Soligt!

Kategori: Allmänt

röstinsamling!

Kategori: Allmänt

Imorgon gäller det, att rösta på Patrick i Melodifestovalen web-joker! Och jag gör allt för att få så många röster som möjligt! Så i helgen har jag spridit ordet till alla jag har jobbat med och innan jag gick hem idag satte jag upp en lapp till dem som jobbar imorgon!

En liten fin notis över datorn med en liten rosett också!


Vem kan motstå detta?

Väntar på fint sällskap...

Kategori: Allmänt


Någon viskade i mitt öra att man ska ställa om klockan inatt, vilket betyder mer sömn för mig! Detta ledde till att jag glömde allt vad plugg heter och väntar nu på mitt fins sällskap för att dricka lite vin och snacka lite skit!


It's a beautiful day!

Kategori: Allmänt

Solen skiner, löven är gula och det är hur vackert som helst! Jag njuter verkligen den lilla korta biten jag får andas frisk luft. Jag är just nu påväg till jobbet, det kommer säkert att vara hur mycket folk som helst, löningshelg och allt.. men jag är förberedd.. eller? 


Hår-rakning!

Kategori: Allmänt

A little piece of relief!

Kategori: Allmänt

Blev precis klar med consumer behaviour arbetet och det känns som världens lättnad. Nu när det är ur världen har jag bara en tenta på måndag, seminarium på tisdag (presentation) och tenta på torsdag! JAAA vilken rolig vecka! Pricken över i:et är att jag jobbar hela helgen dessutom, no time to rest! 


Jag känner mig inte direkt super pigg för tillfället! Det blir att kasta sig ner i sängen, imorgon blir det upp med tuppen för att få några timmar tentaplugg innan jobbet!

polar på!

Kategori: Polefitness

Jag var grymt taggad idag inför polen, har varit hur taggad som helst i över en vecka! Och det gick bra måste jag säga! Vi gjorde alla möjliga grejer.. bland annat mer hänga upp och lite nya snurrar. Men det märks att det är fortsättningskurs nu. Det är så grymt mycket tyngre! Armarna är helt slut! 


Köttbullen!


Jag och Linda kör pussyslide!


Eva kör flaggan!


Jag försöker också få in den!


Inte super graciöst! Men på god väg!


Knä-häng! 

Det tar aldrig slut!

Kategori: Allmänt


Ibland vill man vara katt, gud vad skönt, äta, sova och bli klappad. Det måste ju ändå vara livet!
Just nu känner jag mig så less på plugget. Det har varit okej sen terminen började men just nu känner jag att det går rakt utför! Någon som har motivations tips?

Halloween i helgen??

Kategori: Allmänt

Jag vet inte om jag missat nått men är det Halloween i helgen? Det har varit helt tyst och helt plötsligt ser jag bara en massa adds för halloween, eller? Det kanske bara är jag som är lite bakom flötet? 

Bibblan!

Kategori: Allmänt

SItter just nu i bibiloteket och nästan dör av trötthet och tristess. Skriver på världens skit-arbete, och då menar jag verkligen skit arbete. Kunde dem ändå inte hitta på något bättre? 
Lite senare ikväll ska jag på Evas spinningpass på friskis, det ända som verkar bra med den här dagen! 


Inte är man snygg idag heller.. 
En riktigt menlös dag! 


Eeeeeh, typ header sökes!

Kategori: Allmänt

Asså det här går inte! Jag kan inte ha så ful hemma gjord header. Den är totalt as ful och jag är inte den bästa med att fixa och trixa med design eller headers. Någon som är? Eller har ett förslag what to do? Nu ser det ju ut som att man kommer till en 3-årinG!

Sista föreläsningen i Consumer behaviour!

Kategori: Allmänt

Ska nu ta mig till skolan för sista föreläsningen i kursen Conusmer Behaviour. Att närma sig slutet på en kurs är alltid blandade känslor, skönt att man gjort det men ångest över tentan som kommer. Och jag känner precis samma sak nu, fast jag kommer sakna föreläsningarna. De har varit riktigt bra och Professorn som vi haft har gjort dem roliga så att man inte stirrar på klockan var 5:e minut! Dessutom är han ju britt och bara lyssna på dialekten är ju hur nice som helst! Riktig London accent:) haha


Drömmar

Kategori: Allmänt

I natt har jag drömt sånna sjukt konstiga saker.. Först var jag på ett flygplan i typ 2 timmar, tydligen åkte vi över Kanada kollade in det bergiga landskapet (jaha?). Sedan landade vi någonstans, inte var det i Kanada utan typ Afganistan eller Irak där det är lite oroligt. Så helt plötsligt var jag och Dagny (?) på vift mitt i kriget och var där som spioner eller liknande. Men vi blev tagna som gisslan och hamnade på nån skola, lyxskola, med 3-rättermiddag, bubbelbad men vi skulle rymma! Så vi hoppade ut genom fönstret och skulle precis hoppa över taggtråden när klockan ringde! Konstig dröm!


skivstång!

Kategori: Allmänt

Gjorde idag mitt andra skivstångspass på friskis, Jessi hängde på också! Måste säga att det kändes bättre den här gången än förra gången så det går väll framåt men inte tillräckligt fort! Det var skönt att komma ifrån skolböckerna en liten stund, men nu är det bara att öppna dem igen och en låååång kväll väntar framför mig! 


Finns det något tråkigare...?

Kategori: Allmänt

Än business ethics?  Visst det berör viktiga saker, men såååå tråkigt!
Nej, inte alls kul att plugga just nu! Jag känner att jag är påväg att tappa motivationen, men det får jag inte! Jag måste klara den här satans tentan! Det som irriterar mig mest är att tentan är endast 20% av totala betyget FAST det är så sjukt detaljerade frågor så man kan tro att det skulle vara 100% av betyget. Dessutom är det multiple choice och alla som känner mig vet att jag HATAR multiple choice, finns det något värre? Kan man inte få öppna svaralternativ, då kan man iallafall ha delvis rätt! URK, får återgå till böckerna sista timmen jag har innan jag måste till skolan för föreläsning!




Rösta fram låten Higher till Melodifestivalen!

Kategori: Allmänt

Just nu kan man på svt lyssna på låtar som kvalar in till melodifestivalen, ett av dessa bidrag sjungs av min fantastiskavän lillebror. Ni måste lyssna på låten och på måndag 31/10 rösta mellan kl 12-13 så att låten går vidare till melodifestivalen! Och, det är en bra låt!

söndagspromenad!

Kategori: Allmänt


Tog mig en promenad idag, vädret har varit fantastiskt och efter att ha varit instängdi hallen i 24 timmar så uppskattar man frisk luft! Dessutom är hösten som vackrast just nu med alla färger runt omkring!
Men för tillfället ligger jag som helt paralyserad i sängen, orkar inte röra en fena, jag är helt slut och trots att jag redan tagit en tupplur efter lägret är det snart dags för en till..

Hemma igen efter en rolig helg!

Kategori: Gymnastik

Det var en riktig rolig helg i JG hallen tillsammans med tjejerna. Vi tränade på mycket nya saker och även förbättrade vissa andra saker, ett mycket givande läger med andra ord. Det är riktigt roligt när man ser att de sätter saker som de tidigare inte kunnat eller vågat! Jag själv gjorde rondat-salto för första gången! Höjdpunkten på lägret var självklart den legendariska ledaruppvisningen, för varje år ökar spänningen! Film kommer förhoppningsvis senare!
Nu är jag däremot helt slut och vet inte riktigt hur jag ska kunna fokusera på plugget? Det får nog bli nån timme relax och göra nått annat för att få bort alla gymnastik tankar!

taggad ledare i hallen! 


I helgen hänger jag med det här gänget!

Kategori: Gymnastik

Det är övernattningsläger i JG hallen som väntar och vi kommer att ha det så grymt roligt. Jag kan knappt vänta!!! 

Fredagsmys!

Kategori: Allmänt

Idag är det fredagsmys med mamma! Hon slår på stort med räkor och ostar av olika sorter! 


MUMS!


Julblommor!

Kategori: Allmänt

Mina gymnaster säljer just nu julblommor för att vi ska kunna dra iväg på ett grymt träningsläger närmare sommaren! Blommorna kommer att levereras till första advent och självklart ska ni köpa! Det är faktiskt väldigt fina och prisvärda och till ett mycket bra syfte! Klicka här för att komma till sortimentet! 

Hör av er om ni är intresserade! 
(och jag blir besviken om ni inte gör det


Pole- fortsättning!

Kategori: Polefitness

Idag börjar fortsättningskursen i Polefitness, det ska bli skönt att komma iväg och tänka på annat en stund och dessutom ser jag fram emot de mer advancerade grejerna som vi kommer att lära oss i den här kursen. Men jag måste medge att jag ändå är rätt stolt över hur mycket vi lärt oss på bara några veckor.


Mitt lilla crew! Jag failar som vanligt, men det är vi vana vid!

Hets-plugg!

Kategori: Allmänt

Idag är det full rulle, jag fick lite smått panik igår på seminariet när jag insåg hur mycket plugg det är i den här kursen och eftersom jag har jobbat ganska mycket har även mycket pluggtid försvunnit, dessutom är det läger i helgen så idag gäller det att göra klart en massa, så jag med gott samvete bara kan fokusera gympa i helgen! Men uppgiften jag håller på med är inge vidare rolig, eller jo den är okej men att läsa alla satans artiklar är ju bara föööör tråkigt. Nej, nu blir det akut-plugg! 


Syrran på middag!

Kategori: Allmänt

Idag kom syrran förbi på middag, då blir det pampigt! 


Förrätt!


Jag och Syrran!


Killen som vill ha efterätt!


Jobb

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det jobb på textil, egentligen vet jag inte hur jag ska orka, jag är så trött just nu. Tog en powernap i pausen av föreläsningen, funkar alltid för en stund.. Nu har jag läst igenom 2 artiklar men det har varit riktigt kämpigt. Det som är bra med jobbet är ju att man rör sig, för då kan man väll inte falla ihop?


It's all about the smurf!

Kategori: Allmänt

Eller som vi också kallar det Poffi!






Smurfarna klirrar festen!

Föreläsning!

Kategori: Allmänt

Efter att inte ha haft föreläsning på sådär över en vecka blir man lite lat. Men denna vecka är det lite mer hektiskt schema och tidiga föreläsningar och en massa jobb. Tuta ich kör bara!

Dans i världsklass

Kategori: Allmänt



Det är inte alltid lätt att hänga med i Pierres energiska dansstil, men jag måste säga att jag gör ett tappert försök!

Vinkväll hos Enumi Chung!

Kategori: Allmänt

Nu sticker jag till Emsan och en kväll med vin, spontant folk och massa skoj hoppas jag! 


jag och syrran på rival!

Kategori: Allmänt

Ikväll var det jag och syrran som hängde på Rival, det blev lite vin och en massa prat, allt mellan himmel och jord. Dock mer jord än himmel, och en del tankar har öppnats efter ikväll! Dessutom är jag sjukt taggad! 





Mystiskt paket!

Kategori: Allmänt

Fick idag hämta ut ett mystiskt paket på posten.. 


Paketet....


inuti... stroopwaffels och paket och brev!


i paketet var det en pandora berlock! 

Tack Robert för den fina överraskningen! ik hou van jou!

good morning friday!

Kategori: Allmänt

Vaknade med världens värk i armarna, träningsvärk, stela som betong och helt orörliga. Att träningsvärken kommer så sent, det var ju i tisdags som jag riktigt plågade dom! Det är väll skönt att ha träningsvärk på ett sätt, men sedan kom jag på att jag har pole ikväll.. det känndes väll lite midre kul. Hur ska jag orka? Och förresten, vem är idioten som börjar borra 6.30 på morgonen? Han håller på fortfarande!! Inte nog att det ilade i hela skallen när jag vaknade, det bara fortsätter som värsta mardrömmen och jag kan inte koncentrera mig på någontng.. 

Prime&UnitedMinds

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från Primelab intro på Prime & United Minds. Det var riktigt intressant att vara där få höra hur de jobbar och vad de jobbar med samt vad man kan förvänta sig inom den branschen. Mycket motiverande, man får en liten kick i baken och känner lite att det är värt att kämpa för! Dessutom är det ju alltid trevligt att träffa nya människor som man blir inspirerad utav! Det känns som en riktigt spännande bransch men samtigt väldigt läskigt!



Man är ju skadad!

Kategori: Gymnastik

Jag vet inte hur jag lyckas... men alltid låter jag tankarna falla över.. ständigt denna gymnastik!
HAr idag försökt att få massor gjort men nej vad har jag gjort istället, läst kollat 100 olika friståenden på youtube, kollat igenom alla olika koder och övningsförslag man klan ha i ett fristående. Läst igeonom alla bedömningsreglementen. Funderat och knåpat på ändringar i vårt fristående och tillslut gick det så långt att jag måste träffa Hannah för att diskutera och göra lite ändringar.. Men nu får det vara nog! Blev inget pluggande för min del, men känns som att min frisående panik har lagt sig något!

Hemsida!

Kategori: Gymnastik

Nu är tjejerna uppe på JG´s hemsida! Spana in om ni vill se mer! 


Frusen!

Kategori: Allmänt

Att det ska vara så kallt överallt? Jag sitter inomhus i solen som kommer in från fönstret med tjock kofta och ändå fryser jag. Jag vet att jag är extrem med att alltid frysa men det här? Jag är verkligen född på fel del av jorden, jag har säkert indones-gener eller nått liknande där det alltid är varmt!! Om det inte vore för att hösten är så vacker så skulle jag banlysa hösten för evigt! 



Vackert men kallt!! Brr..


JAAAAAAAAAAAAAAA!

Kategori: Allmänt

Fy fan vad underbart!
Sverige är i EM, och vi slog tuffa Holland, just det nu är ni inte så kaxiga längre. Lilla Sverige kunde slå Holland! Det är sånn lycka just nu... jag önskar jag var i stan och kunde dansa i fontänen! Och bästa är ju att vi fixar det utan Zlatan, bevisar ju bara att vi är så mycket bättre utan Zlatan, de duktiga spelarna kommer fram! Yeeah, Em kommer gå kalas om vi fortsätter spela såhär! 

skivstång!

Kategori: Allmänt

Åh gud...
Jag bestämde mig att äntligen ta tag i vad jag gått och grubblat över i veckor, friskis, det är bara på tiden att ta tag med träningen på seriös nivå.. Nog med latmask fasonerna! Så idag invigde jag friskis med ett skivstång intervall pass, kanske tog mig lite väl vatten över öronen. Herregud, jag är helt död, jag kan knappt lyfta armarna men oj vad härligt! Kroppen fick sig en riktig intensiv genom gång, I like it! Nu jäklar, nu kan det bara bli lättare och lättare!

Höstbär!

Kategori: Allmänt



Tack Sandra som visade mig den coola inställningen!


My new tatto!

Kategori: Polefitness

Är den inte fin? Mitt lilla hjärta som jag tatuerat in på armen! 




Gratis fick jag den också! Tack pole! 

Konsumentbeteende

Kategori: Allmänt

Just nu är det plugg som gäller, jag måste ta igen de senaste dargarna som var planerat till plugg men som inte blev så det var något annat som kom emellan, Gymnastik. 

Så just nu läser jag för fullt.. Maslow, Freud.. Marknadsföring is all about psykologi! 

skrattfest!

Kategori: Gymnastik

Det var en bra träning idag även fast tjejerna var väldigt trötta från gårdagen... vilket resulterade i skrattfest istället för stretch..


Höstpromenad med Mamma!

Kategori: Allmänt




Bästa tjejerna rockar i Hedemora!

Kategori: Gymnastik

Det har varit en grymt lång dag, samling 06.20 och hemma ca 20.00. Det var längsta tvälingen jag varit med om! Men guud sånna tjejer, vi tävlade med två lag och båda lagen förbluffade mig! De körde allt så snyggt och jag är stoltare än stoltaste! Aldrig har jag sätt dem så klockrena, och sträcka på sig så mycket. Inte heller har de npånsin kört flickis så snyggt som idag. Båda lagen gick vidare till final, tyvärr ingen medalj men bara att ta sig till final av 25 lag är vinst nog. Och en grym prestation att gå ut igen efter 5 timmar med hunger, stress, adrenalin och allat annat som man har under tävling! Fan, jag älskar verkligen mina gymnaster, de är dem bästa nånsin! 


Bästa ledarna framme i Hedemora redo att rocka fett!

A

Kategori: Allmänt

Fick nyss världens lyckorus, skulle kolla om betyget från senaste tentan kommit upp och det hade det, jag fick ett A. Säger bara OMG! Det trodde jag aldrig, 10 av 10 rätt! En fråga trodde jag verkligen skulle gå skit, var väldigt osäker och bara snackade strunt, men tydligen var det inte strunt.. Sedan var det många frågor som känndes osäkert men tydligen så kunde jag min sak, weeey! Det känns riktigt grymt.. Åh, om jag inte var tvungen att gå upp så tidigt imorgon pga tävling så skulle jag fira med vin just nu! Men, det får jag göra imorgon istället!

Pole, pole, pole!

Kategori: Polefitness

Nu börjar vi ju bli lite grymma ändå! 


Här hänger jag upp och ner.. 


Eva upp och ner.


Det jäkla tunga lyftet.


Här kör vi lyktstolpar också!

Halva stan runt för lite toffsar!

Kategori: Allmänt

Det är inte bara att tävla sådär hur som helst, det är mycket som ska fixas bland annat frisyrer och till det ocksp tillbehör.. så nu efter 4 butiker så har vi fått tag på så många toffasr vi behöver. 
Nu är det bara att hålla tummarna för inga mer sjukdommar och att de som är krasliga kan tävla imorgon!

Tävlingsmusik!

Kategori: Gymnastik

Just nu sitter jag och letar en massa tävlingsmusik, vi tävlat ju med tjejerna imorgon i Hedemora. Det ska bli riktigt roligt, trots att vi ska up sådär ungefär mitt i natten för att ta oss dit! Och inför tävling är det alltid en massa förberedelser. Så just nu letar jag tävlingsmusik, som passar till både matta och hopp.. det tar mer tid än vad mna tror.. Någon som vet någon bra lat med lite fart som får igång en super trött publik?

Reklam!

Kategori: Allmänt

Hur mycket man än suckar och vill strypa nån när reklamen kommer på tv så måste jag erkänna, jag är ett reklamfreak, kanske är lite sisdär med all b-reklam som finns och som ska visas 3 gånger under samma reklampaus. Men sedan finns det dem där glimtarna av ca 30 sekunder som bara får en att stanna upp och stirra in i tvn. Har suttit nu i ungefär 1 timme och bara kollat en massa olika reklamsnuttar och.....Ja, jag älskar fan reklam! 

Min favorit för tillfället, ger en sån jäkla good feeling. Hur coola som helst! 



Cravings!

Kategori: Allmänt

Just nu saknar jag dessa mumsbitar mer än något annat. De är något tråkiga till ytan men oj vilket himmelrike när man smakar på dem. Självklart kommer de från kakmonster landet Holland, de berömda Stroopwafels. Någon som vet vart man kan få tag på det i Sverige?

Ikea all day!

Kategori: Allmänt

Idag blir det jobb hela dagen, ett kobipass kassan och textil. Kul med lite variation under dagen! 


R.I.P Steve Jobs

Kategori: Allmänt

Nä, nu måste jag väll köpa mig en iphone för att hedra mannen. Att det skulle gå så fort efter att han avgick..





plugg, plugg,plugg

Kategori: Allmänt

Efter sådär 3 koppar kaffe snurrar hela skallen, jag känner mig helt konstigt speedad. Men jag har varit duktig, jag har hunnit med 1 föreläsning, en uppgift till IT-kursen samt ett delprov till IT kursen. Mycket effektiv Josefin! Nu blir det att läsa lite konsumentbetende en stund innan det är dags för kvällens aktivitet: gymnastik!

Ny kurs...

Kategori: Allmänt

Började ny kurs idag i skolan, consumer behavior, den verkar riktigt rolig och intressant. Däremot kommer det vara väldigt mycket att göra och mycket att läsa. Det blir kul att få in lite psykologi i ekonomitänket, äntligen lite mer humant, lite annat än bara siffror!



Jag älskar paket!

Kategori: Allmänt

Idag kom mitt paket från Nelly, ovh det är så roligt att få ett paket sådär mitt i vardagen. Även om jag vet vad som ligger i är det lika spännande att öppna varje gång. 


Mitt paket!


Det närmar sig... 






Sex and the city!

Kategori: Allmänt

Jag sitter just nu och klämmer i mig en massa popcorn och njuter av 4:ans söndagsfilm. Sex and the city, det var väldigt länge sedan jag såg den. Och det känns som att det är en film som passar mig som hand i hansken idag!

Stolt ledare!

Kategori: Gymnastik

Det finns ingen skönare känsla än att komma hem efter en träning och vara så sjukt nöjd och stolt över vilka bra tjejer man har!
Vi övade inför tävlingen idag och varven såg riktigt bra och fina ut! Kör dom såhär fint på lördag så kommer vi komma på fina och välförtjänta placeringar! Jag är sjukt pepp inför tävlingen!! Vill att det ska vara lördag NU! 


Väntan på prisutdelning! PÅ VGF-cupen förra året.


En lördagskväll!

Kategori: Allmänt

Det var en lugn lördag igår, det var även tänkt att bli tidigt och jag skulle ta sista tåget från Södra, när jag kommer dit så går inte tåget därifrånav nån anledning, vilket är riktigt frustrerande. Så då blev det att ta sig till centralen och sedan den dryga nattbussen och hemma sådär 1½ timme senare än vad planen var. Lite lagom surt sådär. Men innan transport problemet så var det en rolig kväll. 


Med den mystiska gröna drinken!





på stan!

På Café!

Kategori: Allmänt

Det var riktigt mycket med folk på stan idag, antagligen på grund av vädret. Det var riktigt nice att kunna gå ute i tunn skjota och bara njuta av solen.  Jag tror att vi vandrade runt hela Östermalm innan vi hittade ett fik som inte var fullt med människor. 


Ett café, någonstans på Östermalm.


En ortroligt uppskattad latte! 


Linda!



Mattias var också där!


Latte + bulle = sockerrus! 


1 oktober!

Kategori: Allmänt

Det är ett datum jag alltid minns, tänk för exakt 13 år sedan fick jag den, som då var lite utav en lättnad men som idag är rena irritationsmomentet. Då tänkte man skönt jag är normal, idag tänker man åh nej, den veckan i månaden IGEN! Varför jag minns det exakta datumet vet jag faktiskt inte? Jag har väll för mycket fritid? Detta var kanske för mycket information för er känsliga läsare. Men nu i efterhand är det ganska gulligt hur stor grej det var då!

Till stan!

Kategori: Allmänt

Vädret är fantastiskt idag och jag ska ta mig in till stan för att möta upp Linda, fixa lite ärenden och sedan njuta av solen! Framförallt njuta av en ledig helg! 


Lördagsmornar är trögt..

Kategori: Gymnastik

Varje lördag kämpar jag mig upp till dessa träningar och varje lördag är det likadant. Huvudet är inte med, kroppen är inte med och allt känns bara väldigt tungt. Och det är tungt att träna lördagsmorgon kl 8.00, men det är alltid skönt nu efteråt. Det är sällan man känner sig riktigt nöjd med en träning, eller där ljög jag, jag är grymt nöjd, jag kanske inte gjorde värsldens framsteg, men bara att jag tog mig upp och åkte dit och kroppen fick jobba, bara det är jag stolt över!