off to school

Kategori: Allmänt

Första riktiga skoldagen idag, jag börjar med kursen business ethics. Ska bli spännande. Efter det har jag dans med mina dansbarn och efter det dans själv. Så det blir en lång eftermiddag idag. Jag har inte blivit duktig på hur jag ska ta mig till skolan än, så jag hoppas att jag kan tajma bra på vägen hem!!

solig morgon

Kategori: Allmänt

Och jag börjar dagen med en löprunda. Det är riktigt nice när man går upp tidigt på morgonen, man hinner göra så mycket mer utav dagen. Jag har redan hunnit betala räkningar, fixat med hela dagens packning och nu blir det löpning innan skolan. Dessutom är det strålande sol ute, dock svinkallt. Jag har ny musik att lyssna på så idag kommer det bli bra!





snart : Yoga

Kategori: Allmänt

Dansen var grym, denna termin ska jag ha två grupper. En fortsättningsgrupp och en nybörjare. Idag hade jag fortsättning och det var 8 st tjejer. Hur skönt som helst. Det var mycket bättre struktur denna termin och tjejerna var duktiga.
Sedan har jag även hunnit med en träning med gymnasterna då vi också hade en massa dans! Och snart ska jag bege mig tillbaka till dansgaraget för lite yoga! Jaa.. då var man igång igen då! Hejdå ledig tid!


Så duktig ska jag också bli!

Fast jag klagar inte över att min lediga tid försvinner.. jag gör ju nått roligt av tiden och dessutom är det självalt! Just det! jag kan bara skylla mig själv!


dans

Kategori: Allmänt

Idag börjar dansen med barnen igen..wihoo!


paus!

Kategori: Allmänt

Blåsor på fingrar och händer, blåmärken efter hammaren. Huuuh, jag tar en paus, det här med golvläggning är inte lätt och man får räkna med söder bankade händer! Just nu är min frustration total, känns som att hur jag än gör, så kommer jag inte vidare. Jag som vill att det ska bli så snyggt! 

welll well..

time to get back to work!

monday

Kategori: Allmänt



Måndag och jag kan inte förstå hur studieexpeditionen väljer att ha stängt just idag? Detta gör mig tokig, jag vill ju ha allt fixat NU! 
En dag kvar, imorgon börjar allvaret, gaah, jag är knappt förberädd. Varför ska tiden gå så fort för?


Ikea all day!

Kategori: Allmänt

Nu drar jag snart till jobbet, det blir en dag på lampavdelningen så vill ni ha proffs hjälp bör ni komma dit idag! HAHA
Efter det har jag träning med gymnasterna och jag har laddat hela helgen för detta. Dem ska bli så sjukt duktiga den här terminen=) 

Ha en bra dag!


believe

Kategori: Allmänt


golvläggning

Kategori: Allmänt

Det kommer ta tid, men golvläggningen har börjat.. Jag vet att sist jag gjorde detta ville jag strypa mig själv och lovade att aldrig göra om det.. men men.. Nu gör jag det igen! 



förberedelser, och självklart ska katten vara med!



sötaste!



Det börjar ta sig lite.. 


Dock kan jag inte lägga mer ikväll, vill ju inte bli stämd av grannarna:P Och jag måste ju jobba emellanåt så detta kan ta ett par dagar. Och jag har redan lyckats hamra mig i handen! Stabilt!


Nu blir det en sen middag och sedan film. Jag ska smaska i mig massa chakalaka chips som jag köpte=) grymt!


Fredagkväll = te kväll

Kategori: Allmänt




Ikväll har det varit mer än lungt och jag har suttit i soffan med mjukis kläder och fyllt på kopp efter kopp. Hösten är verkligen här och jag kan inte sluta frysa. 
Nu blir det att hoppa ner i sängen och bädda ner mig riktigt ordentligt!

God natt!



01:05:46

Kategori: Allmänt


nice view på löprundan...Så underbart att springa i detta väder.

Jag vet inte riktigt vart jag fick min energi ifrån, men vissa dagar kan man bara springa och springa. Idag sprang jag i 1 h och 5 min, kunde dock ha fortsatt men det började bli mörkt och inte kul att springa då. Fast konstigt nog var jag knappt trött. Enligt Iform.se sprang jag 9,33 km så nästan 1 mil. Känns mycket bra med tanke på att tjejmilen är nästa helg. Det är sjukt svårt att hitta bra sträckor att springa så nu känner jag mig väldigt nöjd som hittat denna sträcka=)


min höst

Kategori: Allmänt

Efter mitt upprop idag känner jag mig förväntansfull men lite orolig, det kommer bli en tuff termin. Dessutom fick jag mig en funderare när jag fick möjlighet att välja en valfri kurs till, detta eftersom att jag inte behöver läsa vetenskap och metod ( annars obligatorisk) eftersom att jag tidigare har läst denna på Södertörn. Onödigt att då läsa den igen, problemet är att eftersom man är reserv så måste man ta de kurser som är över men jag har nog lyckats hitta vad jag vill ha. Dock blev min registrering konstig och bara 2 kurser är registrerade så får ringa dem och fixa att dem lägger till sista kursen!!

Så i höst blir det ( tror jag):

Kandidatuppsats med inriktning management & affärsutveckling 15hp
Valfri kurs: Affärsutveckling 7,5 hp
valfri kurs: Business Ethics 7,5hp

Jag har tid på mig att tänka tills på måndag, men business ethics verkar vara den som tilltalar mig mest, dock är allt på engelska. Blir en utmaning, okej att läsa kurs litteratur men att skriva och hålla föredrag på engelska kommer bli en utmaning! Men kul att få lära känna utbytes studenter=) Dessutom föredrar jag nog denna framför Affärsredovisning ( alla vet ju hur mycket jag gillar det), en fortsättnings kurs i finansiering ( låter läskigt) och några andra som inte verkade intressant..


Nu blir det fokusering på renoveringen och mamma och jag ska nu iväg till alla möjliga varuhus och hämta lite inspiration!

Upprop SU

Kategori: Allmänt

Idag är det skolstart! Eller mjae, nästan. I allafall upprop=) skolan börjar väll på riktigt nästa vecka och jag är så exalterad och nervös.. mest nervös över att jag ska komma försent eller inte hitta.. så jag kommer vara där redan 30 min innan uppropet och att hitta tror jag inte blir några problem. Men ändå!!=) Wiiee!




Exalterad tjej!


back to work

Kategori: Allmänt

Idag ska jag iväg på ett lite mer annorlunda pass.. Kraftsamling mellan 20-23, bra OB. Ska bli kul att jobba lite igen, det var ju som sagt över 1 månad sen jag jobbade sist:P 

Renoveringen pågår annars för fullt här hemma och all målning är klar, nu väntar golvläggning och styling.. det sista roligaste då!

Och imorgon har jag mitt upprop på SU, åh det ska bli så spännande=) Jag är dessutom lite nervös.. Jag ska börja på en ny skola! wiie!

renovering pågår...

Kategori: Allmänt

Just nu har vi målat första lagret med målarfärg..
det kommer bli toppen snyggt det här=)


inspiration!

Kategori: Allmänt

Jag blir galen på detta väder, hela dagen har jag laddat för löpning och sedan forsar det ner regn. Några minuter senare är det klarblått för att sedan ösa ner regn igen? Nu är jag jätte förvirrad, blir det nån löpning idag eller?

Jag valde att skjuta upp tentan till senare i höst. Ingen idé att ens försöka om jag har mindre än 2 dagar kvar och inte fattar nånting, och jag är faktiskt inte stålkvinnan som fixar allt utan föreläsningar!! Så jag lyckades nu få några extra semester dagar, det tackar vi inte nej till. Framförallt med tanke på att hösten kommer bli intensiv.
Dock har jag massa ledig tid, inga pengar och det ska regna hela veckan, så jag kom med klockrena förslaget att renovera lite hemma=) å nu är det bara att få in lite inspiration och sen kör vi!!



Regn, regn, regn

ofokus i biblioteket

Kategori: Allmänt

Okej, den här humanfysiken var inte lätt. Jag har nog tagit mig lite vatten över huvud som tror att jag har en chans att klara denna, utan en enda föreläsning :S Hmmm, så jag börjar fundera på om jag ska strunta i att skriva tentan på fredag och istället skriva den senare i höst då jag kan gå på några föreläsningar också?

Min motivation är direkt inte på topp just nu och det är svårt att fokusera, kanske lika bra att lägga ner? Så istället för att plugga har jag valt att göra helt orelevanta saker, allt för att fördriva tiden!

Senaste  10 minutrarna har jag ägnat mig åt detta::






telefon kö

Kategori: Allmänt

Hur svårt ska det egentligen vara? Jag hatar telefon kö, lika frustrerande varje gång. Det känns ungefär såhär:P haha





en dag på bryggan

Kategori: Allmänt


mamma äter lunch på bryggan


bra lunch


stekare


gillar bryggan




stekare nr 2


familjen svan kom förbi...

En sånn fantatisk dag, än är sommaren inte slut=)

måndag

Kategori: Allmänt

och inte vilken måndag som helst utan en skolstart måndag. Nästan alla har börjat skolan igen och är det inte lite ironiskt att solen ska titta fram precis idag? Kanske var planerat?! Hur som helst, skolan har inte börjat för mig riktigt än men dock är tentaplugget igång inför nästa tenta. Så idag är det plugg som gäller, dock med lite solning inblandat. Mamma har kommit med det förslaget att åka till görveln, plugga + sol, och jag kan ju inte säga nej!


Så nu blir det en dag i solen.

just nu..

Kategori: Allmänt


...Har jag precis kommit upp ur badet och äter glass.. Jag filosoferar och min tanke jag har idag är nog att jag känner mig nöjd! Ibland är det skönt att leva!







födelsedagsfest hos Magdalena

Kategori: Allmänt

Igår firade vi Magda, tilloch med hade vi med oss en kärleksförklaring. Det var en trevlig tillställning men ett helvette att komma hem. Vi åkte från Magda ca 00.45 och jag var hemma 03.30. Snacka om att lokaltrafiken i Stockholm inte är den bästa, lever vi på 30-talet eller?
Så dagen idag har varit tung men jag klarade fristående kursen med bravur och har nu grymt mycket inspiration till att bygga ett nytt fristånde till gymnasterna. Dessutom har jag hunnit vara på dansgaraget och jag rä nu klar med båda koreografierna till mina grupper. Känns jätte skönt att inte behöva stressa med det! 

Lite höjdpunkter från igår:














100821

Kategori: Allmänt



fristående utbildning

Kategori: Gymnastik

Idag blir det fristående utbildning hela dagen!



Oerhört sexigt!!


NU kör vi!



chill

Kategori: Allmänt

Fredagskväll med brudarna!








freedom!

Kategori: Allmänt

Nu är det klart!
Fan vad skönt, jag var så nervös.. kunde knappt skriva så mycket händerna skakade men nu, nu är det över! Så skönt.. och dessutom gick det väldigt bra! Så jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen!

Ikväll blir det en tripp förbi lollo och några timmar med brudarna, sedan tidig sänggång.. imorgon väntar fristående utbildning i JG- hallen.

tenta here I come!

Kategori: Allmänt

Då var det dags... jag måste säga att Äntligen är dagen här. Jag orkar inte vara stressad, nervös och drömma om siffror på nätterna längre. Jag vill bara få det överstökat! Sen ska jag ta mig en jävla grogg!

Om ca 4 timmar sitter jag i tentasalen och ska avgöra hur kommande termin kommer att se ut! Och jag hoppas självklart att det blir som jag redan har planerat! Fan, fan fan.. vad nervös jag är!!






helan går

Kategori: Allmänt



Äkta snapsvisa ska det vara. Här försöker vi lära Koreanerna hur det verkligen går till. Och dem är så söta när dem nynnar med!

öppethus på danscenter

Kategori: Allmänt

Idag är det öppethus på danscenter, man får prova hur många klasser man vill, GRATIS! Woho.. vem är sugen på att testa lite dans? Hör av er! Alltid roligare om man är fler!

sötaste

Kategori: Allmänt

Åh, ikväll har jag spenderat några timmar med dem gulligaste och raraste flickorna jag någonsin träffat. Så söta och det var riktigt svårt att säga hejdå. Vi pratade och skvallrade om det mesta, hade like koreanska lekar och allsång med svenska shotvisor. En kväll utöver det vanliga=)
















löpning eller inte löpning?

Kategori: Allmänt

Jag kan inte riktigt bestäma mig.. orkar jag springa? Jag har legat på latsidan nu i många dagar och för mitt samvete borde jag ut och röra på mig.. men jag orkar inte komma till skott. Jag blir så seg av att plugga, dessutom vet jag inte hur jag ska gå vidare med pluggandet.. Jag känner att jag kan det som finns i mina papper och om det kommer nått helt wild and crazy-nytt, hur ska jag förbereda mig för det? Inte lätt!

Ikväll ska jag iallafall in till stan möta upp Emma och Ji hyun och en till tjej. Vi ska visa brudarna vart dem bra pubarna i Stockholm finns=)

0,25=(2950q-1990q-65000000)/2950q

Kategori: Allmänt

Eftersom gud befriade mig från den gåvan att ha en hjärna för siffror så får jag be er, om någon av er är matte snille.. snälla hjälp mig! Jag blir galen, denna ger mig mardrömmar på nätterna! Hur ska jag göra??

________________________________________________

q= 292135

Stort tack till Sebbe som knäckte nöten! Du är kung! Jag är evigt Tacksam!


lågvarv

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna har jag legat på lågvarv detta för att det bara finns en sak jag kan fokusera på just nu! MÖRDARTENTA på fredag! Fick dock ett glädjande besked idag angående tentan som känns mycket lovande.

Ikväll blev det inte alls som jag planerat, utan helt enkelt en spontan och så trevlig kväll. En liten gulligt tjej från Korea, Ji Hyun, befinner sig i Stockholm. Hon har under de senaste veckorna rest runt i Europa och nu är hon på hennes slutdestination : Stockholm! Så jag & Emma har visat runt lite i stan och framförallt jag passade på att leka guide, vet inte hur duktig jag är men det verkade uppskattat. Vi lyckades slippa undan regnet och det var en riktigt fin och mysig kväll. Ibland är det faktiskt konstigt, att man måste se Stockholm från en turists ögon för att inse hur vackert det faktiskt är!

Nu blir det bara att hoppa i sängen imorgon väntar en heldag med pluggande.. JAAA vad roligt:P Verkligen!

kräftskiva

Kategori: Allmänt

ikväll firar vi Mamma som fyllde år i tisdag. Och detta med en kräftskiva! Jag är laddad till tusen!




boxning och bio

Kategori: Allmänt

Idag blir det en helkväll med Syrran, föst ska vi mötas upp för 2 timmar långt boxningspass (jag kommer dö), Har redan sprungit 45 minuter idag och var helt död redan då! Efter det blir det bio! Det ska bli grymt roligt att hänga med syrran! Hon har jobbat så mycket hela sommaren och jag har knappt varit hemma, så jag vet faktiskt inte när vi sågs sist?

Annars har min dag bestått i ångest-plugg ju mer pluggar desto mer ångest! Och dessutom att min planering totallt har skitit sig. Varför kan det aldrig bli som man planerar för? Nu har jag mycket att fundera över.. jah..

Nu blir det matlagning och sedan in mot stan!

kungen

Kategori: Allmänt

Min söta tjockis

Nu tackar jag för idag och beger mig mot sängen.. Det har varit några timmar intensiv pluggande (ekonomistyrning) och ångesten är inte nådig! Dessutom har jag hunnit med att plugga lite Holländska och Robert har både hissat och dissat mina skumma uttal. Men första kursen i Holländskan kommer vara just uttal, då man eximineras genom att läsa en 500 ord lång text.. Inte lite nervöst. Men det är grymt roligt! Och jag känner mig faktiskt lite duktig..

God natt!

tillbaka till verkligheten...

Kategori: Allmänt

Hemma i Sverige igen och nu är det slut på dem goa studerna. Iallafall på ett tag!
Jag hade riktigt svårt att sova i natt och att vakna upp ensam var ingen rolig historia, Robert jag saknar dig så jag blir galen!

Hursom helst för att inte känna av min separationsångest har jag hållit mig sysselsatt hela dagen. Jag har:

  • Packat upp alla kläder, tvättat väskan och ställt upp på vinden
  • Hämtat ned alla skolgrejer från vinden
  • kollat upp alla viktiga datum inför höst terminen mm
  • Haft långt samtal med Jennie angående studieplanerna inför kommande termin
  • fikat med Jessica
  • sprungit

    Och nu ska jag laga middag, sedan lir det plugg resten av kvällen.. tenta nästa fredag. Då jävlar!


4 months

Kategori: Allmänt

4 underbara manader har jag haft med dig!


Om nagra minuter matse vi ga, for att jag ska ta taget till flygplatsen. JAG VILL INTE! Vill stanna hos min underbara pojkvan! Att saga goodbye till dig ar det svaraste jag vet! Jag alskar dig sa mycket!

Fodelsedagsbarn!

Kategori: Allmänt



Grattis kara mor pa din fodelsedag!
Hoppas du har en toppen dag och snart ses vi igen och da ska vi fira! 
Alskar dig!


pa spaning i stan

Kategori: Allmänt



















plask, plask, plask

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit och plaskat och lekt i simhallen. Ar det inte fint vader ute far man bada inne=)
vi har hoppat trapolin, akt massa vattenrushenkana och mer lek. Som vanligt ar jag konstant hungrig och jag hoppas pa middag snart! Resten av kvallen har vi inga planer for..


shoo!

monday morning

Kategori: Allmänt

God morgon!

Bara 2 och en halv dag kvar med min hollandare och det kanns forjavligt. Ju mer jag traffar honom desto varre blir det att skiljas fran honom. Och bara tanken att jag om nagra dagar ar hemma igen med endast plugg som vantar och veckor innan jag kan traffa Robert igen far mig nastan att  borja grata.

Hur som helst idag ar vi riktigt lata och ska strax ata frukost dock har det redan varit action pa morgonen. Efter att Robert tagit sig en ducsh (jag var for lat, sov lite extra) sa skulle jag ta mig en dusch.. Mitt i allt duschande slutade vattnet att komma och det funkar annu inte! Hur frustrerande ar inte det att sta i en dusch helt vat och inkramad sa slutar helt enkelt vattnet att fungera. Men bara att bita i det sura applet, nu blir det frukost!

Robert + get = sant

Kategori: Allmänt

Ikvall har vi varit pa middag hemma hos Roberts foraldrar. De bot i ett jatte fint hus en bit utanfor Groningen och dem har en valdigt stor tomt, nybyggd damm ( med guldfiskar),katter, appeltrad och massa andra buskar och till min stora forvaning en get!! Just det en GET! Haha, det ar sa roligt, inte manga som har en get pa tomten. Robert is a farmer boy!

Men det var roligt att se vart Robert vaxt upp nagonstans och det var valdigt fint dar ute, mycket trevligt omrade och fina hus. Inte sa olikt svenska villaomraden, anda skillnaden ar vall att det bara ar tegelhus istallet for trahus.


Witje the goat

Present from my lover

Kategori: Allmänt



so sweet=)

step up 3d

Kategori: Allmänt

Idag har jag spenderat formiddagen med Roberts Kollega. Det var battre an forvantat faktiskt, vi hade riktigt kul och pratade en massa. Dessutom var det ratt kul att spionera pa Robert nar han jobbar. Hans kollega ar chef over honom och kontrollerar att dem skoter sig, sa vi tog uppgiften pa storsta allvar och det tog riktigt lang tid innan vi blev upptackta. Haha, ibland ar det riktigt roligt att plocka fram barnet i sig igen.

Igar var det en lugn dag, vi klarade oss utan regn och jag lyckades till och med att fa 2 soltimmar pa formiddagen, inte illa. Resten av dagen tog vi det lugnt och promenerade i stan och hade en mysig lunch. Pa kvallen gick vi pa bio, vi sag en dansfilm=), Step up i 3D. Den var valdigt bra, framforallt dans scenerna vilket i och for sig var dem viktigaste.  Maste bara saga att dem har sjukt skumma popcorn, det ar som vanliga popcorn men typ doppade i socker, det smakar inte alls popcorn utan som hard sockervadd. Riktigt skumt och jag vet inte rktigt om jag tycker om det?


tok-snygg i 3D glasogon

igar var det fest!

Kategori: Allmänt

Vilken kvall, gaalet med roj.. Jag  tror vi var hemma strax efter 5. Vi hade fort forfest sedan besokte vi 3 klubbar. Mindre klubbar, valdigt sma och valdigt mycket folk. Men kul var det=)


















En dag pa stan

Kategori: Allmänt


Idag har vi roat oss med att hanga pa stan. Vi borjade med att spela lite biljard darefter lunch och sedan shopping. Jag ar helt slut i kroppen efter att ha gatt sa mycket. Snart ska vi ata middag och senare kommer nagra vanner till Robert hit for att dricka lite vuxendrinkar och sedan blir det utgang. Wohoo, efter 4 besok i Holland ar detta forsta gangen jag ska ut pa en riktig klubb! Battre sent an aldrig!







Den forvirrade fageln. Tyckte sa synd om den, mitt pa torget sag vi honom, helt forvirrad som om han inte visste vart han var nagonstans. 


En glad tjej pa stan!





Ikea

Kategori: Allmänt

Antligen klarnade det upp lite, konstigt vader har. Regn hela dagarna men pa kvallen ar det sol. Om det anda kunde vara tvartom. Efter att ha kollat pa en riktigit konstig film drog vi till IKEA for lite shopping samt middag. Robert at kottbullar med pommes, konstig blandning dem har har maste jag saga och jag tog en biff. Efterat blev det sjalvklart glass.  Det blev en del shopping ocksa, nya glas, tallrikar, ny kudde (till mig) och jag lyckades overtala om att kopa dekoratoionslampa och blomma. Att inte killar kan komma pa sant sjalva? 




IKEA Groningen


shoppa glas!


vuxenpoang med kundvagn!


Jag glad over att fa mat!


Min horna: lite otydligt men det blev en valdigt stor skillnad med blomman i fonstret:) Jag kanner mig nojd!


Nu blir det att ta det lugnt resten av kvallen och halla tummarna for fint vader imorgon! Robert har laddat upp med massa vin, sa det ar bast att jag inte later honom vanta langre!




Regning onsdag i Groningen

Kategori: Allmänt

Regnet fortsatter att osa ner har i Holland. Hur mycket kan det regna egentligen? Enligt vaderleksrapporten ska det regna hela dagen med lite uppehall ikvall. Sa jag antar att det blir film for varan del idag. Forhoppningsvis kan vi lita pa vad dem sager och det klarnar upp till kvallen och vi kanske kan rora oss ut da!

Igar var det en lyckad grillfest och som tur var hade vi solsken pa kvallen. Jag ensam med sju grabbar inte illa, dem var dessutom valdigt intresserade nar jag sa att jag hade en del singel kompisar hemma. Sa brudar, hollandare nagon? 



Dutch-boy and me, on the bus!

Fotograferingen ligger inte pa hogvarv precis, jag ar lite dalig pa det. Ska skarpa mig!! Nu blir det film!!


Aventyr i sporegn

Kategori: Allmänt

yes, har bara oser det ner. Inte det minsta roligt, vi har sprungit genom hela Groningen och gomt oss under trad efter trad men det fungerade inte det heller riktigt bra. Inte ofta jag har lyckats bli sa dygnsur. 

Ikvall ska vi ivag till en kompis till Robert pa grillfest, Det ska bli riktigt kul faktiskt.
Nu brinner dte i knutarna...

hors!!

snacks med brudarna

Kategori: Allmänt

Igar blev det antligen ett efterlangtat mote med Magda och Michis. Jag har inte satt Magda sedan Bnagkok och Michis sedan Mars nanting. Hur som helst, det var trevligt att ses  igen och vi hade mycket att prata om. Efter det hade jag en 6 timmars resa framfor mig for att komma till min alskling. Trott och sliten sadar 2 pa natten kandes det riktigt bra att fa en stor varm och valkomnande kram!

Vadret har ar vall som hemma antar jag, ratt mulet men anda varmt. Snart ska vi ut och ata lite lunch och sedan far vi se vad som hander. Det  blir nog en ganska lugn dag. Nice!!




Michis och Magda


godsaker!