familjemiddag

Kategori: Allmänt

                                          


Ikväll är det familjemiddag som står på schemat i lilla Jakobsberg, det som serverades var en ljuvlig taco-middag! Min mor är en sån exemplarisk mamma, vet precis vad man ska mätta sina barn med, framförallt mig som jobbat hela lönehelgen! Sometimes I'm a lucky bastard!:)



.

Kategori: Allmänt

plugg & melodifestivalen

Kategori: Allmänt

Det blev inget kista idag, fårse om jag hinner med det en annan dag i veckan, vilket kan bli svårt med tanke på den kommande mördartentan:S

Så det blir itsället en lugn kväll hemma med Melodifestivalen och plugg.. Köpte en god chockald bit igår till mitt ångestframkallande plugg men nån glupsk person har tydligen ätit upp den.. Ja, kanske man ska vara tacksam, då slapp jag dem kalorierna.

Shopping time!

Kategori: Allmänt

Jobbdagen är avslutad och jag har mer energi än någonsin, nu blir det en sväng till kista för lite shopping och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på?





partykiller

Kategori: Allmänt

jag vill också gå ut och ha kul men nej nej, själv måste man hem och sova för att man jobbar tidigt imorgon. Typsikt, varför tänkte jag inte på att det var lönehelg?

Men en vecka till, eller inte ens det 5 dagar sedan är det fan en riktig jävla fest=)

är det våren?

Kategori: Allmänt

Helt otrolig, det är +1 grader ute, jag kan inte beskriva min lycka över detta.. jag ser till och med att snön smälter på vissa håll, snälla let it be!! Vill dock inte hoppas på förmycket. Tänk för en vecka sedan hade vi minus 20 grader och nu är det redan + grader. Snart blir det sandaler och kort-kort igen! Jag är så lycklig!

POLEDANCING

Kategori: Allmänt



Helt klart mitt nästa mål, det är så grymt, nån som vill joina? nästa kurs börjar i april!!=)

Torsdag? redan...

Kategori: Allmänt

Dags att bita i det sura äpplet, när man är uppe till halv 4 på nätterna då får man skylla sig själv att det är jobbigt när klockan ringer 8.00 men att vara såhär lat är inte okej. Dock var det helt värt det att vara uppe så länge:)
Nu måste det hända nått, förbättring tack!! racketdusch, snabbt mot bibblo rå plugg i några timmar sedan käk och dans:P yeaah!

Bara 7 dagar kvar nu! Jäklar, tiden går så fort..

bra kväll!

Kategori: Allmänt

ojoj, vilken kväll det blev, jag hade en riktig helkväll i Sumpan.. det blev många barrundor minsann!! Linndas bror fyller 18år idag så det flödade med allt möjligt:P Kvällens höjdpunkt var ändå när en lite för full kille ramlade omkull i polarens "gula snö".


mer bilder imorrn, när Linnda är lite mer het på gröten..

snö, snö, snö

Kategori: Allmänt

överallt denna snö, överallt pågår snöröjning.. Lokaltrafiken fungerar ej, JG-hallen är stängd.. vart är vi påväg igentligen?!


 


Nu ska jag bege mig till skolan, sen förläsning idag.. lite segt!!

Jg hallen avstängd

Kategori: Gymnastik

Jahopp, då blir det ingen träning för varken tjejerna eller mig ikväll:P
Jag som var så taggad på att få köra men det är ju bra att de tar säkerheten på allvar..  Då blir det ett försök att ta sig till skolan och föreläsning idag då!


Balett

Kategori: Allmänt

Åh, jag vill så gärna börja balett! Det är så vackert och den lilla balett jag provat på älskar jag och dessutom är det grymt bra styrke träning.. Problemet är bara, jag har inte tid. Varför finns det inga balett klasser när jag kan? Det skulle vara så roligt!! Mitt mission till nästa termin, helt klart.. Funderat på detta i över ett år nu, dags att ta tag i kanske??

tisdag

Kategori: Allmänt

det är bara att inse fakta, jag kommer aldrig komma till skolan idag i det här snö ovädret!:S Känns lite surt att behöva missa så mycket föreläsningar men vad ska man göra, jag kan ju int eåka tåg 3 timmar innan och 3 timmar efter bara för att transportera mig..

Nu blir det brunch med Jennie=) ska bli toppen!

sleeping time..

Kategori: Allmänt

Jag borde sova, jag borde sova.. ja, jag borde sova.. men ibland är det inte så lätt framförallt inte när det är så mycket roligare att vara vaken:P  varför är det så?
Dessutom vet jag inte om jag ska bege mig till skolan imorrn, tågen går endast var 60:e minut och inte säkert att mina tåg prickar varandra, känns ju lite osäkert.. så viktig kan inte en förläsning vara:S

Nej, nu får det vara nog!!
Om det bara vore så lätt att stänga ner:P

middag @ dg

Kategori: Allmänt

En riktig långkörare på dansgaraget ikväll, fem timmar om jag inte har helt fel. Min klass gick helt okej, Evas klasser gick väll lite bättre och yogan gick väll bäst!.. Kanske beror på åldern av elever? 

Höjdpunkten blev middagen med underbara Eve;) Inte varje dag man får en såndan skönhet till date! 


Bästa advokado salladen!!

Hungrig

Kategori: Allmänt

Nu får det vara nog, när ska jag kunna plugga?!? Först blir man distraherad av massa ljuva ord och nu hungern, hur ska jag kunna koncentrera mig med en kurrande mage.. Och känner jag mig själv rätt kommer jag börja leka mästerkock om jag närmar mig köket!! What to do? nöden först eller?!


morning glory

Kategori: Allmänt

Plugget får vänta!
Du förgyller min morgon, vilket är så mycket viktigare just nu!

seg, segare söndag!

Kategori: Allmänt

Precis som en söndag ska vara..
Jag sov till 12 pallrade mig upp till soffan och tvn, kollat på mer eller mindre oväsentliga saker fram till 15..
Nu är jag fit for fight för kvartsamtal med några gymnaster och sedan träning..:P


shoo!

Vad händer på textil?

Kategori: Allmänt




Akta så inte chefen kommer!

snöstorm!

Kategori: Allmänt

Efter 9 långa timmar på IKEA insåg jag varför de varit så långa.. Utanför var det en snöstorm vilket förklarar bristen på kunder. Och det var minsann jobbigt att vandra hem i all snö, snacka om vadträning!



Glad var jag iallafall över att äntligen få komma hem.

fika maximum

Kategori: Allmänt

Herregud, tror aldrig jag varit så nära att spricka, på riktigt! Det blev en massiv fika på jobbet.. En tjej slutar och bjöd på tårta, självklart envisas de med att ge mig en gigantisk bit. Plus tre kokosbollar utöver det.. Tårtan var riktigt himelskt god med den gav mig andnöd..



it's dancing time!

Kategori: Allmänt


Jo, ibland har jag för mycket fritid för att hinna göra sånt här:)

tentamen

Kategori: Allmänt

Idag är det dags för tenta i macroekonomi, jag är relativt nervös. Det kan gå precis hur som helst, men mer än mitt bästa kan jag inte göra. 
Jag laddat med bästa frullen, jag säger bara blåbärssoppa is the shit! Efter det kan man ju knappast misslyckas.


Nu sticker jag, wish me luck!



Frustration!

Kategori: Allmänt

Kom igen nu Josefin, börja plugga nu! NU NU NU!! Tiden bara rinner iväg och jag har inte ens öppnat boken ännu! Vart är motivationen?  Ja, antagligen nån helt annanstans med helt andra tankar!! Men en tenta till sen ready to go! Planeringen har bara börjat!




Söt!

en vän i nöd..

Kategori: Allmänt

Eve är i stort behov av köksfläkt och vad gör man inte för att hjälpa till?  Så ska alldelles strax iväg till IKEA för att hjälpa henne att lösa problemet.

Efter det blir det en lång dag med helvetes plugg, åh bara 1 dag till MEN jag ska klara den här helvettes tentan!



dement?

Kategori: Allmänt

Har jag blivit dement eller?

Jag värmer min mat i mikron och under tiden passar jag på att gå på toaletten.. efter mitt besök kom jag på mig själv men varför borstade jag tänderna för, det var ju inte det jag skulle göra och väldigt onödigt innan maten..


mäster kock

Kategori: Allmänt

Efter 4 timmars sträckplugg säger magen sitt.. jag öppnar kylskåpet och vad finner jag.. jo, det finns 1 tomat, 1 lök och en bruk champinjoner.. What to do? magen skriker.. Hopplösheten börjar vakna till liv då min trötta hjärna får sig en snillebilxt.. vi kör en nudelwook! Och den blev god .. dessutom blev det rätt mycket, så det blir en lunch imorgon också.. Nice eller vad?!



Sjukt nice, jag drog fram pinnarna och fick lite tillbaka längtan till Asien.. Kanske inte kan mätas med maten där men jag måste säga att jag var ändå imponerad av mig själv:) just det!



Jessica 23 år idag!

Kategori: Allmänt

Grattis gumman på födelsedagen:)

Aktiv måndag

Kategori: Allmänt

Har precis haft klass med mina kids och snart ska jag iväg på yoga:) ska bli så nice, jag har sån energi idag:)


Bästa stunden på dagen, 10 min innan klass, ensam i hela danssalen:D Jag är grymt cool också kolla bara mina matching shoes and jacket;)!


En fråga bara varför har ingen sagt att jag gått runt med mat mellan tänderna för? Det är mer pinsamt för mig att gå runt med det än att nån säger det!! Please tell me next time!

 

Valentines day

Kategori: Allmänt


Vilket påhitt..
Ska man straffas för att man inte kilar stadigt med någon nu också.
Ge mig mys!

Tack för igår!

Kategori: Allmänt

Det blev en riktigt rolig kväll igår här i lilla Jakobsberg, schlager tittande och vinet det flödade. Sedan blev det en pg runda och tillsist MP. Riktigt kul faktiskt, kvällen slutade med ett par riktigt trötta och vinglande ben.

Idag är det plugg, eller försök till plugg åtminstone och sedan kommer syrran över på lite middag senare ikväll=) Hon är precis nykommen hem från Sri Lanka.




lördagsplugg

Kategori: Allmänt

Hur motiverande är det inte att plugga med en "bag in box" framför sig och en massa vin och cider i väskan.. ja inte ett dugg, det var jävligt nära att man tog sig en stänkare mitt i alla helvetes diagram.



Efter pluggandet blev den en fika med Alexandra och snart kommer Jessica förbi för lite melodifestival tittande:):) Nice värre!

Fredagsmys?

Kategori: Allmänt

Det blev visst fest igår.. Jag som bara skulle ta det lugnt och vara hemma tidigt, vad hände med det? Det blev en rolig kväll och lite mer kul för vissa, jag menar dem fick ju hångel!!


Brudarna!

en fredag på ikea

Kategori: Allmänt

Idag blir det jobb, vilket jag inte borde eftesom jag borde plugga istället men jag är i stort behov av cash just nu så det måste göras..  Dock är jag ledig helgen då jag har massa tid att plugga eller?

Inatt har jag sovit grymt dåligt, jag har haft så svårt att andas under vissa stunder och ligga på sidan var omöjligt, vad är det för skumt? Man blir ju bara arg.

Irretationsmoment två är att de tänker knipsa upp de skåp på jobbet där folk inte jobbar så ofta, ett av skåpen är mitt. Hur irreterande är inte det.. måset man ta med alla saker varje gång man jobbar, plus ta hem det varje gång, snusk.

DORK!!

Kategori: Allmänt

förfaller

Kategori: Allmänt

Vad har hänt med min kropp? I flera dagar nu har jag haft så fruktansvärt ont i ryggen, nu har magen börjat krångla och haft nästan kramp ont i 2 dagar och nu under yoga passet fick jag jätte ont över lungorna när jag andas in?? Vad händer med mig?? Känner mig verkligen som en gammal tant, inte kul!

Nått däremot som är jäkligt kul är att jag har en semla som väntar på mig:) weeyy.. efter dagens träning är man tillbaka på noll!!



01.06

Kategori: Allmänt

Herregud, jag gjorde det.. Biljetten är bokad!!  Vem trodde jag kunde vara så cool, inte jag iallafall var helt säker på att jag skulle fega ur men men nu finns ingen återvändo, läskigt!




Dagens visdomsord!!

Josefin säger:
ohh lala.. vilken brud..
en brud med stil!
hon vet vart skåpet ska stå

Malin, säger:
aa "vilken vill du ha, jag har fler smaker och storlekar"
haha yesbox

Josefin säger:
hahahahahah jag har två nya det stod knottrig på dem, jag haffade direkt

Malin, säger:
HHAHAHA

Tack Malin, jag var bara tvungen att sno den;)

Onsdag

Kategori: Allmänt

Är så stört nöjd.. Vilka duktiga tjejer jag har!!:) Idag körde vi massa rondat flickis och rondat salto.. några fick till det och körde på själva, så stört kul att se=)

Vad ska man säga, löjligt nöjd ledare!! Jajamen!

OMG!

Kategori: Allmänt

A1 for Norway in eurovision 2010???

Can that be??


Kärlek, kärlek, kärlek!

Tisdag

Kategori: Allmänt

hurtbulle.. jag alltså, börjar inte skolan förän 14 idag och i vanliga fall hade jag väll legat kvar i sängen vid det här laget men nej nej.. har redan hunnit med frukost, dusch, lite shopping och nu blir det plugg innan lunch och skola, snacka om effektiv! Om alla dagar vore så:P

Att bero på ingenting, Owl city, lyssna på dem. Jag är helt besatt så sjukt bra!

Nu kör vi!!


Panik..

Kategori: Allmänt

Tillbaka till verkligheten, minst sagt. Har nog inte haft mer panik över att gå på en föreläsning nånsin förut. MIssat en vecka och därmed missat halva kursen. Jättekul att man har tenta nästa vecka då, verkligen, ångest large! Förstår inte hur jag ska klara detta?
Jag förväntar mig en uppenbarelse från gud eller nått! Från och med nu så har man inte mycket till liv då!! Plugg är vad som väntar!





Vodka shot here I come!

Kategori: Allmänt


Jag har testat ALLT!! Och med det menar jag allt, nu är jag så less att jag tar till spriten! På riktigt, den ska svepas och gurglas ner genom hela strupen, mmm riktigt varmt ska det bli.. Kunde man på 1800-talet så kan man nu, vad hände med de gamla traditionerna? Här kör vi old faschion på högsta nivå!




SKÅL!

Tråkigt...

Kategori: Allmänt

Ibland har man bara för tråkigt, men snilleblixt som jag är kan man ju försöka vara lite kreativ men samtidigt göra något för nån annan.. så dagens offer fick bli miss classic som fick ett ansiktslyft då menar jag hennes blogg såklart. Gillar eller gillar vi:) spana in!

varsågod pluttan!



the list...

Kategori: Allmänt

What to do when you're sick.. 6 days of fever gives experience;)

*Sleep - yepp, done that
*watch all the bad televison shows like "days of our lives"- I'm the biggest fan at the moment.
*read a book- 2 pages, then I fell alseep
* take a bath- yeah - and my skin looks like raisin
*study- Nope:( No brain conection.
* calling all my friends - I wonder why no one answer...?
*feel pitty for myself - ALL THE TIME!!
*play all the silly games at the computer as " harpan" - I have to say that I'm obsessed with it.

yepp, thats about it, I think I been having better days:P

Förbannad!

Kategori: Allmänt

Nu är jag riktigt förbannad, jag ljög för er igår.. jag har visst feber och det 6:e dagen nu. En dag till och nån kommer få en rejäl smäll!! nej, kanske inte men det börjar bli smått irreterande nu.. halsen är bättre men inte mycket, har jag feber imorgon med blir det nog att gå till doktorn. 

Föresten, visst är det kul när det går bra för andra.. jojo skit kul, verkligen beror ju på vem det gäller skulle jag säga.. men kul grattis lixom!!  

Min bittra sida hoppas jag försvinner snart, ska väll sysselsätta mig med nått halv kreativt ett tag kanske?!?

nacksprängning!!

Kategori: Allmänt

Äntligen har febern bestämt sig att försvinna efter 4 dagars plåga, återstår gör nu halsen, huvet och nacken. Det sista är ett riktigt helvette.. jag kan inte sitta upp, inte ligga ner inte böja huvet eller vrida, nackkrage någon? Ska man aldrig få bli frisk? Jag har inte tid med det här längre, jag blir förbannad!!! Vilken dum idé att skapa baciller eller virus, totalt onödigt!!





dagens hjälte!

Kategori: Allmänt


Tack för att du tar mina dansbarn när jag är hemma och är sjuk:(