Saknar

Kategori: Allmänt


Får dansabstinens snart!!
Tur att jag och Eva ska till dansgaraget imorgon.. som jag saknar det stället just nu!

jobb, jobb, jobb

Kategori: Allmänt

3 timmar kvar och nu är jag på min sista rast! Och jag sköter mig oerhört bra med tanke på hur jag mådde i morse. Bakfyllan var inte nådig! Nu börjar jag få kött på benen igen, så länge jag inte blundar, då snurrar allt!

Bara 3 timmar, sedan blir det hem och packa. Imorgon blir det Holland=)

ikväll är det fest..

Kategori: Allmänt

Hos Lollo....
nu sticker jag!

sushi

Kategori: Allmänt



Great luch!

rädd

Kategori: Allmänt

Jag är så rädd.Jag  ska strax bege mig till jobbet och ha ett mördar pass: 10.55- 20.30, snacka om långsamt avlidande. Toppen över det är dessutom att passet är i kassan och det är första gången jag ska stå helt själv! Helt ensam, jag kissar på mig av skräck! Det gick super sist men då hade jag någon bakom mig som stöttade.. Hur ska jag klara detta? Dessutom har jag varit på semester och kassakunskaperna ligger långt, långt, långt bak i bakhuvudet!

HJÄLP!

shopping

Kategori: Allmänt

Idag blev det lite shopping med mammsen..  Efter att först ha tillbringat några timmar på vårdcentralen och sedan danderyds sjukhus. Som tur var kunde jag och Mamma lämna sjukhuset med lättnad, inget allvarligt alltså! Efter detta drog vi mot MAX för en rejäl lunch och sedan shopping. 

Dagens shopping bestod av: skor=)

tacka gud för skopunkten! Love it!

Men dagens bästa köp måste ändå vara mina grymt smarta vakuumpåsar! Wiie  nu kan jag maxa all packning! Helt klart bästa uppfinningen!!


cypern

Kategori: Allmänt


Mammas  drinkbord på vägen ner


Cypern =)



anlänt.. väntar på väskorna


Mamma promenerar i hamnen.. 


och även jag diggar hamnen


första mötet med stranden


hotellet från strand view


första pool doppet


självklart pose bilder!


Första middagen nere vid hamnen


mamma kollar in tivolit


dag 2 börjar vi känna oss mer bekväma och testar på nya saker.. som lite balkongklättring..


Vi äter svärdfisk


Fler som gillar svärdfisk


Vi har under dag 2 lyckats bli så bekväma att vi vågar oss på drinkarna!!


relaxar med lite drinkar efter en heldag på stranden.


dag 3, ja då blir det båttur!


happy on the boat!


bada i blå lagunen


grymt vackert


mamma i folkvimlet


steker på däck


nice view


kvällen slutade som den började.. I hamnen


glassar på stranden


beach is the shit


3-rättermiddag


jag gillar cheesecake.. mmmums!!


drinkar och kollar på en dragshow.. nice


mer beach...


mamma leker i vattnet


sola, sola,sola


lite dopp i poolen innan middag.. 


michael jackson show



drinks, drinks, drinks..


hotell poolen.. I miss so much!


tidiga på stranden


sjöutsikt?


refreschment


här är vi vid hamnen.. 


lite balettkonst för sjömännen?


sista middagen:(


Mamma kör varannan vatten!


det blir även barrunda! NU är vi riktigt bekväma!


Mr rabbit var framme!


sista doppet i havet


det är fullfart




I will miss Cypern.. det var riktigt nice!

home again..

Kategori: Allmänt

...efter en underbart skön vecka på cypern! Jag har levt ett riktigt drottningliv, legat på stranden varje dag. Gottat mig i massa mat och dessutom provat nya munkar till frukost varje dag:P Ja, ibland har man det bra.
Idag är jag helt seg och inte riktigt kommit tillbaka till gamla tempot igen... men det är jag värd! Dock har jag hunnit med en löprunda (lite ångest efter alla munkar) och letar nu en massa musik till kommande termin. Mycket ska göras:

Nybörjarkoreografi till 7-8 år
fortsättningskoreografi till 7-8 år
Nytt fristående till gymnasterna
Eventuellt en koreografi till gymnasterna.


ja, då är det bara att sätta igång då.. med mitt tempo är det lika bra att börja nu.. jag har ju ändå några veckor på mig fortfarande..

Snart kommer även bilder från cypern=)

Cypern

Kategori: Allmänt

Here I come!

packning pågår..

Kategori: Allmänt

...Men snart klar!! Sedan blir det en snabb löp runda, om man vågar? Hörde nyss från en säker källa att Järfälla är den kommun där det förekommer mest anmälda våldtäkter, inte riktigt så att man vågar gå ut?! Hur som helst sedan blir det vaxning av ben och sedan sängen.

Emma var här för en liten stund sedan och hämtade Linus, blödig som jag är fick jag tårar i ögonen när jag lämnat honom och kände tomheten i lägenheten utan honom.  Min lilla feta plutt, men Emma kommer sköta honom perfekt!!

tjing tjing!

Imorgon

Kategori: Allmänt

Cypern

lördagkväll hos Jessica

Kategori: Allmänt




































sunday morning

Kategori: Allmänt

Vakna upp, svett, svett, svett.
Försöker öppna ögonen, klibb, klibb,klibb.
Torr i munnen, vatten?
Får upp ögonen, allt snurrar.

Godmorgon Bakis.

what to do?

Kategori: Allmänt

Vädret verkar svika mig idag, det blir ingen pool:( Men å andra sidan har jag hunnit göra massa andra mindre roliga men viktiga saker:P

Men jag har fortfarande sjukt mycket energi som jag inte vet vad jag ska göra av.. Känner mig riktigt rastlös, jag antar att det ända rätta är att bege sig ut i löpspåret:P.

Senare ikväll kommer syrran förbi på middag, det ska bli kul att träffa henne. Det händer inte alltför ofta numera när hon har galet mycket att göra på jobbet. Efter det ska jag hem till Jessica som är nykommen hem från Florida och dessutom flyttat tillbaka till Stockholm efter några år i Oslo. En helkväll med andra ord=)

Nej, nu ska rastlösheten bort..

hmm..

Kategori: Allmänt

Detta som skulle bli en heldag i Malins pool, vad hände med vädret helt plötsligt? Det var klarblått för bara några minuter sedan och nu helt vitt, sådär lagom roligt.

Men men, jag har lite saker att fixa i centrum så får ta det först och sedan hoppas på att molnen har försvunnit! För jag är sjukt bad och lek sugen!

glasskalas

Kategori: Allmänt

Jag vet precis hur man skapar entré, just det.. man köper glass till gänget!





spelkväll..

Kategori: Allmänt

efter att ha ringt ett antal personer i min telefonbok har jag nu kommit fram til vad jag ska göra och det mina vänner var inte det lättaste.. Vad gör ni egentligen??  Och varför svarar inte sådär 70% av er?? let me know!

Hur som hest, det blir en traditionell spelkväll hemma hos Byström.. Alltid lika uppskattat!!=)

Btw, har jag bränt hela hårbotten så känner mig som en mjällig invalid när jag rör håret;) Bra att veta så ni inte tror något annat!!

Nu sticker jag tjing tjing!

Today

Kategori: Allmänt


Svettig men glad efter löprunda!!

trötter

Kategori: Allmänt

Nu är jag väldigt trött och ska strax hoppa in i sängen. Dagen har varit enormt härlig med några timmar i solen och massa bad. Sedan jobb i kassan som gick smärtfritt.. inte ett enda fel gjorde jag:) Jag är mycket stolt.. 

Sedan fick jag en liten skype date också, vilket inte är så vanligt numera när min kära pojkvän är i Turkiet. Med andra ord är jag mycket nöjd över min dag..=) Nu är det bara några lediga dagar och sedan blir det mer semester, Cypern! Kommer bli nice!

Nu blir det dusch och sedan sova, om jag kan.. det verka som att någon utanför har fest... som vanlgit?!

god morgon!

Kategori: Allmänt

Strålande solsken och gissa vem som ska ut och steka?? Just det.. moi! Efter det blir det jobb 15.30- 20.30 mitt första kassapass. Scary! Mer än så händer inte just nu.. och jag klagar inte=)!



Kvällsdopp!

Kategori: Allmänt

Jag har precis kommit hem från några timmar i lillsjön, Mamma och jag tog oss dit efter middagen för lite kvällsdopp. Det var riktigt varmt och skönt i vattnet och Mamma provade även på lite kvällsaktivitet som lite gympa.

Härlig kväll med andra ord och riktigt nice efter en jobbdag med noll luftkonditionering!


jag glad efter ett dopp!


Mamma intar bryggan




mamma öser för fullt!


åskådare!



kassautbildning= avklarad!

Kategori: Allmänt

Nu så! Efter snart 4 år på Ikea kunde jag inte komma undan längre. Kassautbildningen är gjord och jag har faktiskt haft roligt. Varför har jag inte lärt mig kassan tidigare?!

Imorgon har jag mitt första pass i kassan for real, jag vågade mig inte riktigt på en heldag ännu så det blir bara några timmar men det kommer räcka för min tröga hjärna som pumpats med ny information de senaste dagarna!

Nu blir det strax middag fiskpanetter och SPENAT, min favorit! Sedan ska jag ut i fina vädret! Jag ska bada, kvällsdopp! Nån som skall med??

beach life..

Kategori: Allmänt


Underbara sommar...

Kategori: Allmänt

Sommaren.. det vi lever för.. Ett helt år väntar man på denna denna ljuvliga tid och alldeles för kort är den också.
Jag har nästan svettas bort idag i värmen. Mitt kära arbete verkar inte ha en fungerande luftkonditionering, däremot gick kassautbildningen mycket bra idag och det var faktiskt ganska kul=) 

Men det bästa av sommaren är den grymt goda sommar maten! Ikväll vart det strömming och till efterätt melon och hallon!.. Mumms!



Ikväll blir det bara att ta det lungt, ska strax ut på en löprunda, tänkte satsa på en 1 timmes runda och efter det bara slappa..

Ångest..

Kategori: Allmänt

Det är inte lite ångest man får av att behöva gå till jobbet en dag som denna.. jag vill inte!!!
Det värsta är att jag gör det frivilligt till och med.. nej, nej, nej. Jag vill tillbaka till Jennies land och klipporna.. bara ligga där och dega och bada=)

Nu är det brottom brottom!

taggade för VM-finalen

Kategori: Allmänt

Igår var allt fokus, förutom på att sola och fixa brännan såklart, matchen Holland- spanien. Helt klart hejade vi på Holland och oj så nervöst det var.. Dock tyckte jag att Spanien vann mycket orättvist och inte alls helt välförtjänt... Hur som helst..

Jennie och jag laddade stort inför matchen redan på klipporna med att fira med oranget!





hemma igen..

Kategori: Allmänt

Efter en underbar och avkopplade vecka på Jennies land. Det blev ett snabbt besök hemma och sedan har det hänt massor av saker senaste veckan minsann!

Det har varit underbart väder och vi har väll spenderat mestadelen av våran tid på stranden men vi har även hunnit med en liten båtresa, festat en massa. Träffat en massa nya roliga människor. Men lite skönt att få komma tillbaka till förorten, kvavt och varmt som tusan..men ska koppla av resten av dagen. Sedan väntar mig en 2 dagar lång kassautbildning på jobbet. Lite lagom kul i den här värmen:P

Nu ska jag fortsätta svettas en stund och om en stund ut på en löprunda. Efter denna vecka är det stort fokus på träningen.. Jag har blivit övergödd!

Hemma bra men borta bäst?..

Kategori: Allmänt


Ja.. iallafall om borta menas att jag får tillbringa all tid med min prins. Är hemma igen efter 5 underbara, dock förkorta dagar i Holland. Vi har haft det hur mysigt som helst och jag vill bara tillbaka.. 


Första kvällen, vi tar en fika paus på torget i Groningen.



dag 2 solade vi och mös i parken. Såå glada är vi att få vara tillsammans:) hahaha


Kvällens big Thing.. Kvartfinal Holland- Brasilien.

på cykeln påväg mot puben.




Taggade=)



I halvlek såg det lite dystert ut men vi var taggade till max!




Holland vinner kvartsfinalen med 2-1. Svårt att beskriva lyckan, det var inte heller lätt att få på bild. 



Glad och lite smått berusad Holländare=)



Vi firade segern med att äta pizza, Ibland måste man få synda lite!



dagen efter var vi på camping vid kusten med Roberts familj. 


Trött tjej i bilen


Sista dagen var det solning i parken och självklart glassätning..


Inte det lättaste när glassen smälter snabbare än man hinner svälja.




It was a lovley day.


Efter en heldag i parken drog vi till supermarket för att äta och grilla lite i parken.


Nice käk.


Mr. Master cheff.


Då är det ca 3 långa veckor tills vi ses igen... Ah, ibland är det bara så orättvist.

sista kvallen

Kategori: Allmänt

Vad tiden gar fort, alldeles for fort. Imorgon aker jag hem redan och det kanns som att jag nyss kommit. Igar var vi med Roberts familj vid stranden, nice som bara den. Idag har vi varit ute i solen hela dagen och nu ska vi ner till parken for att grilla lite och dricka lite vin.
mer hinner jag inte nu tydligen.. Hors senare!
tjingeling

Holland till Semifinal

Kategori: Allmänt



WOOHOOOOOO!!!!!

Friday

Kategori: Allmänt

Pappas land var jatte mysigt. Valdigt skont att fa komma ut i naturen och bort fran buller och stress. Vi hade tur med vadret och vi grillande och at paj. Sota som dem ar hade dem gjort rabarberpaj, min favorit, bara for min skull.


Nu ar jag i Holland, resan hit gick utan problem. Strax ska vi ut och steka i solen och ikvall ar det the big game, kvartfinal holland- Brasilien. Kommer bli grymt, har ar det redan fest, flagor overallt langs med gatorna,  det ar oranget overallt. Hollandarna ar verkligen angagerade. Jag hoppas verkligen dem tar hem det ikvall sa att det blir fest.


Men forst, SOLA!



Pappas sota hund Julius.