nyårsmiddag!

Kategori: Allmänt

Ikväll kommer det firas med goda snittar som jag gjort, lite bubbel och trevligt sällskap. Men innan det hade vi en 3-rättersmiddag som min kära mor har gjort. Till förrätt blev det toast-skagen, huvudrätt mammas berömda kyckling i lergryta och till efterätt en chockladmousse. En riktigt bra början på nyår såhär långt..!


Mitt största problem är just nu, vilken klänning ska jag ha på mig???? Jag har två alternativ och båda klänningarna är lika snygga! Gaah, vissa har problem med att hitta en klänning jag har problem om vilken jag ska ha på mig!!!



nyårs supé!


toast-skagen!



kycklinggryta och pommac!!


mums!


Det är verkligen en speciell gryta!


efterätt!!

NU..... VÄLJA KLÄNNING!!!


En eftermiddag i skidbacken!

Kategori: Allmänt



Igår visade jag Robert hur det är att bo i ett land som inte är helt platt, har höga kullar och massa med snö på vintern. Vi drog nämligen till Hammarbybacken och åkte skidor. Jag har inte stått på ett part skidor på sådär 10 år och jag måste säga att jag är lite smått imponerad av mig själv, jag ramlade inte en enda gång och jag klarade till och med av några riktigt branta backar! Efter skidåkningen köpte vi mat och gick hem till Helena och lagade både mat och tog hand om disken, stackaren hon har gips över hela vänsterhanden och då är det inte lätt med vardagssysslor. 




Skidorna är på och jag är redo att inta backen!



Fin utsikt över stan längst upp på toppen.



Robert laddad inför första åket ( lite väl kaxig).



Jag i skidbacken.


Inte lika kaxig längre då vi fick ta oss några turer i barnbacken...



Satans pjäxor gör ont!



Gustav Vasa med en skida? Eller en stav, hur var det nu??




Värsta proffset!



Holländaren överlevde! Lycka!






Reunion Malta girls!

Kategori: Allmänt

Ikväll var det en liten återträff med Malta tjejerna, först mötte jag och Robert upp Magda och hennes pojkvän Erik för lite middag som slutade med mongolisk buffé på sveavägen. Därefter mötte vi upp Emma & Michis på K-15, det är faktiskt ganska coolt hur vi lyckats hålla ihop trots att vi inte ses alltför ofta. Men det är alltid lika kul på våra återträffar. 




Magda och Erik på Mongol Restaurangen.



på puben!



Me & Robban!



Malta crew!!




pluggning

Kategori: Allmänt

Nu är det slut på julefriden och hårdplugg är vad som gäller. Vi har tillbringat några timmar i biblioteket idag, snart ska vi ta oss in till stan för att möta upp Magda och Michis för middag och pub! 



Robert pluggar Svenska, jag har gett honom Glos-läxa till imorgon! 


vinterpromenad.

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en lugn dag. Men för att vara lite aktiv har vi tagit oss en promenad i snön, försökt få igång mammas bil. Sedan har vi ätit en grymt god taco-paj, hela familjen!


Ikväll kl 20.00 på tv4 är det min systers program som hon producerat! Missa inte!!



jag i snö-yran. ( datum stämmer inte)


Robert uppe på toppen! 


grymt god paj.. Syrran och Robert var grymt imponerade.



Mellandagsrea!

Kategori: Allmänt

Den är galen, det är folk överallt och det är i princip fight. Alla vill shoppa billigt. Mitt i all denna hysteri finns en tapper tjej, nämligen Jessica som får stå ut på en av de värsta butikerna. Vi tyckte så synd om henne när vi stötte på henne igår. Men hon gjorde ett grymt jobb och var väl rustad för REA. 


Julfest!

Kategori: Allmänt

Idag hänger kroppen inte alls med och jag fattar inte vad som hände? Så mycket drack vi ju inte... eller så har jag fel antagligen, eller är det så att jag är klen. Det var en mysig förfest med lekar och charader och sedan blev det en traditionell kväll på MP. Vi kände väll knappt någon på MP, eller vad vi såg. Det var tok-mycket folk så man kan ju ha missat men vi höll ihop och hade kul ändå. 


mys i Soffan



Kenneth goes kaffe



jag och Emma


The scary tomte.


Helan går, en jultradition.


puss puss



oslagbart fin sång!


två?


group picture





Juldagen.

Kategori: Allmänt

Juldagen är en riktig slappardag! Jag känner mig sjukt seg och jag är nog inte ensam om att göra det. Imorse började dagen med gymnastik, alltid bra att träna samtidigt som man proppar i sig en massa julmat. Robert var med men han var inte så jätte förtjust, kanske inte hans sport men han var tapper som försökte.

Resten av dagen har varit rätt lat, som en juldag ska vara och jag har fått Robert sjukt insatt i Desperate housewives:) Me like! Till och med så mycket att han tjatar om att se nästa avsnitt!..  

Ikväll blir det fest, Emma kommer hit lite senare och sedan får vi se vart vi tar vägen någonstans, en sak är säker in i dimman blir det! Bara att tagga till! Just nu fikar vi lite, pepparkakor, lussebullar och holländska kakor och så provar jag mitt nya te i min underbara Te kopp = lycka!! 



Mitt supersnygga Te-kit som jag fick av Emma i Julklapp! Just nu blir det julte!


Julfika!


Vem har bästa koppen?? hahaha


Mina grabbar i soffan, Mamma ville vara med på ett hörn!


Grymt nöjd tjej, ny topp, ny tekopp, nytt te. Ah life is fantastic!




God jul!

Kategori: Allmänt

Julafton har varit riktigt trevligt och jag är toppen nöjd med alla julklappar. Bättre än så kan det inte bli!!=)



julbord, jag har laddat i 2 år  för detta!!!



Maten var succë!!


Jag fick vara tomte ( som vanligt).



syrran, mamma & Robert.



Drinks.



sör ren!



Tomten själv!



Paket utdelning!



Mamma & Robert



Linus!! 



Mamma  med alla hennes klappar!



En nöjd syster med alla hennes klappar!



Robert med alla julklappar



Och självklart fick jag en massa julklappar också, och såhär glad blir jag!


Sötnosen!



Mamma är ivrig med att öppna paketen!



Syrran är lite mer försiktig med öppnandet!



Robert är sjukt exhalterad....



kvällens största garv var helt klart åt min kopp, Goat boy! 



Emma tittade förbi!



festfin!!




nu är det jul!

Kategori: Allmänt

Äntligen är julen här och jag är riktigt laddad. Kalle Anka om 5 minuter och redan är jag inne på min andra glögg=) Jag älskar julen!!



jag laddar för alla paket under granen!


mysig stämning..


Snart kommer Robert!

Kategori: Allmänt

Om några timmar är han här igen, den lille holländaren. Nej, jag tycker faktiskt synd om honom, hans flyg har varit försent sådär 4 timmar kanske? Och innan det hade han en extra lång resa till flygplatsen pga alla förseningar och liknande. Så han har väll rest sådär 12 timmar nu utan att ens ha hunnit komma till Sverige. Så det återstår väll ytterligare 3-4 timmar innan vi kan ses. Stackarn!


julmatlagning!

Kategori: Allmänt

Jag har gjort de godaste köttbullarna i världshistorien. Jag är så stolt!! Alla kommer slåss om mina köttbullar på julbordet!:)


mums, mums!



Panik...

Kategori: Allmänt

Nyligen fick jag lite smått panik, då jag kom på att jag glömt min kamera i hallen. Och jag klarar inte av att vara ifrån mina saker (när jag vet att de är borta). Så jag var tvungen att snabbt ta mig tillbaka, bilen var ju inte att tänka på då den var stendöd, bussen skulle ta ca 1½ timme fram och tillbaka. Så det fanns bara ett alternativ: Taxi!. Vardagslyx men har man inget val så. 182 kr fattigare men det var det lätt värt för att kunna sova gott och veta att man har en kamera i jul!


Så nu hoppas jag verkligen att ni gillar bilderna från dagens träning! (Bara för att).




Vi har även en dagens film!






-20

Kategori: Allmänt

Idag är det riktigt kallt. Till och med bilen startar inte, så vi är mer eller mindre handikappade. Och vi som skulle handla in all julmat idag. Då får det bli att släpa alla tunga kassar istället.

Jag hade hoppats på att bli klar med julklapparna igår, men självklart inte. Så jag ska snart bege mig för att inhandla det sista. Sånt här med julklappar är faktiskt lite svårt ibland och när jag väl kommit igång har jag svårt att hejda mig, jag vill bara köpa mer mer mer. Dessutom är ju butikerna bäst på att merförsälja. De sätter in REAn redan nu så varje gång jag köper en julklapp köper jag även något till mig själv, de vet vad de gör tydligen!

Nu måste jag sätta fart så att jag hinner få lite plugg gjort idag också!


Mini julafton

Kategori: Allmänt



Tack snälla Mia för alla böcker.. Jag kommer ju garanterat inte att ha en tråkig stund nu.

Dagens bästa...

Kategori: Allmänt

Enligt Aftonbladet vill Fredrik Ljungberg tillbaka till landslaget, om det stämmer blir jag super super super glad!



Han är både snygg och duktig!


stipendiumansökan + intervju+ julklappsshopping

Kategori: Allmänt

Idag är det fullspäckat schema, först ska jag till kräftriket för att få stipendiumansökan påskriven och sedan till SU för att lämna in den. Därefter ska jag till Kista för intervju med vårat sista företag och efter det tänkte jag köpa klart de sista julklapparna! Jag hoppas verkligen att jag blir färdig med det! Nu är det inte många dagar kvar till jul!



Terminsavslutning med gymnasterna!

Kategori: Gymnastik

Idag var det terminsavslutning med gymnasterna och det firade vi med bowling och pizza. Jag är förvånad över hur duktiga de var på att bowla, många av dem kom upp i 100 poäng på en serie. Det var en lyckad avslutning och jag tror alla gymnaster tyckte detsamma.


lag Carin


lag Emma


lag Sandra


lag Jossan


lag Åsa


Taggade tjejer


Nicole får till ett super kast


Emma kör upp med benet stilen.


Johanna kör under benet stilen.


kaxig och kaxigare!


action.


Det gick bra för lag Emma.


Hanna tappade klotet.


in action.


Jag och Emma


jag har en riktigt bra bowling-stil.


Hungriga gymnaster.


mysfaktor!


Hungrig!




Sötnosarna Bill & Bull!


Det var grymt goda pizzor.


Hanna och Linnea var finsmakarna med oxfilé-pizza. Linnea hugger in!



Mollys blick är sjukt fokuserad.


Boda borg

Kategori: Allmänt

Det var Boda borg vi åkte till idag med dansgaraget. Riktigt kul, jag har aldrig varit där tidigare men det var riktigt grymt faktiskt. Mina ben är fulla av blåmärken men det var det värt. Värst var det för Anita som fick ett djupt jack in på smalbenet och oj vad det blödde, hela hennes tjocka mjukisbyxor var fulla av blod. Så det krävs att ta lite smällar. Bilresan dit gick bra, Raffa körde trots tröttheten efter en utekväll  mycket bra i snöstormen, även om vi åkte fel så det blev 3 mils körning i onödan. 




Laddar inför dagen med en FET hamburgare.


kartläsaren


Jag var sjukt laddad inför Boda Borg


Tapper chaufför som kämpar med sikten.


Det var inte mycket vi såg, riktigt läskigt med sånt här väder.




teambuilding

Kategori: Allmänt

Jag hade önskat att jag fick lite längre sovmorgon idag men ska iväg på teambuilding med dansgaraget, Tore håller hemligt vad vi ska göra så just nu har jag jätte svårt att hitta kläder som kan passa till allt. Det ska ändå bli kul men nånting säger mig att det kommer var muskelkrävande.  




paketinslagning!

Kategori: Allmänt

Ja, jag har hunnit slå in lite av mina paket. Jag är inte alls färdig med mina julklappar men några har jag hunnit få till iallafall:) Det är mindre än en vecka kvar nu, och jag börjar redan känna de gamla pirret man hade i magen som barn. Jag tror nog aldrig att det kommer försvinna!!:D

julstädning!

Kategori: Allmänt

Efter en 9 timmars arbetsdag fortsätter jag med samma sak. Städning! Kul, verkligen! Jag hoppas att jag snart är klar så att jag kan slå in julklappar och ha lite relaxing!. Det tycker jag att jag är värd!






Julmys och födelsedagsfirande hos Eve!

Kategori: Allmänt

Eva tog ett grymt bra initiativ med att bjuda in oss tjejer på lite julmys + födelsedagsfirande. Det var glögg, pepparkakor, lussebullar, hemmagjorda riskakor, kex och ost! Dessutom så kollade vi igenom alla avsnitt med Sunes jul. helt klart bästa adventskalendern genom tiderna! Riktigt hög mysfaktor!


presentöppning.


tadaa!


mysiga julbordet.


presentöppning igen..


Eva the hotie!


våfflor!

Kategori: Allmänt

Idag blir det våfflor till middag! Det fanns mycket kreativitet till vad jag skulle göra men sedan såg jag våffelpaketet och då var det kört!




kan inte sova...

Kategori: Allmänt

Jag blir galen, tankarna bara susar genom huvudet och det blir bara mer saker jag kommer på att jag måste göra. Då blir jag stressad över det och att jag ska glömma. När jag väl skrivit ner det på en lapp försöker jag sova men blir stressad av att jag måste sova och ska upp tidigt, tankarna flyger och jag kommer på nånting nytt att skriva upp. Det är en ond cirkel. Varför kan jag bara inte få sova? Jag som verkligen ansträngt mig för att gå och lägga mig tidigt ikväll eftersom jag varit en zombie hela dagen. Så typikst!

Dags att bli vuxen?

Kategori: Allmänt

Jag tänkte försöka mig på att bli lite vuxen och det gör jag med en fet kopp kaffe i handen. Jag vet inte om jag tycker att kaffe är så jätte äckligt (om man har mycket mjölk) men jag brukar bli helt omvänd mot vad man brukar bli. Trött och illamående, men just nu är min trötthet så maximal att jag måste göra nånting. Så jag ger kaffet en ny chans och dessutom försöker jag skaffa mig lite vuxenpoäng!

Birthday boy!

Kategori: Allmänt



Grattis, grattis, grattis min fina Robert! 


bad news!

Kategori: Allmänt

Hur mycket dåliga nyheter ska man behöva genomlida, och denna var ju inte den roligaste:(  Hela min plan är paj och min ekonomiska ställning är ännu mera förstörd. 
Varför??!?


Nu känner jag mig jätte ledsen, eller mest arg och frustrerad. Jag ska gå och lägga mig nu och bara strunta i all skit!

gymnastic is fantastic!

Kategori: Gymnastik

Vilken klysha! Hehe, jag är precis nykommen från träningen, en helkväll. Först hade vi ett riktigt bra styrkepass med tjejerna och sedan körde vi själva! Vissa saker gick bra men skruvarna gick inte alls. Men jag ska lyckas, jag ska minsann lyckas få till den där satans skruven! 


Stå i kö, en del av grejjen! 


Emma i en halvskruv!


Carin i frivolt!


Åsa i flickis!


Emma i flickis!


Kraschlandning??



Självklart måste vi leka lite topmodel också och här är de bästa bilderna!



Vinnaren Carin!


Det snygga grenhoppet!


Jag ser ut som en (tung) pyssling!


Topmodel parbild! 





Filmgala Tron

Kategori: Allmänt

Det var fullspäckad schema från morgon till kväll igår, stressen satt upp i helsen. Inte ovanligt nu för tiden. Först följde jag med mamma till Vällingby för lite ärenden, sedan hem snabbtvätta håret i handfatet och sedan till Kista för intervju på ett IT-företag. Efter det direkt till stan och filmgala för den nya filmen Tron. 
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen, den var rätt speciell och inget som jag skulle välja att se i första hand. Sedan var det efterfest på Ambassaduer med käk och dryck, jag och Jessica minglade runt bland alla kändisar? Eller jag tror att folk är kändisar bara för att jag känner igen dom. Så Jessicas mammas jobbarkompisar är för mig kändisar.
En stund senare på kvällen träffade vi två på grabbar där en utav dem var riktigt jobbig och ljög väll nästan om allt. Den andra killen var riktigt trevlig men vi trodde inte så mycket på honom heller. När han sa att han producerat Snabba cash så nickade vi mest bara åt det. 
Det roligaste var att när vi åkte hem var vi tvungna att googla fram producenten för Snabba Cash, och gissa vem det var, Just det...Fredrik Wikström,  han vi precis hade hängt med.



Jessi innan filmen.


på spaning i biosalongen! Jag tror kändisarna var lite blyga, det var inte så många vi såg i salongen. '


tok-snygga tjejer i 3D- glasögon!


mingel och mat på Ambassaduer


bra mat=)


Jessi bland vinmlet. På andra sidan baren står kändis gänget!




Den jobbiga & producenten.


kändismingel!




det berömda party tricket kom fram, endast Fredrik och Jessica kunde det. Dem försökte lära mig men det gick inte så bra, händerna på knäna och skifta ben?


tandvärk!

Kategori: Allmänt

Jag har under de senaste dagarna fått en så enorm tandvärk. Min visdomstand börjar komma och innan har jag bara haft ont när jag äter att det fastnar lite, men nu är det vidrig smärta. Så jag ringde nyss tandläkaren, vilka hygglon redan 8.40 imorgon kan jag komma! Det kallar jag service!  Jag har nu bedövningskräm men den hjälper inte ett dugg, det ända var att jag råkade spilla lite och är bedövad om läppar och tunga! Stabilt!


Ge mig dumplings!

Kategori: Allmänt



Jag har haft ett sånt sug i flera dagar och nu börjar det bli jobbigt. Jag vill ha dumplings, ska det vara så svårt att få tag på. Jag tycker att jag letat överallt kollat på alla asiatiska restauranger men nej nej, inga dumplings. Är det någon som vet vart i Stockholm jag kan få tag på detta. Eller måste jag göra dem själv, jag är rädd att jag totalt kommer tabba mig om jag ska försöka på mig detta själv. Ge mig, ge mig!



Fast i skolan!

Kategori: Allmänt

Nu orkar jag inte mer, har pluggat sen jag vet inte hur tidigt och nu är jag och Jennie fast i skolan. Vi vill lämna in våran uppsats, som egentligen ska in imorgon men vi orkar inte åka hit tidigt bara för att lämna in den. Varför, just idag, går alla hem så tidigt? Har alla barn som leker lucia?

Så nu sitter vi här, utanför våran handledares rum vi har mailat och avvaktar svar och nu försöker vi hitta numret hem till honom,  först eniro för att se vart han kan bo någonstans. Och sedan birthday.se för att se vilken ålder som passar in så vi kan hitta rätt adress. Värsta mision! Och jag som var bjuden på middag kl 18, jag kommer aldrig komma härifrån:(

Vårat mail:

Hej Anders!

Vi är utanför ditt rum, men det är låst och ingen här. Vi skulle gärna vilja lämna in vårat slut-manus, kan vi lämna det någon annanstans? Exempelvis utanför i fönstret?Vi har nämligen en liten bit till skolan och det känns lite onödigt att åka hela vägen imorgon bitti bara för att lämna in den nu när vi ändå är här.

Vi avvaktar ditt svar en liten stund!

Mvh

Josefin & Jennie


Uttråkad utanför rummet!


 

sjuk:(

Kategori: Allmänt

Jag känner mig inte direkt på topp idag, näsan rinner, rösten har pajjat och halsen är ingen rolig historia.
Idag är det dags för intervju nummer 2 till våran kandidat uppsats, det börjar ta sig, det känns skönt men mycket mycket är det kvar att göra!

Nattligt studiebesök på Karolinska!

Kategori: Allmänt

Jag var hemma hos Emma igår för första gången i hennes nya lya. Den var riktigt fräsch, me like a lot! Vi missade bussen precis när vi skulle bege oss till stan så vi beslutade oss för att besöka min kära mor på hennes arbetsplats. Man kände sig lite som en skurk när vi smög igenom akuten och in i alla långa korridorer.




skoskydd is the shit!


Syster mami!


Het nattsyster!


Karolinskas pinglor, vad vore natten utan dessa eldsjälar?


Exaltet efter besöket!


Kvällens ragg!




en kväll på stan!

Kategori: Allmänt









8 månader!

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft 8 månader tillsammans med dig, men det var exakt 1 år sen jag träffade dig för första gången! i ett år har vi känt varandra idag:). Coolt!


Oh de lally..

Kategori: Gymnastik


Jag är mycket imponerad av tjejernas kreativitet, dem är för underbara. Helt klockrent! Dock hade vi haft bästa numret om inte dem hade strulat till musiken totalt. Jag är så sur just nu, allt gick bara fel:( Men men, sånt händer och tjejerna gjorde bra ifrån sig, dem kunde inte ha gjort bättre men synd att en sån sak som musik ska förstöra. Här är iallafalll alla stört sköna tjejer!




Tuppen                                            Noshörning


Sköldpadda                              Broder Tuck


Hunden med bandage                                        Kaniner

"sir väs"- ormen                                   Hönan




Ugglan                                           gamar



Sheriffen                                   mus



Prins John                                                    Lille-John och Robin Hood

hela gänget!!!

Robin Hood!

Kategori: Allmänt

Nu är det juluppvisning med gymnasterna och vi har temat Robin Hood! Jag har fått nys om en pilbåge i Kalhäll, så först ska jag dit och hämta den. Detta kommer bli grymt! Vårat nummer kommer bli bäst, som alltid!!!


för exakt 1 år sedan...

Kategori: Allmänt

..landande jag på Flygplatsen i Seoul. Efter en lång resa var jag redo för allt, gud vad jag vill tillbaka. Det var dem roligaste veckorna nånsin! Ta mig tillbaka!



Jag har precis landat! Trött med förväntansfull, jag och Staffan var dem " blonda" på flyget! 


This is me a friday night!

Kategori: Allmänt



Fullproppad med godis, så blodsockret är väl nästan i explosionsfas så som det pumpas nu. Det är både nobel middagen och Idol på tv och jag följer inget utav det för jag skriver kandidatuppsats istället. Just nu jobbar jag på analysen men det går inte så bra, istället för att analysera drar jag direkt slutsatser. Analysera är inte min grej, jag vill ha svart på vitt på en gång!!


ärenden...

Kategori: Allmänt

Det känns rätt skönt när man har ärenden att fixa som är mer än välkomna, visst det första ärendet var inte så kul, jag var på banken och är nu 6000 kr fattigare. Men dem andra, hämta ut paket från posten och handla på systemet! Kan det bli bättre belöning efter en hård vecka?? 

Vinflaskan är i plast, kan det bli smartare? Plast och skruvkork, perfekt att ta med sig!



Klänningen från Nelly, jag har tänkt mig den till nyår. Det gäller ju bara att veta vad man ska göra på nyår?! Någon som vet något, eller har planer??

Tenta.

Kategori: Allmänt

Humanfysik, en gammal rest från södertörn, inget jag ser fram emot:( Jag har inte riktigt haft tid att plugga för den som jag hade velat. Det blir bara att hålla tummarna för att den går vägen...






Saker jag önskar mig i julklapp & födelsedagspresent

Kategori: Allmänt


Urbanears hörlurar!




En schysst klocka.



En bra bok.



Spännande tesorter.


Sista dansen..

Kategori: Allmänt

Det var riktigt hårt att ta avsked från tjejerna idag, det känns riktigt konstigt att jag inte ska fortsätta nästa termin. Jag har dansat på samma ställe i 8 år och nu ska jag inte vara där. Det var svårt att hålla tårarna borta. Jag vet faktiskt inte om jag orkar med det här? Jag har ständig ångest, varför gör jag detta?? Jag kommer sakna det så jag blir galen! 


våruppvisningen i maj!

för exakt 1 år sedan...

Kategori: Allmänt

Var jag i Oslo på konsert med Jessica. Vi såg a1 som för övrigt var den bästa konsert jag nånsin varit på... Det känns som att det var riktigt länge sedan men samtidigt väldigt nyligen. Jag måste ha varit galen åkte dit på morgonen den 9:e vi åt middag tog några drinkar sedan gick på konserten, tog ytterligare några drinkar efteråt, sedan sov jag hos Jessica som då bodde i Oslo och sedan tog jag tåget hem dagen efter 07.30 för att sedan ta flyget till Korea kl 18.00. Jag måste säga såhär i efterhand att jag hade en enorm tur som inte drabbades av några förseningar. Men konserten var så värt besväret!


Bästa grabbarna nånsin!


call me the handy woman!

Kategori: Allmänt

Jag har såna skills, ni skulle svimma om ni såg mig in action! Med mig behöver man ingen karl! Snygg och händig, vad mer behöver man? I have it all!
Nu ska jag strax bege mig till biblioteket och plugga lite, tenta imorgon och jag har en känsla av att det inte alls kommer gå bra. Jag har inte riktigt haft den tid att plugga som jag hade velat ha.. Hur som helst, det gäller att försöka iallafall. Nånting kanske man lär sig?


Bonde söker fru..

Kategori: Allmänt

Ojojoj, jäklar dagens avsnitt är riktigt spännande. Vilka intriger, jag tror att det detta år är mer än nånsin och jag är helt såld, totalt fastklistrad!! Helt klart årets bästa dokusåpa!



Bästa Geografi lektionen genom tiderna..

Kategori: Allmänt

Igår innan dansen satt jag och Hannah och pratade om min framtid, hon ville veta vart Groningen ligger och bästa sättet att förklara är ju givetvis genom att visa detta på en karta. Pedagogiska jag ritade då upp denna fina karta för henne.


Den röda pilen visar ungefärligt vart jag ska. Resten är ungefärligt, mina bildkunskaper har inte alltid varit dem bästa!

Sista dansträningen med barnen 2..

Kategori: Allmänt

Hade avslutning med min andra dansgrupp idag. Detta gick också helt smärtfritt, de var så duktiga! Dansen efteråt var grymt, jag kände att jag gjorde bra ifrån mig och lite positivt överaskad på vissa saker, bland annat split-hoppet fick jag till, kanske inte det snyggaste men benen var i split, innan har jag inte lyckats komma upp med dem så bra. Jag är grymt nöjd. 


favorit i repris även idag, saft och pepparkakor!


Alla coola tjejer!


Intervju och shopping!

Kategori: Allmänt

Jennie och jag hade våran första intervju till kandidatuppsatsen idag, den gick väldigt bra. Han som vi intervjuade var jätte trevlig och vi fick mycket bra svar. Intervjuen var i Kisat och där är det farligt att åka, vi skulle ta en genväg genom centrum och självklart måste man gå in i en butik. Fast det är jag glad för, lyckades hitta riktigt snygga grejer på rea:)


Snyggt linne!


och klänning!
Dock blev dem inge bra alls på bild. Nu ska jag iväg till DG för sista dansklassen men nybörjar gruppen och näst sista med danslinjen!

åboy!

Kategori: Allmänt

Nelly har fraktfritt denna vecka, yeey! Julaftonsklänningen är ett måste! Jag har hittat två riktigt snygga klänningar än så länge, ska leta lite till och sedan göra mitt val! Det kommer ju nyår sedan också då man måste vara snygg!

Sista dansträningen med barnen..

Kategori: Allmänt

Det känns så konstigt, det är sista veckan, sista veckan innan dansen tar jullov och det är min sista vecka på DG, jag har varit där varje termin i 7-8 år och nästa termin kommer jag inte att vara där. En riktigt konstig känsla! 




Julfika innan uppvisningen för föräldrarna!


måndag igen!

Kategori: Allmänt

Då var det måndag igen och tiden går bara fortare och fortare! Idag har jag min sista klass med mina dansbarn i fortsättningsgruppen. Det känns rätt sorgligt faktiskt:S  På ett sätt ska det bli skönt att det lugnar ner sig lite men samtidigt sorgligt. 

Dagens lycka: Efter att ha kontaktat 35 IT-företag har 1 företag nappat på en intervju. JA, vad lycklig jag är !

Den omtalade ledaruppvisningen!

Kategori: Gymnastik

Det finns många nyfikna därute som bönat och bett om att få se en film från den berömda ledaruppvisningen som vi bjöd på i morse för våra nyvakna gymnaster. Rykten sprider sig snabbt tydligen, men nu så mina vänner är den här, den omtalade filmen! Ledaruppvisningen of the year! Enjoy!


Julshopping!

Kategori: Allmänt

Efter lägret idag åkte mamma och jag iväg på lite julshopping. Jag var nog lite för trött att koncentrera mig, somnade till och med i bilen hem. Men jag lyckades få tag på 1 julklapp iallafall. Vi lyckades att ta oss igenom Bromma centrum och Kista galleria. En heldag med shopping alltså. Det bästa på hela dagen var nog maten, jag har hela food courten att välja och vraka och jag väljer pannkakor och glass, jag är som ett litet barn!



Mums!!


mör!

Kategori: Gymnastik

Hela min kropp skriker smärta just nu! Det har varit ett riktigt roligt läger och tjejerna har lärt sig massor, spärrar har släppt och många av dem gjorde saker de inte kunnat eller vågat tidigare. Jag är så stolt! 
Vårat julpyssel blev även succé, vi hade köpt porslinskoppar och porslinsfärg så alla fick måla sin egen mugg. En mycket uppskattad idé. Sedan tittade vi på Robin Hood, tipspromenad och massa annat skoj!



ledarna redo att hugga in på frukten!


Hungriga gymnaster!


Söta!


sträckvolt!


sträckvolt-halvskruv


felhopp?


fel?


Middag!!


bus och lek!


mugg-målning. 


Filmvisning, Robin Hood!


Det var ett riktigt lyckat läger och det är en mycket trött Josefin idag, jag kämpar för att hålla ögonen öppna. Men det var det ändå värt! För mina tjejer är så fantastiska!!


läger dags!!

Kategori: Gymnastik

Nu drar jag iväg på läger! Det kommer bli grymt!

jag kom iväg imorse på träningen och det är jag jätte nöjd över jag satte en helskruv:). Sedan blev det en snabb sväng till ikea och sedan dansträning i 1½ timme. Snacka om att jag kommer sova gott inatt!

Ha det bra!

tröttmössa!

Kategori: Allmänt

Jag är helt slut och borde ha släckt lampan för länge sedan. Ändå har jag inte gjort något speciellt ikväll förutom att prata med mamma i några timmar om allt mellan himmel och jord, men att inte göra något gör en tröttare tydligen. Nu såhär på kvällskvisten börjar jag tvivla, tvivla på om jag ska träna imorgon eller inte? I-landsproblem, ja men orkar jag gå upp om 6 timmar för att träna? När jag sedan ska ha läger hela helgen? Hmm... jag har ställt klockan men om jag går upp när den ringer är en mycket intressant fråga?!


Godnatt!

Årets första julmarknad!

Kategori: Allmänt

Inhandlingen inför lägret är klart! Nu är det bara att ladda batterierna för en helg med sjukt mycket svett! Lägret drar inte igång förrän kl 14.00 men innan det har jag gymnastik kl 8-10, möte kl 12.00 och sedan dansträning mitt på dagen och sedan är kvällen späckad med gymnastik igen. 

Hur som helst, Emma och jag var sjukt effektiva med att handla in julpysslet så sedan var det bara att roa sig på stan. I Kungsträdgården hade dem en liten julmarknad jag fick riktig julkänsla och Emma gick lös efter osten och korven, Hungern var total!


Julstämning är total.


Emma går lös efter osten. 


julpyssel

Kategori: Allmänt

Idag blir det shopping på panduro. Emma och jag ska kolla in julpyssel inför helgen, det är övernattningsläger med tjejerna i JG-hallen och vi tänkte komma på något kreativt att göra:P




lite tomtar kanske?



stress

Kategori: Allmänt

Idag blev det inte alls som jag planerat. Jag hade planerat att plugga hela dagen, laga middag och köra både dans och yoga. Men nej nej, jag hann plugga i 30 min när jag kom på att jag hade obligatoriskt informations möte för alla utbytesstudenter nästa termin. Det var bara att stressa iväg till skolan, och det måste vara rekord.. på 30 min var jag där! Sedan blev det att direkt stressa till dansen och ingen yoga blev det då magen sa ifrån.


Men jag är grymt nöjd att jag kom på att jag hade mötet, nu har jag fått en massa information och jag är sjukt taggad. Träffade även några super mysiga människor som också ska till Holland, men självklart ska dem alla till Amsterdam!! Men men det kommer säkert vara fler sköna människor där nere också!

Nu blir det minsann nån timmes plugg!

julklänning!

Kategori: Allmänt

Jag är så sugen på att köpa mig något fint, vad passar inte bättre än en klänning till jul?? Dock vet jag inte alls vad jag är ute efter, jag vill bara ha allt, allt, allt, allt!!


Rare One Sleeve Organza Ruffle Dress	ASOS 3D Floral Cluster Tunic DressASOS Hitch Bandeau Prom Dress

Eva Evanovich Contrast Bandeau Fold DressASOS Frill Detail Cocktail DressASOS Contrast Fold Bandeau Dress


unikt?

Kategori: Allmänt

Idag i Flemmingsberg var det sjukt med uppmärksamhet längs med bron över pendeltågs stationen. Alla stod med kamerorna i högsta hugg och var djupt faschinerade. Jag fattade inte riktigt vad det handlade om så jag fick lov att själv ta ett kort, men jag fattar fortfarande inte grejen????