öronbedövande

Kategori: Allmänt

Igår efter tävlingen mötte jag upp Jessi, Helle, Chriss och Patrik på Pg. Jag vet inte om det är stället eller jag som börjar bli gammal, men volymen på musiken är verkligen hög. Vi kunde inte prata utan var tvungna att skrika för att kunna höra varandra. Inte alls godkänt! Chriss fyllde år och det blev en hel del födelsedags shots och öl för grabben!


Birthday boy!


Deep talk!


Syskon kärlek!

Silver!

Kategori: Gymnastik

Det blev en silvermedalj idag på tävlingen, jag är sjukt stolt över tjejerna. Vi tävlade på rondat och sträckvolt för första gången. Vi kom 1:a på hopp, 3:a på matta och en 5:e placering på fristående. Jätte konstigt då det var det finaste friståendet jag har sätt.. 

Träningen imorse gick även den bra, jag har för första gången i mitt liv hoppat bord och flickis, jag är grymt nöjd över min utveckling!!


Fina tjejer!


Ledare och gymnaster


Frivolt


sträckvolt


Väntan på prisutdelning


prisutdelning=)


Ledarna helt inne i tävlingsresultet.



Gymnastik all day!

Kategori: Gymnastik

God morgon!

Här är man uppe med tuppen och strax kommer Emma och hämtar upp mig. Vi ska till JG-hallen och träna ihop med föräldragruppen, alltså VI ska träna. Jag är sjukt taggad! 

Sedan är det tävling som gäller... VGF-cupen!



Jag känner mig så otroligt snygg i den här overallen!!!=) haha


tävlingsmusik

Kategori: Gymnastik

Någon som vet någon bra tävlingsmusik??
Vi tävlar imorgon och än har vi ingen bra musik.. Paniiik! Jag vill ha en låt som det är bra flyt i och som publiken gillar och som peppar tjejerna=) Någon som kan hjälpa mig!!! SNÄLLA!


Vi hade sista extra träningen med fristående tjejerna ikväll och det ser bra ut! Jag hoppas att dem gör så bra ifrån sig imorgon också!!!  Gud, vad nervös jag är!!


Fristående tjejerna!





akrobaten Eva i biblioteket

Kategori: Allmänt

sliten

Kategori: Allmänt

Var ute med Jessica igår på stan, vi tog oss några glas och snackade massa skit. Sedan kom Chriss och fler britter, tydligen måste vi ha haft trevligt för jag var inte hemma fören vid 4..




plugg in da library

Kategori: Allmänt

Idag är det en heldags plugg med Emma i bibblo. Vi har varit mycket flitiga, vi har kollat på massa gympa filmer på youtube, letat tävlingsmusik och pluggat lite mindre. Fast å andra sidan så har vi fått massor av inspiration.







dålig

Kategori: Allmänt

jag känner mig så dålig, jag hade lovat mig själv att springa 2 ggr denna vecka.. och idag var ett ypperligt tillfälle. Soligt väder men nej då ska jag vara töntig med att det är frist och så kallt ute. Typiskt. Istället latade jag mig framför tvn, Nu blir det lunch och sedan sätter jag igång med pluggandet. Fan vad dålig jag är!

fokus tävling

Kategori: Gymnastik

På lördag är det tävling med tjejerna i VGF-cupen. Mycket går just nu åt att se till att denna tävling går bra, största problemet är friståendet. Det är mycket nya ändringar och formationer, men tjejerna ska fixa det på lördag. Vi Kommer att vara bäst!



Fristående brudar!


lägesrapport..

Kategori: Allmänt

  • Jag har slängt i mig sådär 1 kilo godis under helgen vilket ger mig enorm tjockis-ångest just nu.
    Åtgärd= Imorgon börjar min diet, såhär kan man ju inte ha det. 

  • Jag har inte sprungit på över 1 vecka och innan dess var det mer än 1 månad.
    Åtgärd: försöka springa minst 2 ggr denna vecka, måste komma tillbaka till mitt bra flyt.

  • 2½ månad kvar tills jag blir äldre = ångest large!
    Åtgärd: ett år närmare döden, kan inte bli annat än tragiskt

  • Löning imorgon = 990 kr i lön, yippie!
    Åtgärd: tur att min diet börjar, har väll inte råd med något.

  • Rest-skatt som ska betalas denna månad
    Åtgärd: Sälja saker?

  • Räknar dagar tills jag får träffa Robert igen.
    Åtgärd: Ser inte så bra ut, nästa år? 

  • Jag är jävligt olycklig!
    Åtgärd: Kärlek, Robert & sprit.. Det sista är väll det som jag får nöja med mig!


Jobb,Jobb,Jobb

Kategori: Allmänt

Det är inte många timmar jag varit ledig och nu är det dags igen. Idag blir det lampor, det var länge sen. Känner mig helt snurrig och fattar inte så mycket just nu.. Blir nog bättre efter lite frukost!

Var hemma hos Jessica igår för första gången och hon har verkligen en fin lägenhet. Jag blir så avundsjuk, jag vill också ha en fin lägenhet! Jag tror att hon och chriss kommer att trivas mycket bra där=)

Nu blir det frukost, magen vänder sig ut och in!

vill inte..

Kategori: Allmänt

jag har sovit ca 3-4 timmar i natt. Jag mår illa och jag vill verkligen inte jobba.. Kul att man ska var där i över 10 timmar idag, fy fan vilken jävla pass.. 

Jag är inte alls på humör idag, och jag bara hatar mitt liv just nu!

orättvist!

Kategori: Allmänt

Det är så Jävla orättvist... Att jag typ har träffat mannen i mitt liv men inte kan träffa honom när jag vill. Att ligga vaken till 4 på natten för att man inte kan sova för att man har en så enorm saknad. Att det ska dröja mer än 1 månad mellan varje gång vi ses och att varje sak jag gör, önskar jag att han var med och delade det med mig. Det värsta är nog att andra människor ska hindra oss från att träffas, så jävla själviskt. Fy fan!


Äntligen..

Kategori: Allmänt

har jag fått mitt godis!!


Happy!


deprimerande

Kategori: Allmänt

Jag vill inte ha snö....


godis sug!

Kategori: Allmänt

Helt galet, jag vänder upp och ned på hela lägenheten, här finns ingenting och jag har sånt sjukt godis och chocklad begär just nu att jag snart sliter av mig håret!! aahhhh!! 



halsböld?

Kategori: Allmänt

jag misstänker att jag fått en halsböld, jag har en gul äcklig klump bakom ena halsmandeln och vad jag läst överallt beskrivs det som en halsböld. En böld fylld med var, hur äckligt är inte det? Det skrivs även att behandlingen av detta måste göras med ett kirurgiskt snitt och tömma ut varet, härligt. Det ändå konstiga är att tydligen ska halsböld göra fruktansvärt ont med hög feber. Det har jag inte, jag mår rätt bra, det kliar och gör lite små ont när jag sväljer men inte så farligt. Mina halsmandlar är svullna, fast det är det i och för sig alltid. 

Ja, jag är inte direkt sugen att söka för det när jag inte lider speciellt av det, men tanken är vidrig och att se den är även ännu vidrigare!

inga ord...

Kategori: Allmänt

Jag har tyvärr inte så mycket att dela av mig av just nu. Jag känner mig riktigt hängig och väskan är fortfarande ouppackad. Känns som att jag inte har lust med nånting, i och för sig brukar jag vara såhär i några dagar innan jag kommer in i rutinen.

Dagens goda gärning var i alla fall att laga en överraskningsmiddag till mamma, jag experimenterade lite i köket och det blev mycket lyckat. Jag kanske inte är så värdelös i köket som jag alltid har trott? Dessutom är det väldigt roligt att laga mat=)

Nu blir det tidig natt och förhoppningsvis mår jag mycket bättre imorgon!


Geten!

Kategori: Allmänt

Idag var det ett kärt återseende då jag fick träffa Mr. get igen. Jag måste säga att jag tycker att vi lyckades hyffsat bra med våran uppgift. Robert är slående lik geten och tyvärr gick det inte att lyfta men jag gav den en stor kram!
Middagen hos Roberts föräldrar var grym, verkligen jättegod mat och på bordet fanns det också köttbullar som Roberts mamma hade köpt special kryddor till så att dem skulle likna svenska köttbullar så mycket som möjligt, men jag måste säga att dem var grymt mycket godare än dem svenska köttbullarna=) Efter middagen mötte vi upp en vän till Robert och tog några glas. Nu är vi hemma igen och jag känner att hela min kropp skriker sjukdom, antagligen vaknar jag väll med världens feber imorgon. Här har det varit riktigt kallt idag och hemma är det väll knappast bättre.. :( 

Nu ska jag krypa ner och värma mig och spendera all tid jag har kvar åt Robert=)


Hoppas bilderna är till belåtenhet?;)

Geten och GoatRobert


jag bekantar mig


Geten är galen efter mat!


söta kissar!


Påväg tillbaka till Groningen, mät, glad och stenfrusen!

Bonus material


Request

Kategori: Allmänt

Det är så att jag fått in en request här på bloggen, detta gäller en viss get.

Insändare: Jag vill se robert agera get bredvid geten. Sen vill jag se dig lyfta upp get! Jag kommer följa bloggen med sjuk spänning det kommande dygnet!

Eftersom jag alltid vill ha nöjda läsare ska jag göra allt jag kan för att lyckas med detta! Vi ska strax bege oss till Roberts föräldrar och geten! Det kommer bli ett kärt återseende och jag lovar att geten kommer bli överlycklig över att få stå i centrum och posera igen! 


idag mår jag som jag förtjänar

Kategori: Allmänt

Det blev en hård och sen kväll igår, jag tror vi la oss runt 5.30. Vi började med en middag hos Colette och hennes kille, sedan drog vi vidare på förfest för att sedan dra ut på stan.



















just my luck

Kategori: Allmänt

Hur stora är oddsen, att vi alla dagar har haft strålande solsken och härligt väder och idag av alla dagar då Robert har en quizz och sedan grupparbete, ja just då ska det spö regna när jag tänkte dra ut och springa! Varför? Jag var ju så taggad!

Life as we know it!

Kategori: Allmänt

Igår bara flög tiden iväg utan att vi gjorde nånting, jag förstår inte riktigt vad som hände men idag har vi gjort hur mycket som helst och ändå så känns det inte som att klockan är nånting. Vi började dagen med lite shopping, Robert köpte nya jeans, jag köpte också nya jeans ( äntligen) och dessutom en kofta=) 

Sedan promenerade vi runt i stan och parken, Robert hann plugga lite och jag kollade på bonde söker fru, till er som inte sätt det än, ni missar nått. Helt klart bästa! 

Efter det promenerade vi in till stan igen och gick på bio, vi såg life as we know it, en väldigt bra film, jag blev positivt överaskad faktiskt.

Mamma: Nej, jag har inte kastat Sverige tröjan än, jag var väldigt nära dock. Men efter ett tag så satte jag på mig jackan över så man inte kunde se tröjan längre. Lite väl pinsamt att sitta i holländska klacken med en Sverige tröja när dem totalt förnedrar oss. 


Höst i Groningen

Kategori: Allmänt











dansjacka!

Kategori: Allmänt

Förra gången jag var här blev jag kär i en hip-hop jacka.. jag köpte den inte då för att jag inte var 100% säker. Självklart ångrade jag mig efteråt och när Robert letade efter den så var den slut överallt. Men igår i Amsterdam hittade jag den, det sista exemplaret och min storlek, hur ofta har man sån tur? Så nu har jag min dansjacka!!




Nu ska vi iväg på fotboll, igen. Men denna gång är det Robert som ska spela och jag får vara hejaklack! Ska bli riktigt kul att få se honom in action!! 



Pinsamt Sverige, pinsamt!

Kategori: Allmänt

Jag skämdes lite efter ett tag att vara svensk, okej att vi kanske inte vinner över Holland som trots all kom 2:a i VM men hallå, lite bättre kan vi väll ändå spela? Men istället ser svenska landslaget ut som virriga stuckna höns. PINSAMT! Och det stör mig att hela laget är beroende av Zlatan som väljer att spela skit dåligt och ge dålig stämning till resten av laget.

Hur som helst, vi hade en grymt bra dag i Amsterdam och humöret var på topp. Det var riktigt bar stämning med gula och oranga tröjor överallt, riktig fest. Efter sådär 2-0 började humöret tryta och efter matchen var jag riktigt besviken.


På tåget mot Amsterdam.



shopping gatan






Svenskarna laddar inför matchen


krokiga hus


redlight by day




coffeshop gatan




Dinner




påväg till matchen



Nationalsången




lite bittert läge i halvlek..



Amsterdam

Kategori: Allmänt

Nu aker vi mot Amsterdam, det blir en hel dag i pa stan innan det ar match ikvall, Jag ar grymt taggad och det ska bli sa roligt, Sverige trojan ar nerpackad och titta efter mig, vi ska tydligen sitta i en horna av arenan, dar det svanger, mellan kortsidan och langsidan!

Hoppas ni far en bra dag, det kommer iallafall jag att ha!!

heja Sverige!!!

6 månader

Kategori: Allmänt

Idag har jag och Robert varit tillsammans i 6 månader=) 
Vi har hittills idag tagit det lite lugnt och pluggat lite grann, nu ska vi ut på stan och titta lite och sedan fira på restaurang.  Vädret är soligt och varmt! så det blir nog en liten promenad i parken också! 



Julafton i Peking 2009

Bremen flygplats..

Kategori: Allmänt

När jag åker till Robert brukar jag åka till Bremen som ligger i Tyskland, sedan därifrån ta en buss till Groningen. För er som aldrig varit på Bremen flygplats kan jag tala om att det är nog den tråkigaste flygplatsen som existerar och ni har inte missat nått. I går hade jag sådär 1½ timmes väntetid innan bussen skulle gå och det var ungefär såhär kul... 



Inte en "kotte" så långt ögat kan nå.. 


Tyskarna vill att man ska vara väl förberedd på resan, tydligen, På toaletterna hittar man kondom automater samt  tandborste och tandkräms automater i överflöd.

10-10-10

Kategori: Allmänt

Packning pågår... 

Jobbigt bara att man inte har något att packa ner för att jag inte har några kläder:( 
Jag har bara sommarkläder, hur mycket linnen som helst, men det hjälper inte mig nu! och inte har jag pengar att shoppa för heller, Typiskt!

I kväll åker jag till min lova boy! Ska bli grymt att träffa honom och att få spendera våran 6 månaders dag imorgon och matchen Sverige-Holland på tisdag! Yeah, Awesome! 


work

Kategori: Allmänt

Jag kommer alltid att minnas dig..

Kategori: Allmänt

.. och ditt härliga skratt, din omtänksamhet, påhittighet, generositet och alla minnen som du gett mig. 

Älskade, fina morfar, det du gjort för oss glömmer vi aldrig och du lever för alltid vidare i våra hjärtan.





Det var en mycket fin och värdig begravning, precis vad morfar är värd. Officianten ( talaren) gjorde ett toppen jobb och förmedlade och beskrev morfar på det sättet som han verkligen var. Min Morfar var den finaste mannen jag nånsin har träffat och en enorm tomhet och saknad finns nu inom oss. Men minnena lever kvar och allt som han gjort för oss, lärt oss och fått oss att vilja bli. En person med ett så gott hjärta är svårt att hitta. Jag känner mig tacksam, för att jag fick den äran att lära känna och vara barnbarn till en så fantastisk man. 




Dress in black!

Kategori: Allmänt

Idag är det min morfars begravning.

Fina, fina morfar!


YES!

Kategori: Allmänt

Sådär 14 timmar, 3 redbull, 1000 svordomar, svullna ögonlock, en liter coca- cola och 15 toalett besök senare är jag äntligen klar med min hemtenta. Jag måste säga att jag känner mig rätt nöjd, eller nu har jag inget val, redan skickat in den. Det var första gången jag hade en hemtena, annars har jag bara haft salstentor. Men jag tror jag gillar det, inte alls lika plågsamt då det är okej att gå iväg 10 min för att vila hjärnan.

Nu är jag så trött att jag inte orkar hålla ögonen öppna längre!

God natt!

Hemtenta: Affärsutveckling!

Kategori: Allmänt

Om 3 minuter släpps den!

oh, jag är lite nervös!

wish me luck!

Mina fantastiska gymnaster!

Kategori: Gymnastik

Dem blir bara bättre och bättre=) 



Detta var några veckor sedan och nu är dem ännu bättre!! (Stolt ledare)

Överlycklig!

Kategori: Allmänt

Gissa vad???

Bonde söjer fru is back! Bästa reality show ever! Och jag sitter spikad framför tvn! Jag undrar bara, vad hände? jag skulle ju söka denna säsong, jag hade ju lovat Åsa ju.

Men jag har ju träffat min bonde redan, han har ju iallafall en get! Farmer boy!

Topparna ska bort..

Kategori: Allmänt

Något seg sådär efter en helkväll på operan igår. Jag har drömt och piruetter och lårmuskler hela natten:)

Idag har det blivit enhel del plugg gjort och jag hinner nog med min dead line att läsa ut alla böcker innan hemtentan imorgon!

Dock tänkte jag ta en paus nu för först LUNCH  och sedan tänkte jag bege mig till frisören, topparna är katastrof och jag lider.. Sist jag klippte mig var i Juni nångång! Usch, vad jag misshandlar mitt hår!

Balett på Operan!

Kategori: Allmänt

Baletten ikväll var riktigt bra. Dem var så duktiga och jag vill mer än nånsin börja med balett, jag har velat det så länge nu och nu är det dags.. jag måste börja med det!!

Jag är sjukt imponerad, vilka positioner, och hopp, och landningar, Helt fantastiskt. Balettföreställning helt klart en ny vana... såg mig lite omkring där de har en del andra föreställningar också. Nån som är intresserad??



Gänget skålar


Mamma i trappan på Operan


Jag på Operan


Glada gänget i Pausen


Det var mycket skratt över en viss chocklad.. Somliga visste inte om att man inte fick äta sånt på operan....




Tisdag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Nu är det full rulle, det är massor med plugg i skolan och dagarna bara rinner iväg utan att jag gjort nån nytta, som vanligt då eller?

Ikväll ska jag på Balett, det ska bli riktigt roligt. Jag har alltid velat gå på balett föreställning men av nån anledning så har det aldrig blivit av! Men ikväll så, Svansjön!

Nu åker jag till studentpalatset med Jennie och det blir en heldag med affärsutveckling!



helg!

Kategori: Allmänt

Igår var det jobb i kassan och sedan fest hos lollo,  shoot rouletten flödade hela kvällen!!





Idag blir det jobb i några timmar, blev precis inringd som förstärkning och jag tackar inte nej till lite extra cash=)

FredagsMys!

Kategori: Allmänt



Med min sötnos!! 


Äntligen MAT!

Kategori: Allmänt

jag är så hungrig.. Kom nyligen hem från jobbet, det gick jätte bra idag och kul var det också. 
Nu blir det lite idol tittade och MAT!


Mumms!



Bra val Mamma, grymt grymt grymt!


1 oktober

Kategori: Allmänt

Nu kan man nog på riktigt säga att hösten är här. Oktober månad redan!! Idag är det trots allt väldigt fint och behagligt väder ute och jag har redan hunnit med en löprunda=) Det var länge sen sedan jag sprang nu men det gick bra, känner dock av lite i benhinnorna, fast det är nog mest från dansen. 

1 oktober idag, för min del blir det plugg.. Sedan jobb i eftermiddag!


Kom att tänka på en sak. 1 oktober, det var datumet då jag fick min första mens. Det ni!  Sedan har man plågats med det där eländet i ca 12-13 år eller vad det nu blir.


Nu tar jag en dusch och sedan blir det lite plugg!