Lunch med kusin!

Kategori: Allmänt

Irrar just nu runt fridhemsplan för att hitta restaurangen vi kom överens om. Mitt lokalsinne av den här delen av stan är inte den bästa!

 

Sunny monday!

Kategori: Allmänt

Det är en ny vecka och solen skiner, äntligen lite sol. Det har varit grått och tråkigt alldeles för länge. Veckan har börjat bra med en lååång sovmorgon, efter den här helgen var jag helt slut. Både jobb, fest och lite sömn! Men nu så, skulle jag inte påstå att jag är redo, men lite halvt iallafall. Till och med har jag hunnit med ett spinningpass i förmiddags! 


Från jobbet, redo för ny avdelning, då var jag livrädd.. men det gick tillslut väldigt bra!

Jag ska till London!

Kategori: Allmänt

Och träffa bästa Dagny! 

Det ska bli så himla kul att få träffa henne igen och att få se London!! Det passar ju bra att jag åker dit lagom till julhandeln! yeeey!

Julblommor!

Kategori: Gymnastik

Idag fick vi våra blommor från Tulpankungen! Tjejerna har varit grymt duktiga med att sälja! De nådde över 50 000 kr :) Allt får inte vi med 30% rakt in i lagkassan! Och det känns helt underbart! Just nu har jag lite blommor här hemma som ska till lite nära och kära!

Lunch!

Kategori: Allmänt

Klar med kommunikationsuppgiften och nu unnar jag mig en lunch innan jag ska sätta igång med att förbereda min presentation för imorgon. Jag kan väll inte säga att jag blv jätte nöjd med uppgiften, jag har gjort bättre ifrån mig, men den är inte helt katasrofal heller, mest nervös är jag ändå för presentationen imorgon! 


Det blir pannkaka till lunch, Mumma! 


kommunikativt fenomen...

Kategori: Allmänt



Jag försöker just nu blir klar med mitt kommunikativa fenomen som ska lämnas in imorgon och redovisas på torsdag och det går allt annat än bra.. Det känns som att jag inte riktigt vet vad jag håller på med och uppgiften gör mig ganska förvirrad.. Det är ynka 3 sidor som ska fyllas, men jag kommer ju knappt upp i 1 sida. Det här var ju mycket jobbigare än vad jag föreställde mig från början!

Just nu....

Kategori: Allmänt

..myskväll med godis och Beck!!

 

Vi testar lite nytt..

Kategori: Gymnastik

Idag testade vi lite nått på träningen pikvolt med bendelning ocg resultatet var mycket positivt!! Vissa tjejer kunde lägga på handvolt efteråt och några körde till och med sträck-bendelning handvolt.. 

Här är en liten snabb film, fast detta är inte deras bästa... 


Påväg till pappa!!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu med syrran i bilen på väg till Norrköping och träffa pappa. Solen är inte lite iögonfallande och jag tror jag fått fem nya rynkor så mycket som jag kisat.

 

 

Gymnastik även bra för hjärtat!

Kategori: Gymnastik

Precis avverkat ett svettigt gympapass med härliga seniorerna.. jag har kommit fram till en teori, gymnastik, det måste vara bästa metoden att förebygga härtinfarkt. Jag menar man utmanar sig själv och har hjärtat i halsgropen sådär hela tiden.. Så hjärtat blir ju hur stakrt som helst av alla minihjärtinfarkter... Ibland är jag bara för smart! ;) 


Love hurts? NO, Pole hurts!!!

Kategori: Polefitness

Vi testade på rätt schyssta spinns idag, tyvärr blir inte spinns så bra att ta bild på, men vi gjorde ju självklart lite schyssta poses också! Jag är nog mest nöjd över min knee release som är längst upp till vänster, den gör riktigt ont och det gäller att knipa som bara den. Eva körde split-flaggan och även snygga split-lyftet och jag posar bara lite läckert på sista bilden! 






Men ni ska veta att pole, det kanske ser väldigt graciöst ut, men efteråt, då är man minsann inte graciös, blåmärken lite överallt, men rekordet det har nog Eva i störst blåmärke! Teddybear, den låter kanske mysig, men är allt annat än mysig. Eva lyckades fixa den! Tyvärr hann jag inte fånga den på bild och nu.. ja armen talar för sig självt! 


Kommunicera rätt!

Kategori: Allmänt

Det är ju skönt att man lär dagens studenter lite vett och etikett hur det ska gå till när det kommer till kritan! 

Tidig morgon vid Albano.

Kategori: Allmänt

Idag började det inte alls som en bra dag, vaknade av att jag hade mardrömmar. Insåg att mardrömmarna var verklighet när jag vaknade. Gjorde mig i ordning för en minitenta jag inte alls haft krafter att plugga till. Hur jag lyckades klara den vet jag faktiskt inte? Tur att det finns nån ljusglimt i livet! Tror nog att jag aldrig brytt mig om en tenta mindre än nu, jag menar hur viktigt är det egentligen?

Lika roligt varje dag...

Kategori: Allmänt

Faktiskt en kurs jag verkligen gillar, äntligen något som jag kan relatera min kommande karriär med! 3 böcker är inte superkul att läsa men tack och lov är bok nr 1 (som jag hittills hunnit med) väldigt lättläst! Ibland är man med om halleluja moment även som student!

En spännande bussresa....

Kategori: Allmänt

.... Eller inte!

 

Nu är den här!!...

Kategori: Allmänt

JTC!

Kategori: Gymnastik

Min uppdatering är inte den snabbaste just nu men det beror på att jag senaste dagarna har viktigare saker att tänka på och inte riktigt känner för att blogga. Men ibland hittar jag mina tillfällen..

I helgen tävlade vi med tjejerna på Järfälla trupp cup, alltså en hemma tävling. Vi valde att gå upp på en svårare nivå och med krav på svårare moment. Målet var att utmana tjejerna och att inte komma sist, och detta lyckades vi med, vi slutade på en delad 8:e plats av 10 lag. Dessutom känns det grymt kul att vi nu kan lämna det vi tidigare tävlat på och sikta på att bara tävla med de nya svårigheterna eftersom att tjejerna nu bevisat att de klarar av det! Och det känns ju jätte kul, så nästa gång kommer vi komma på bättre placering än näst sist! 


Glada tjejer efter tävlingen! 

Hälsade på fina pappsen i helgen..

Kategori: Allmänt



Den finaste farsdagstårtan till världens finaste Pappa! 
Jag älskar dig! 



Ibland blir saker inte alls som man tänkt sig.. Livet stannar bara upp!

Kategori: Allmänt

Allt bara rullar och man tänker inte ens på vad man gör för att man bara glider med i vardagliga rutiner.. Tills.. man får ett sådant tråkigt chockartat besked.. Plötsligt stannar allt och man glömmer allt vad rutiner och vardag heter, och inser vad som betyder något i livet! 


god morgon!

Kategori: Allmänt

Idag är det fredag, och fredag betyder POLE! Vi hade inget förra veckan eftersom det var lov men idag är det igen och kan knappt hålla mig i skinnet för att få gå dit! Annars blir det väll en ganska tråkig fredag.. har huuur mycket kurslitteratur att läsa som helst! 3 böcker i den här kursen så det är bara att börja någonstans! 


Ligger just nu i sängen med mina schyssta pyjamas brallor på! 


Spinn!

Kategori: Allmänt

Mina kläder är helt blöta och nu är det jag som hoppar in i dushen direkt.. Jag har precis kommit hem från ett spinningpass av sweet Eve på frikis.. Hennes pass är grymma! Såklart! Dock var jag så nära att banga men nu är jag så grymt nöjd att jag tog mig dit!

Seminarium!

Kategori: Allmänt

Idag har jag en konstig dag.. Jag kan fortfarande inte fortsätta i IT-kursen eftersom jag väntar på att 2 personer ska lämna in sitt arbete.. smått frustrerande. Sedan har jag 1 timmes seminarium, känns lite smått drygt att åka hela vägen till SU bara för 1 timme. Pricken över i:et är ju att jag har sjukt stressigt därifrån också.. eftersom att vi har extra fristående träning ikväll.. men men inte mycket att göra åt.. bara att glida med! 


sista redskapsträningen innan JTC

Kategori: Gymnastik

Nu sticker jag strax iväg för sista redskapsträningen innan JTC som är på söndag. Jag hoppas att det kommer gå bra och att vi sätter varven snabbt! 

Sedan är det 2 timmars träning med seniorena. Yeaah, jag älskar onsdagar!

lite städning...

Kategori: Allmänt

Eftersom att mina planer sket sig så var jag tvungen att göra något annat, som i och för sig var väl på tiden.. Så jag städade lite i klädlådorna.. Har i och för sig bara gjort två lådor det skulle behövas mer, men de var de mest akuta! 


Ordning och reda... 


innan såg det ut ungefär såhär som det gör i resten utav lådorna.. men det här får jag ta itu med senare.. 


Frustrerande..

Kategori: Allmänt

När man försöker vara produktiv men det blir inte riktigt som man tänkt sig. Just nu känner jag att jag sitter fast.. Försöker beta av distans IT-kursen så gott det går nu innan jag får saker att göra i andra kursen. Men jag måste vänta på att få göra reflektion på mina gruppmedlemar och det verkar ta en jäkla tid. Då försökte jag ta tag i en massa annat som jag faktiskt inte hunnit tidigare, som att tillgodoräkna betygen från Holland, men då kan jag inte fylla i blanketten på datorn för att jag inte har rätt program och för att jag behöver en datorkunnig, hjälp någon!?

Så jag sitter fast... och jag känner mig sjukt oproduktiv, jag som palnerat att få gjort hur mycket som helst idag.. Vad ska jag göra nu då?




Avicii till Globen!

Kategori: Allmänt

Är det någon som vill gå med mig på Avicii den 3 mars i Globen? Det kommer bli grymt med röjj och hur kul som helst!!


Ny kurs!

Kategori: Allmänt

Idag börjar en ny kurs, företags-och marknadskommunikation, jag har faktiskt sätt fram emot den en hel del.. Just för att det berör det ämnet som jag tycker är roligast och dessutom att det är första kursen på svenska på sådär.... ja.. typ 1 år! Som vanligt känner jag ingen annan där och får börja med att ragga nya klasskompisar!

slapp söndag!

Kategori: Allmänt



Idag är det en såndär lite halvt sed dag! Det finns inte direkt mycket planerat och jag känner mig lite lat. Å andra sidan kanske det är helt okej att vara lite lat på en söndag? Jag tänkte iallafall lägga mig i sängen och kolla på nån serie, sedan får vi se om det dyker upp något!

Äntligen beställt den!

Kategori: Allmänt

Lördags-lyx!

Kategori: Allmänt


Skaldjurs bakelse! 


Alla helgonsafton!

Kategori: Allmänt

Idag var jag med mamma på kyrkogården och gjorde fint på gravarna. Jag har alltid tyckt att kyrkogårdar är lite kusliga, men på alla helgonsafton när det brinner så mycket ljus är det faktiskt väldigt mysigt! 


Mamma promenerar bland gravarna. 


Riktigt fint gjorde vi med att kratta bort alla löv, som tack fick jag brännäsel utslag på rumpan! 


om man är trött innan tenta...

Kategori: Allmänt

Är det ingenting vad som slår tröttheten efteråt, dock är det en relativt skön utmattning och det känns skönt att man bara kan lata sig på soffan i några timmar utan att lyfta ett finger! Men ska ikväll köra dubbelpass på friskis, först aerobics och sedan spinning! Nån måtta får det ändå vara, man måste ju röra på fläsket!

Gick till Tele2 butiken idag, det fanns ingen iphone 4s inne, eventuellt får dem in nya nästa vecka. Jag ska alltså behöva vänta ytterligare 1 vecka! Om jag inte väljer iphone 4, men om jag vill ha samma storlekt på minnet så kostar dem samma och då kan jag nog vänta 1 vecka till.. Även fast plåstret på mobilen nästan helt ramlat av!

Mysigt pluggsällskap nr 2!

Kategori: Allmänt

Efter 6 timmar hemma var det dags förmiljöombyte.. Nu i bibblo med Ems!

Mysigt pluggsällskap!

Kategori: Allmänt

Skal till Iphone!

Kategori: Allmänt

Det finns nått som är väldigt lätt att få när man pluggar, distration! Av allt! DÅ allt är mer roligt och givande än just pluggandet!
Därför var det ett taktiskt val att inte köpa Iphone innan tentan. Då är det belöning samt full koncentration till tentan..Eller? Njae, det finns alltid genvägar och just nu kommer jag på mig själv att sitta och kolla in Iphone skal? Varför ska det vara så svårt? Men, jag hittade riktigt grymma skal! :)



Eller så kan man också göra en egen!



Hur coolt var inte det här??

Missa inte!

Kategori: Allmänt

Syrrans program ikväll kl 22.00 på TV3...





Just nu: hjärnan går på högvarv!!

Kategori: Allmänt


Consumer behaviour, 2 more days to go! 

(P.S det är inte riktigt så mörkt i rummet som bilden uppger, nått konstigt motljus)

Jag har bestämt mig!

Kategori: Allmänt

Efter att ha blivit utskrattad av jobbarkompisar en hel helg.. Ett plåster som sitter lite på halvsvaj, en repa som försämrar sikten och dessutom framstår som smått dyslektiker när jag skriver så har jag bestämt mig! Jag skrotar min telefon och köper den nya iphone 4s på torsdag. Egentligen kanske en Iphone är lite smått fördyrt för en fattig student som mig, men den smällen får jag ta, än att folk springer sin väg och inte vill känna mig när jag tar upp min telefon! 


Denna var jätte fin när jag fick den av min kusin, men nånting hände med den i Holland? Och tyvärr är den påväg mot en  annan värld. Men det var en riktigt bra vän!