UPPSALA

Kategori: Allmänt

Nu drar vi till uppsala och party! Det kommer bli grymt:D:D:D

Shoo

slut på ideér

Kategori: Allmänt

Okej, jag har vísat nästan hela stockholm, vi har tagit sightseeing båt runt djurgårdern och nu har jag inga mer ideér?! Vad mer kan man visa, tips någon?

Imorgon åker vi till Uppsala, möter upp Emma och dem andra, party=) Det ska bli grymt kul, jag hoppas bara att vädret är nice!!

Nu blir det in en sväng till stan igen kanske? Och sedan träning med gymnasterna ikväll, spännande:P


presenter

Kategori: Allmänt

Jag har ju glömt att visa mina as grymma presenter jag fick härom dagen!!


Flipp flopp holland style och bad-anka.. jag har alltid velat ha en bad anka!!

en dag på stan

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft en turistig dag på stan. Det började på söder följt av slussen, gamla stan, slottet. kungsträgården, östermalm, hötorget, drottninggatan och tillsist plattan. Solen sken och det var en hel lyckad dag. Jag har till och med lyckats få lite färg i ansiktet, underbart!


plugga lite svenska på tåget


uppmärksamhet tack!


gamla stan


bra väder:)



plugga lite mer svenska


dance coach


dance, dance, dance



Nu är det bara myskväll som gäller, vinet är uppkorkat:)

snart, snart, snart...

Kategori: Allmänt

...bara några timmar kvar tills min gäst kommer:D

Men innan det blir det att tvätta bilen, tanka, fylla på olja + glykol. Sedan träning med tjejerna och därefter ut till skavsta! Yeah, tiden kommer rusa iväg! Snart är jag i dina armar igen!! can't wait!

BOUNCE

Kategori: Allmänt

Det finns inte så mycket att säga, helt fantastiskt! Jag är helt mållös! Bästa showen jag varit på! Grymma är dem!













Tack syster för bästa födelsedagspresenten. Jag hade grymt trevligt ikväll, synd att det var last bounce och att vi inte kan göra om det:(

krut lördag!

Kategori: Allmänt

Vilket krut det är idag,jag har hunnit med ett Yogapass, damsugit balkongen, skruvat en hylla och snart bada katten. Verkligen effektiv.

Det är gårdsstädning idag, riktigt med krut där också men oj, det glömde både mamma och jag.. Men det ser ut som att dem har det trevligt. Grillar korv och grejjer.

Ikväll är det bounce, det kommer bli så coolt.. Längtar!

förfest @ Linnda

Kategori: Allmänt

Det var förfest hos Linnda ikväll, dock var jag tråkig som inte hängde på med in till stan. Men vetskapen om att man ska på ett yoga pass kl 10.00 imorgon är inte så lockande. Sedan vill jag vara fit for fight för bounce. Dessutom är det fan ett nattprojekt att ens ta sig hem från stan. Största nackdelen med jakobsberg, det ligger för off.

Nu känner jag mgi lite trött-full och sängen lockar.. Känns som att jag fattade rätt beslut!




Lökigt värre

Kategori: Allmänt

Jag tror att jag aldrig mer kommer att kunna äta lök!
Hade idag en kund som verkligen stank lök, det luktade på avdelningen i hela 5 minuter efter att hon gått iväg. Sedan kom hon tillbaka för att fråga om hjälp, dock kunde jag hålla masken men stanken var olidlig.. Luktar man så efter man ätit lök?
Eller så kanske det var en som är rädd för vampyrer? Äh jag vet inte, lökigt var det iallafall.

off to work

Kategori: Allmänt

 

Bra dag!

Kategori: Allmänt

Jag har haft en grymt bra dag idag, kanske inte den mest aktiva men så ska det vara när man är ledig.. jag har hunnit fixa en hel del samtidigt som jag fått sova ut och vila upp mig.

Nu är jag helt slut efter dans i 2 timmar och sedan yoga på det. Jag har träningsvärk sedan i tisdags så det var lite kämpigare än vanligt. Efter yogan stannade jag kvar med de andra lärarna på Dg och vi drack te och snackade, mycket trevligt!=)

Nu blir det att sova och imorgon väntas jobb.. men ledig i helgen och då händer massa roligt så det känns helt okej!!

God natt!

2 dagar kvar...

Kategori: Allmänt


.. Bounce med syrran.

Det kommer bli grymt!

LEDIG!

Kategori: Allmänt

Jaa!

Idag är jag ledig och jag har sovit så gott, vaknade runt 5 och var förvirrad men sedan kom jag på att jag är ledig och somnade om men gott samvete! jag tror jag sov i 11 timmar, riktigt välbehövligt!

Jag har bara slappat hela morgonen men nu är det andra bullar, dags att bli aktiv! Ska fixa till det sista på balkongen och sedan handla lite.. Kanske jag hinner nått mer?! You never now?!

Hur som helst, ryanair kör mellan bremen och skavsta idag, mycket gott tecken! Hoppas bara detta håller i sig till söndag! Annars vet jag inte vad jag gör!!!!

what the fuck, snö?

Kategori: Allmänt

Detta är nog den längsta vintern jag nånsin varit med om, kallt, äckligt och en jävla massa snö!
Jag som trodde att våren var här, Valborg är nästa vecka, då brukar det vara varmt och man firar in våren.. inte snö!

Mina marathon pass är över och imorgon på schemat är det ledighet.. ska ock fixa till det sista på balkongen, den blir jätte fin.. Nu vill jag bara ha sommar så man kan njuta av den också!

Sommar, kom kom , kom , kom!!

onsdag 100421

Kategori: Allmänt

Jobb, jobb... men sista dagen nu innan 1 dags ledighet, vilken även den kommer bli ansträngande. Jag ska iallafall sova ut!!! Prio nummer 1 = sömn!

Jag börjar bli riktigt trött på den där vulkanaskan nu, kan den inte bara försvinna? Jag börjar känna mig lite orolig över att den inte kommer hinna försvinna innan söndag. Fan! Inte nu!

Jaja, jag ska sluta gnälla nu! Och min rast är slut och jobbet kallar på mig! Nu ska jag sätta upp lite skyltexemplar på mattor, great workout:)




mot yoga

Kategori: Allmänt

Jag har haft grym träning med mina dansbarn idag, de var sjukt duktiga, kanske för att hälften var borta?
Hur som helst, det är Yoga ikväll och jag är laddad:) Har fortfarande träningsvärk sedan yogan i torsdags, nu kör vi!!


Yoga??

utslagen

Kategori: Allmänt

Jag känner mig lika utslagen som han just nu:



Jag tror att jag måste sova nu, vet inte ens vad jag heter längre?. Och imorgon väntar mer jobb... Bara 4 jobb dagar kvar nu innan 1 dags ledighet, ehmm, wooho?

JAAA!!

Kategori: Allmänt

Det verkar som att askan försvinner:D
De kommer eventuellt att öppna arlanda och fler flygplatser imorgon! Nice nice nice.. Vad glad jag blir! Lycka! Bara de hinner få igång all trafik ordentligt!

Från ingen stans men måste berätta hade två tjejer som idag satte rondat flickis själva på tumbling:D:D känns underbart, dem har klarat det innan men på annat underlag, känns fantastiskt!!!yeah!

slapp lördag

Kategori: Allmänt

Jag är helt slut efter jobbet så sitter och degar framför tvn med en film, a mighty heart, den är lite speciell måste jag säga...

Kom hem från jobbet för ca 2½ timme sedan och ska vara tillbaka om 6 timmar, inte lite ångest? Det är inte ens så att man får sina timmars sömn man behöver..

Pratade nyss med Magda, stackarn är fast i Holland eller hon är hos sina föräldrar så det är inte så farligt. Men väskan är tydligen incheckad och kommer inte ut.. Hon verkade rätt uppgiven. Stackarn.



Ännu en helg med jobb

Kategori: Allmänt


Jahopp, då ska man jobba denna helgen också börjar bli till en vana att jag jobbar varje helg jag är hemma..  dock ledig nästa helg vilket kommer bli helt underbart:D


Idag har vi massor att fixa skyltex ska bytas, gardiner ska strykas och mycket mer så dagen kommer rusa iväg, hoppas jag! Jag funderar på om det är idag eller imorgon det skulle vara tacos till lunch, dagens höjdpunkt = Lunchen!


Igår var det en trevlig kväll med Mr K, Vi drack vin och snackade om allt möjligt, trevligt trevligt. Och grymt gott vin!


Nej, nu blir det att kila iväg till bussen... Men hoppas ni får en bra dag! Jag ska stå och posa och se snygg ut hela dagen!


Lycka!

Kategori: Allmänt

Jag klarade tentan i humanfysik, åh jag är så lycklig just nu. Befrielse känsla helt klart! Dessutom är dagens jobbpass över och det är fredag.. ska hoppa in i duschen, sedan hörde jag rykten om trevligt sällskap och en flaska rött?!!



jobb, jobb, jobb

Kategori: Allmänt

Nu är det slut på ledigheten, nu väntar 6 dagars jobb, urk!
Jag jobbar 11-20 ikväll och jag har bara känslan av att det kommer bli en lååång dag. Men men det kommer kännas jävligt fint till nästa lön!


En riktig handyman

Kategori: Allmänt

Idag har jag verkligen varit en handyman, det har fixats en massa här hemma och jag är grymt imponerad av mig själv. Det har sats upp tavlor, oljats in möbler, skurats och lagts heltäckningsmattor på balkongen. Jag känner mig riktigt nöjd med mig själv!!

Måste bara säga är det ett skämt eller? Att lill killen i High school musical ska spela JW i Amerikanska versionen av snabba cash??? Vad hände med Joel? Pinsamt!! Filmen kommer ju att floppa totallt!

flygkaos

Kategori: Allmänt



Tydligen har ett vulkan utbrott skett på Island vilket gör att all flygtrafik i Norge och i Sverige kommer att stängas, även andra flygplatser runtom i Europa.. Vilket orsakar kaos, de vet inte hur länge detta kommer att hålla på men de räknar med ett par dagar.. förhoppningsvis går det över snart.. Men det borde vara lungt till nästa helg... jag hoppas det iallafall!!!!





SVERIGES LUFTRUM STÄNGS Inga plan kan starta eller landa ef



 

     

Lovley Torsdag!

Kategori: Allmänt

Är inte torsdag sjukt härlig dag på veckan?
Man har egentligen bara helgen kvar att se fram emot, underbart. Kanske inte i mitt fall då jag jobbar hela helgen:S så detta är ju min sista dag på ledigheten sedan väntar en massa jobb.

Idag blir det att hjälpa mamma med en massa saker, hon har beställt nya mattor till balkongen som vi ska hämta, vi ska köpa en tavla till vardagsrummet och vinterdäcken ska bytas till sommardäck.
Full rulle med andra ord men det kommer bli grymt snyggt här hemma sedan när allt är klart!

see you!

my day with Linnda

Kategori: Allmänt

Jag och Linnda var tidigare idag och spanade in Chili, den nya inredningsbutiken. Riktigt coola grejjer, dessutom blev det en skön promenad också.


Promenad ute i det fina vädret.






Snygga skor!









Anökan till högskolan

Kategori: Allmänt

Imorgon är sista dagen att anmäla sig till högskola/universitet och jag är i fullgång med sökandet, problemet är bara att jag tittar på sånt som jag inte kan söka?!

Men hur som helst, det som kommer sökas är kandidat uppsats i företagsekonomi på stockholms universitet, annars har jag en garanterad plats på södertörn. Utöver det kollar jag på en massa språkkurser i Holländska, ska fan lära mig. Grymt svårt men ganska kul.
Har kollat en massa på "lär dig själv" på nätet men det är ju lättare om man har en lärare som kan lära en den rätta grammatiken.

Hur som helst, det kommer bli grymt!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Strax ska jag hem till Linnda på en brunch, hon har lagat scones! Sedan ska vi till chili, den nya inredningsbutiken och utöver det bara njuta av solen. Jag hade tänkt simma imorse så ställde klockan på 07.00, jag var rätt pigg men sedan slog tanken mig, just det No Money! Så det blev ingen simning för min del, istället en lite längre sovmorgon:D

Testade kameran lite igår och tog riktigt coola bilder, är nöjd med min kamera. Jag tror att jag kommer att behålla den.


  

100413

Kategori: Allmänt

Jag mötte upp Linnda vid tåget för att göra sällskap hem. Under våran promenad kommer sjukaste killarna fram, dock sliriga efter några öl på villan. Först suckade vi bara åt dem, men sedan blev dem faktiskt roliga att prata med. Vi körde en frågesport och planerade en av killarnas kommande dejt. Alltid kul att träffa skumt folk sådär, fulla en tisdagskväll dessutom.

Dansen gick bra, jag var så glad över att gå dit och sjukt taggad. Fast sedan hände något, plötsligt tappade jag allt sug och och kände mest vad gör jag här? Har aldrig nånsin känt så förut på en dansklass. Men så konstigt att man kan tappa humöret bara sådär utan att nått har hänt?! Jätte konstigt!

dancingtime!

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för dans igen efter 1 veckas uppehåll, kommer blir grymt som fan! jag är taggad som aldrig förr:)
let's shake some ass!!

pengar?!?

Kategori: Allmänt

Ja, då har man 195kr kvar på kontot och ca 1½ vecka kvar till lön. Dags att få ångest?
Det blir ju garanterat ingen utgång för mig i helgen:P


tack för idag, slut för idag.

Kategori: Allmänt

Börjar jobba om 6 timmar, ångest! Ska packa upp varor, jag har inte hatt det passet på 8-9 månader så jag vet inte riktigt hur detta ska gå?! Men jag får hoppas på det bästa!

Nu ska jag in i drömmarnas värld!

Smile Graphic #33
Always be happy!

@ work

Kategori: Allmänt

Måndag morgon och i fullgång på jobbet. Jag vill inte alls vara här just nu och jag är ständigt i andra tankar. Nu vill jag bara att dessa 13 dagar ska gå fort.

Ikväll blir det dans med barnen och jag är lite nerövs inför uppvisningen:S koreografin är lite för svår men jag tror att dem kan klara av det..

Nu ska jag bädda om lite sängar...

hörs!

hemma I sverige =(

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen efter en underbar vecka i Holland, jag saknar det redan massor. Vädret har för det mesta varit toppen och allt annat har också varit toppen. Hemresan kändes riktigt lång men nu ligger jag i sängen och ska strax sova, imorgon väntar jobb från kl 07.00, lagom roligt.
Snacka om att komma tillbaks till verkligenheten på en gång.

natti natti!!

football time

Kategori: Allmänt

Snat ar det dags for fotboll, jag ska titta pa och leka cheerleader medan andra svettas. Ska faktiskt bli riktigt roligt. Vad som inte ar lika roligt ar att jag aker hem imorgon, vill inte alls och redan pa mandag kl 7 vantar jobb..
men men... Nu ska vi dra!
Ha det bra.
puss

day at the beach

Kategori: Allmänt

Motet med familjen gick bra, jag var riktigt nervos innan men sedan kandes det faktiskt riktigt bra.
I dag tror jag planen ar att aka till Utrecht, en annan stad. Nice, jag har en riktigt bra guide som snart har visat mig hela Holland:) Me like!
Vi var i Den Haag for 2 dagar sedan och den staden var jattefin, framforallt stranden, riktigt nice beach.

Frukost På Sängen

Kategori: Allmänt

Ar inte jag inte varldens lyckligaste som far denna lyxiga frukost pa sangen. Jo jo, jag kan vanja mig vid detta! riktigt delicious!!

Glassar i Holland

Kategori: Allmänt

Lite bilder fran gardagen:)

Kaxig gas!

stort fan!

glassar i solen!

NICE!
Nu blir det ytterligare en dag med stek!
SHO!

100406

Kategori: Allmänt

Hur underbart ar det inte att fa sitta i varsolen och ta ett glas vin i bara T-shirt. Helt fantastiskt och dessutom  med valdigt trevligt sallskap, jag klagar inte.

Snart ska jag laga middag, min tur denna gang vilket kanns helt okej. Det blir kycklingspett, och massa annat trevligt. Sjalvklart mer vin ocksa.

Om tva dagar ar den stora middagen och jag laddar till tusan! Ar grymt nervos men det ska ga bra:)

Nu ar det dags att satta igang med maten!

MP

Kategori: Allmänt

Säga vad man vill om MP, men Mp är alltid Mp och det finns i hjärtat. Som vi shakat till halvdålig musik men ändå ägde vi dansgolvet, eller Linda ägde all dancehall och Eva och jag hade vårat moment i "time o f my life". Ni som inte var där missade något..

Kvällen var tumultig men tack att jag har så fina vänner som få mig att känna mig betydelsefull och uppskattad... bara släppa loss och köra:P

Imorgon väntar jobb, glidar pass 10-16, sedan drar jag och det ska bli så jävla skönt. Det finns inget hellre jag vill än att komma bort just nu!

Konstigast ikväll var att göra sällskap med en gammal dejt som skulle hem med en brud?! Hmm inte helt okej!


nej, nu blir det att sova av sig ruset så man pallar morgondagen!! VIKTIG dag! woohoo! OMg, nervositeten börjar smyga sig på:P fan vad underbart!


God Natt!

100403

Kategori: Allmänt

Påskafton, var det då Jesus återuppstod eller var det på påskdagen? Det var väll ändå påskdagen?
Hur som helst!

1½ timme kvar av denna arbetsdag, måste säga att jag saknar gamla goa tiden då man alltid jobbade till 18 på helger. Efter det bär det av hem för påskbord, jag längtar som en tok efter sill och gravad lax:P

Efter det lutar det mot ännu en utgång.. Baksmällan börjar lossna från igår, bara att köra på igen! Haha jag kommer lämna Sverige som ett vrak!

Dagens prioritering: När ska jag hinna vaxa mina ben?

påskafton!

Kategori: Allmänt

Min planering är inte alls som den ska, och jag åker IMORGON!! Det ni! Men paniken växer, när ska jag hinna med allt, jag jobbar ju både idag och imorgon och dessutom är man ute och slirar varje kväll! Herregud!

Igår var jag och Emma hemma hos Pierre i Hammarbysjöstad, några ölspel senare drog vi till stan och Collage. Men duktiga som vi var hann vi med sista tåget hem! Dessutom med en varsin donken påse i handen, STABILT! Men börjar man tidigt åker man hem tidigt:)

Nu blir det jobb:P


bowling förra helgen:P

Alcohol?

Kategori: Allmänt

Är det värt det, komma hem på sliriga ben kl 03.30 med blödande fötter, hoppa i sängen, sova halv kasst hela kvällen för att bara ha huvudvärk och må dåligt dagen efter? Men åt andra sidan har man kul kvällen innan men är det pga sällskapet eller alcoholen?

shopping

Kategori: Allmänt

Blev lite shopping med Linnda idag, lite nya underkläder.. Alltid välbehövligt!
Dessutom köpte jag en kamera, dock inte canon G11, den är för dyr men köpte en annan  som också var dyr men inte alls med lika många applikationer. Men jag kommer inte lära mig allt det iallafall.. Men ändå fick jag penga ångest?! Varför är jag så fattig för??


Linnda in shopping mode!

I want

Kategori: Allmänt

skärtorsdag

Kategori: Allmänt

Häxornas dag!
Ta en kvast och flyg till blåkulla:P

Jag ska strax till stan för att kolla lite presenter samt möta upp Linnda och fixa lite saker:P

Ikväll är det fest! Party all night! Oh can't wait!

good night!

Kategori: Allmänt

Denna dag börjar lida mot sitt slut, jag får väll tacka för mig idag och gå och lägga mig i min ensama tomma säng och önska att jag kunde mysa med någon och att dagarna ska gå fortare.

En liten reflektion över dagen säger mig att jag ska vara lite stolt iallafall, jag skötte jobbet bra och fick spela lite dagens hjälte när jag ställer upp på att jobba på lördag. Har även hela kvällen suttit och kollat kameror, måste verkligen köpa en men nu har jag kollat på så många olika att det bara snurrar i huvet, hjälp någon?
 


Vill också mysa!!