talk, kanske far vi med oss vara Tyska polare som vi gjorde sightseeingen med idag. Om dem pallar med varat tjejsnack..

Imorgon ser planen ut att bli shopping=) vi ska forsoka leta upp de stora marknaderna. Julstamningen ar mer har an i Seoul, fast det kanns inte alls som jul.. Vi funderar pa att dra till Ikea och ata julbord. Glogg och kottbullar!! 





Peking

Kategori: Asien 09/10

Nu är Emma och jag framme i Peking efter en helvetes resa. Dock var den inte lång men plågsam.

Igår var det Party med stort P och det blev galna drinklekar, suju shotar och Kareoke:) Det är väldigt populärt att hyra ett kareoke rum i nån timme för typ 100 kr och sjunga hur mycket man vill, gratis glass också dessutom.. Det var en grymt bra kväll som slutade mycket senare än planerat, vi sov ca 3 timmar innan det var dags att ta sig till flygplatsen. Det mina vänner var inte kul, har nog aldrig mått så illa i hela mitt liv..
Väl framme i Peking var det första "to do" - Donken. Och äntligen känner man sig som en människa igen, dock dunkade huvudvärk och slut i hela kroppen, men antar att det är tacken efter 2 dagar helt stenhårt festande. Jag är mycket nöjd över min vistelse i Korea och hoppas på en grym vistelse här i Peking också.

Vi bor på ett Hostel, "youth hostel" så det säger nog det mesta om dem som bor här. Det är mycket fräschare än vad vi förväntade oss, känns toppen. Dock inte i samma klass som vårt hotellrum i Korea där vi hade lyx badkar och grejer, här är det gemensamt wc och dusch. Tjejer och killar blandat, Sneek a peak! men vem klagar för 40 kr/natt. Vi ska snart pallra oss ut på stan för en liten middag och kolla runt lite, tydligen bor vi bara ett stenkast från stora shopping gatan:D Trots allt är det lördagkväll så man måste ju se lite av Pekings nattliv..

Imorgon kommer Magda & Michis också:) Kommer bli grymt!

Sista dagen i Korea

Kategori: Asien 09/10

Sista dagen i Korea och snart dags for stor fest! Igar var det ocksa party, kom hem runt 8 nagon gang men nu ar det bara att ladda igen..Dock blir det nog inte lika sent ikvall eftersom att vi aker till Peking imorgon bitti.

Men den svaraste fragan aterstar, hur ska vi packa? Vet inte hur vi ska fa plats med allt.. Det far vall bli att man reser med 10 par trojor pa sig..

Nu hinner jag inte skriva sa mycket mer.

ha det sa bra sa lange!

Shop til you drop!

Kategori: Asien 09/10

Idag har det varit en grymt bra shopping dag! Emma och jag har shoppat loss som aldrig forr! Det slutade med 3 klanningar, 1 hangselklanning, 1 par jeans, 1 linne, 1 topp, 1 par converse, halsduk, jacka, 3 tubsockor, 2 backis sockor som vi kallar dem. Det kallar jag bra shopping:) Men maste nog medge att shoppingen har i seoul nog borjar bli klar, har ju peking, hongkong, vietnam och thailand att shoppa i ocksa! Halleluja! Men Seoul ar en riktigt bra shopping stad. Finns nagot for alla!
De dagar som vi har kvar har kommer mest bli fest, imorgon har en kille som heter Robert fodelsedagsfest och pa fredag avskedsfest!! NICE!

Nu Ikvall blir det det beromda badet eftersom vi inte hann det igar kvall och massa chips, godis och mumms! Trots allt ar ju klockan 23.45 har nu!



Lunch, alltid lika attratktivt!



gatushopping.



varuhus



ratt nojd tjej!






utsvulten efter all shopping!



Me love sushi!



Hemfard



Resultat efter en bra shopping dag!



Traffade en rolig korean pa tunnelbanan idag, han kom fram till oss och forsokte saga nagot pa engelska men fick mest fram dododidodidong. Nar vi skulle ga av rakade han putta till mig da klappade han mig pa ryggen och sa, sorry I was drunk! Skon kille!

Forkyld

Kategori: Asien 09/10

Nasan rinner, jag nyser och fryser. Usch, 4 timmars sightseeing i kylan har gett resultat = forkylning. Inte direkt super kul! Men tacksam ar jag att det inte ar varre an sa. Forhoppningsvis gar detta over pa nagra dagar.
Somnen har ar inte den basta, Koreaner festar 7 dagar i veckan 24/7, sa det ar en hel del liv om natterna, man borjar vanja sig lite nu men anda inte.

Nu ska vi strax ut och ata brunch. Jag ar sa hungrig! Men forst ska jag kla pa mig alla klader jag har for att inte frysa=)

Ciao!

Kulturell?

Kategori: Asien 09/10

I dag blev det en liten sightseeing inne i Seoul, staden ar enormt stor med ca 10 miljoner invanare sa det ar omojligt att hinna se allt pa den korta tid jag ar har. Men jag har hunnit se lite tempel, manga varuhus och sjalvklart tunnelbanan. jag antar att jag far bli lite mer kulturell i Peking, har ar det shoppingen som lockar mest:P Dessutom ar det sapass stor stad att det tar san tid att ta sig runt, sa jag far vall saga att jag ar hyffsat nojd med det kulturella har i Seoul!

Sedan var vi pa sushi buffe med hur undebar sushi som helst, en hel del av den sushin finns inte hemma men var riktigt god.

Nu ikvall ar planen, upptining med bubbelbad i varat kinky badrum och sedan skrackfilm!!


Lunch!




Sky tower!


Gammal koreansk park.


Bra Guide!


Minnes staty, vet ej varfor, kan ej koreanska?


Tydligen ligger det en kapsel inne i denna som man ska ta fram som 400 ar da staden firar 1000 ars jubileum.


Koreanska parken mitt i staden.


New york style.


dont ask!


En photo zone, sanna finns overallt!


Nan staty.


ingang till tempel.


Koreanen som uppkom skriftspraket at koreananerna, innan anvande de sig av kinesiska tecket innan de fick sitt egna skriftspark. Han blev sedan deras forsta kung.


Kungens egna ingang mot templet.


Cool grej.


Flod.


Mer city.

Lost in Suwon

Kategori: Asien 09/10

Antligen har jag hittat varat hotell efter att i 1 timme letat runt. For er som inte vet ser allt likadant ut har och det ar enormt stort och ingen kan engelska eller vet vart nanting ligger..

Emma var tvungen att plugga lite ikvall sa jag har hangt runt inne i Seoul med Emmas kamrat Petter. Jag lyckades kopa ett par handskar, en skjorta, 3 st koftor och allt slutade omkring 300- 400 kr. Det kallar jag kap! Vi var fullt upp i var shopping nar vi insag att klockan borjade narma sig 23.00 och alla bussar och tunnelbana slutar att ga. Har har galleriorna oppet till 05.00 sa det ar latt att glomma bort tiden!

Tyvarr har jag inte hittat nagra lila converse annu, men funderar pa ett par gra eller vinroda. Hoppas pa att hitta lila i Beijing=)

Om ni vill se bilder sa ga in pa emmas facebook, hon har lagt upp lite sen helgen!


Shopping varuhusen.... It was great!

potta the korean style

Kategori: Asien 09/10

Kvallen igar va riktigt grym, blev riktigt hart festande tror vi var hemma runt 7 tiden. Forst var vi pa en bar och drack massor med koreansk nationaldryck, sedan gick vi till ett kareoke place. Schysst!

Idag har jag inte alls matt bra, typ magsjuk, spytt hela natten och dagen, allt som jag forsokt att fa i mig har kommit upp igen. Nej nej, det ar inte bakis, da mar man inte sahar. Detta ar varre.
Nu mar jag iallafall battre och vi  ska ta oss ut och forsoka hitta natt att ata.

har har ni toaletten fran krogen vi var pa igar, hett eller hur?



lite bilder

Kategori: Asien 09/10

Har inte hunnit ta sa mycket bilder med min kamera tyvarr, battre med emmas men vi har inte hennes sladd pa hotellet an. Men har lite bilder fran forsta kvallen da vi at koreansk bbq.






Idag har vi shoppat loss inne i seoul, enorm stad maste jag saga. Blev lite grejer fran forever 21:) 

























Framme!

Kategori: Asien 09/10

Antligen framme nu, resan var jobbig men helt okej. Lyckades fa en hel somn, dock ar ryggen helt paj.
Varat hotellrum ar jattefint men kunky, tydligen tar man bara in pa hotell for ett visst andamal har, sa kondomer foljde med nyckeln.

Nu ska vi ut och ata och sedan lite party!!

Chao

mot sydkorea..

Kategori: Asien 09/10

nu mina vänner åker jag till arlanda och sedan mot sydkorea. Jag har en 15 timars lång flygresa framför mig, inget jag ser fram emot direkt. Förhoppningsvis kan jag sova mycket av resan!

Ha det toppen så hörs vi där borta!!

in oslo

Kategori: Allmänt

hej!

nu är jag i Olos, hemma hos jessica efter bästa konserten nånsin. Det var riktgit bra stämning och mycket nostalgi. Någar sexigare män har jag aldrig sätt i mitt liv tidigare! BEN, I want you so bad. Jessica håller stenhårt med! Jag är i ett helt eroforiskt tillständ!!


BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!! I will dream about you tonight.. My baby!
Nu är både jag och jessica på slyret och vi ska sova.. Imorgon ringer klockan 06.20 hem till sthlm igen och sedan mot sydkorea!!

godnatt!

Mot Olso!

Kategori: Allmänt


Nu sticker jag till Oslo och konsert! Ska bli underbart att återförenas med min ungdomskärlek=)Tröjan åker självklart med!

Om det är någon som har bra tips på hur man roar sig på ett tåg i 6 timmar, please tell me!

CIAO!

sista dansen denna termin!

Kategori: Allmänt

Ja, då har jag haft min sista klass för den här terminen. Kommer få sjukt med abstinens och myror som bara kryper i benen! En bra sak är dock att mina stackars ben äntligen kan få vila lite och mina benhinnor bli bra igen, har verkligen haft sjukt ont hela terminen!


Mina Julklappar är äntligen färdiga, inte så fint inslagna men det blev väldigt stressigt i år och jag hoppas att dem blir nöjda ändå. Måste säga att jag är sjukt nöjd med mina julklappar=) Synd bara att man inte får se reaktionen på julafton!

Nu mina vänner måste jag sova, imorgon bär det av till Oslo och konsert!

Godnatt!

packnings kaos!

Kategori: Allmänt

Håller på att packa.. väskan väger bly och jag tycker inte att jag packat ner nått.. Vet inte hur detta ska gå till? Jag som ska shoppa massor.. Problemet är att det är så olika klimat överallt..
Jag har iallafall nästan packat klart, ska nu in till stan och fixa mina andra ärenden. Det är en riktigt stressig dag det här!

over and out!

Kategori: Allmänt

Nu är jag helt slut, vilken intensiv dag! Tentan gick bättre än föräntat, alltså bara halvt åt helvette! Kunde mer än förväntat men jag ska ha tur om jag klarar mig.
Uppvisningen med dansbarnen gick väldigt bra:) De har nog aldrig dansat så bra i takt och så synkat som när föräldrarna kollade på. Kanske ska bjuda in föräldrarna varje gång!?

Imorgon har jag en heldel fixa saker, frågan är bara om jag hinner allt!

Måsten:
skype date med Ems 9.00
PACKA!!!
Sista vaccinsprutan
Förbi Linnda och säga hejdå!
Köpa Julklappar
sista dansen
Ge Eva/Tore bilder

Bra om jag hinner:
Förbi Ikea och säga hejdå samt köpa lite saker
vaxa benen
städa

Ne, nu stängde sig huvet.
Måste vara på hugget imorrn!

Godnatt!


shame on me!

Kategori: Allmänt

Fy Josefin, idag är jag inte alls duktig. Har tenta om några timmar och hur mycket tror ni att jag har pluggat, just det NADA! Panik.. men jag är ledsen folket men jag är så stressad.. Imorgon är min enda och sista lediga dag innan jag åker. Då ska allt vara klart, packning, julklappar, vaccinationer. Rubbet!

Jag har lagt fram det mesta jag ska packa ner det svåra är bara hur jag ska packa, de tunna kläderna längst ner och varmare längre upp. Men väskan har jätte många fack och jag vet inte hur jag ska packa detta smart?

Vill få så mycket plats och lite vikt som möjligt. Detta är ett helt dagsprojekt! Nu ska jag röra mig till skolan om 20 min, tur att tågresan tar 45 min så jag kan plugga lite på tåget, det får bli min räddning!

Ikväll blir det sista träningen med dansbarnen och sista yogan för detta år!

Ha det bra!!



avslutningspresent

Kategori: Allmänt

Ikväll var det för min del sista träningen med tjejerna detta år, vi åt glass och vi ledare fick presenter:) Jag och Åsa fick varsin berlock till armbanden som vi fått tidigare! Sandra och Carin får nått annat roligt, de var inte med när vi öppnade så jag får se efteråt vad det blev.



Känns lite sorgligt att det är så långt kvar nu till nästa gång vi ses! Men det kommer vara grymt roliga saker under den tiden!

Dagen efter kvällen före!

Kategori: Allmänt

Fy helsike vilken kväll det var igår..Bakisbarometern idag är maxad, inte kunnat ta mig upp från sängen fram till nu. Vill inte tänka på hur min tenta kommer gå imorgon eftersom jag inte är särskilt stabil till att plugga.

Vad hände igår egentligen?
Förfesten va rätt lung, sedan mot Mp och längsta kön bort till taxistationen, som tur är har man vänner långt fram i ledet som man lyckas ta sig in med:) Där inne rådde partysämmning på högsta nivå och det var många kära ansikten på plats..
Kate Ryan kom redan vid 24.00, körde 3 låtar och sedan drog, det var kul.. såg inte så mycket av henne förutom nån blond pagé men stämningen var skön och det var ju den man gick dit för!

Efter det blev det bara mer och mer party!.. Hade hur kul som helst=) Och det va kul att få se Lollos lägenhet=) Hann jag se den innan jag drar också!

Jag har en del bilder från igår, fast alla är tagna under samma tillfälle under kvällen. The moment då Kate Ryan stod på scen.

Feeest!

Kategori: Allmänt

Ikväll är det fest! Ska snart Till älsklingen Lynn på förfest innan MP, ikväll kommer kate ryan dit så det kommer bli ös! Har tidigare varit hos min underbara farbror och faster på glöggmingel! Hur trevligt som helst! Släkten är så bäst!

Mitt nya linne, förutom fylleleendet så är jag rätt nice=)
haha

MOT LYNN!


Juluppvisning med Järfällagymnasterna

Kategori: Gymnastik

Uppvisningen gick bra och vårat nummer blev som planerat, lite stressigt men vi genomförde hela nummret!
Kul att så många grupper varit kreativa med att hitta på saker till uppvisningen, fast vi var nog mest kreativa..



Imorgon blir det avskeds träning, känns lite sorgligt men vi ses ju igen nästa termin=)

Mot juluppvisning

Kategori: Gymnastik

Nu drar jag på juluppvisning med gymnasterna:) Har mitt snygga linne på mig som vi ledare har gjort. Gymnasterna har vitt linne med röd text. Vi kommer vara snyggast av alla:)



Hemma igen!

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma efter en grymt god middag, jag är mycket imponerad måste jag säga:) får bli fler gånger!
Imorgon är det juluppvisning med tjejerna, I hope It go well!
Vi kör så det ryker!

Nu ska jag sova, lite halv slirig men det funkar!!

Ett hett tips till alla brudar där ute, Lack tights, make man go crazy! Sällan man får så mycket beröm, me like, ALOT!

God natt!

fredagskväll

Kategori: Allmänt

huh, pluggandet gick verkligen inte bra idag.. Usch Finansiering är inte min grej!

Nu ska jag bort på middag och sedan får vi se vad som händer ikväll.. jag är öppen för det mesta!!



ha en toppen kväll!

Friday!

Kategori: Allmänt

Här är man uppe med tuppen och har redan avklarat dagens första fixa!
Jag har idag gjort mitt sista besök på ungdomsmottagningen, känns sådär lite små tråkigt. Nu får man börja gå dit alla vuxna går. Uh, åldern börjar komma ikapp!
Hur som helst jag fick mitt recept.. Ska hämta ut det på apoteket lite senare, nästa fix blir julklappar och plugg.. Måste kolla över tvätten också.. kanske börja packa lite smått:P

Organisationstentan- Avklarad!

Kategori: Allmänt

Är i skolan, tentan i Organisations teori gick bättre än förväntat. Skrev i bara 1 timme och 15 min.. Detta tar jag hem.. Kan nästan vara så att jag kan lyckas få ett VG, beror helt på hur dem väljer att rätta men ett G är det garanterat ialf. Eller jag hoppas det:)

Snart bär det av mot dansen men först ska jag passa på att skriva ut lite saker!

Och jag är så nöjd, bara en till tenta kvar nu innan avfärd!

Ciao!


Tenta - Here I come!

Kategori: Allmänt

Nu sticker jag mot skolan och tenta, TA MIG BARA!! Nu jäklar! Pennan kommer glöda som aldrig förr!



Kommer bli lite sorgligt att säga hejdå till mina FEK B brudar, det blir det sista vi gör ihop brudar. Sedan är jag väldigt ledsen över att jag måste överge er! Men ni kommer fixa det som en smäck!

Håll tummarna nu!

Ciao!

Torsdag..

Kategori: Allmänt

  • Organisations tenta 14.00
  • Dans - tid beror på när jag kommer loss från tentan
  • 6 dagar kvar till a1 reunion
  • 7 dagar kvar till Sydkorea!

Måste bara säga att jag hade sjukt rolig dröm inatt att jag var på en föreläsning i gymnasiet,  alla teknikare och naturare samlade. Då, mitt under föreläsningen börjar läraren kissa på sig..Och ingen säger nått utan låter hans byxa bli blötare och blötare.
Undra vart dessa drömmar kommer ifrån? Måste nästan vara artikeln om sängvätare som jag läste igår.

Om ni föreseten Googlar på " kissar på sig" så är det sjukt mycket människor som har det problemet, trodde inte det men tydligen.

Här har vi exempel på två stycken, sångerskan Fergie och en Fransk gymnast. Vet inte hur jag kom in på detta men det var rätt kul faktiskt.  Nu måste det pluggas lite!

 

 

 

wohoo

Kategori: Allmänt

Nytt läsar rekord, vad fräsigt. Jag känner mig hedrad, ledsen över att jag varit dålig på uppdatering idag men haft väldigt tight schema. Tentaplugg, därefter till träning med tjejerna. Sedan lathet i soffan till Bonde söker fru & So you think you can dance.

Bonde söker fru är helt klart det mest klockrena på tv just nu! Finns det några härligare människor, jo kanske dem i Ullared, riktiga orginal där med. Helt fantastiskt, mer sånt åt folket=)



2:a december!

Kategori: Allmänt

Frosten har börjat komma och det är nästan helt vitt ute. Ser ruskigt kallt ut, kanske blir det snö i jul? Fast tyvärr får jag inte uppleva en svensk jul, däremot en kinesisk jul, frågan är bara firar de ens jul?!
Men trots allt är jag redo att möta kylan!



Nu bär det av mot bibblan!


1 december

Kategori: Allmänt

Syrran är här på besök idag igen, vi har ätit en god tacomiddag, något sen men tyvärr blir det så när man har tufft tränings schema! Just nu pågår en djup diskution om livet, vilken jag inte är så delaktig i, kan kanske bero på vinet?! DONO? Men jag har en misstanke om att samma ämne diskuterats i ca 40 min.. Blir vi alla så?- Jo, antagligen:D

Nej, nu är det nog dags för mig att dra mig i kragen och lyssna en stund innan det är dags för beauty sleep.. Oj, jag hör ordet slampa skrikas ut med högljutt skratt efter?! Hmm kanske dags att se vad som händer..

Sov gott!

Time for dancing!

Kategori: Allmänt

Trafik kaos!

Kategori: Allmänt

Hur jag lyckas vet jag inte, men sånna saker händer bara mig, eller väldigt mång andra också men jag har ju turen att ska åka pendeltåg den dagen hela systemet brakar!
Tydligen var det nån gasbehållare vid Kalberg imorse som gjorde att all tågtrafik norrort stod still! Detta ledde till att jag kom 1 timme försent till mitt seminarium, lagom pinsamt. Men hellre det än att sprängas i luften, dessutom fick jag ju ett litet äventyr:P Inte varje morgon det händer!



God morgon!

Kategori: Allmänt

Snart bär det av mot skolan och sista seminariet för denna kurs och även sista seminariet denna termin för min del:P Sorgligt men ändå skönt! Det som är sorgligt är att jag inte kommer att läsa med dem jag läser med nu igen:( Riktigt tråkigt måste jag säga, trivdes bra i den gruppen!
Vi får se hur det blir nästa termin, beror lite på vad jag kommer in på och om jag har orken?! B-uppsatsen är ett måste i allafall:P

Torrt inlägg I know!
Jag ska skärpa mig!

Ciao