Hej hej fredagskväll!

Kategori: Allmänt

Det är fredagskväll och helgen är här! Jag har en massa endorfiner som sväcar nu efter polen, Polen är verkligen grymt. Jag rekomenderar stark alla att börja, oavsett ålder!

Nu blir det att ladda om för fas 2 denna kväll. Nu middag, dusch och fix. Sedan träffa Jessica för nått glas vin och lite prata strunt! 


Fredagsmiddag! 


Mamma har köpt ny dator

Kategori: Allmänt

Idag är min mor en stolt kvinna! Hon har nämligen köpt sin allra första laptop. Det blev en Acer, den verkar riktigt schysst. Jag blir lite sugen att köpa mig en ny jag med.. men jag är riktigt nöjd med min, min lilla kompis! 


Mamma med nyinköpta datan!

vad gör man när man är riktigt ledsen = Shopping

Kategori: Allmänt

Jag är så ledsen just nu, fick reda på att järfällagymnasternas juluppvisning är den 10 december. Precis samma helg som min trampettkurs. Jag var så taggad för att vara med själv! Visa upp sträckvolt med halvskruv i trampett, och jag såg verkligen fram emot det. Nu tappade jag ju all motivation och varför ska jag träna nu för, totalt opepp! Nej, jag är verkligen ledsen.

Det ända jag kan göra för att muntra upp mig själv är lite shopping, så jag har spanat in Nellys sida, och jag har hittat en del grejer som jag beställt och just nu förtjänar jag dem! Jag behöver uppmuntran! 


Lunch med Jennie!

Kategori: Allmänt

Jag har inte träffat fina Jennie på sådär 8 månader så nu var det verkligen på tiden. Vi tog en mysig lunch i Jakobsbergs centrum, sedan shoppade Jennie loss på lampbutiken och jag drömde mig bort i tele2 katalogen. Jennie flyttar snart till Borlänge så hon är helt inne i inredning, det är jätte roligt för henne men mindre roligt för mig att hon kommer längre bort, men å andra sidan så får jag åka till Borlänge lite oftare!




Segaste seg!

Kategori: Allmänt

Det är grymt skönt när man gjort en tenta att ha den över, men tröttheten som kommer som en smäll efter är ju lite mindre skönt. Jag känner mig helt paralyserad och orkar inte röra ett endaste hårstrå. Tänkte att jag skulle försöka plugga lite för en annan kurs, men det verkar ju gå sådär. Har just nu suttit och stirrat in i dataskärmen nån timme!


dagar kvar till tenta = 1

Kategori: Allmänt

Imorgon är det tenta i Fashion Marketing, ett ganska roligt ämne och jag tror att tentan blir helt okej! Men att plugga inför den är lite mindre roligt.. men men bara idag och sedan är det slutpluggat, för den här gången! 


Pluggning och frukost med ägg och kaviar mackor, grymt gott!

nice middag!

Kategori: Allmänt


mums!

Som besatt!

Kategori: Allmänt

Överallt på stan finns dom, till och med kidsen har dom. Alla vill ha dom, jag mer behöver än vill ha!
Nu är det till och med så illa att jag drömmer om det på nätterna, man är ju som besatt. Nånting säger mig att det kanske är dags nu? Jag kan inte vara så unfashion längre.. Just det, jag pratar om iphone!



En vit ska det vara!



God morgon vecka 39!

Kategori: Allmänt

Det är måndag med ny vecka, och jag inte alls utvilad. Nu vill jag inget annat än att det ska bli onsdag, så att jag kan ha gjort min tenta och lämna det åt sidan! Framför mig har jag nu två väldigt intensiva pluggdagar.
Idag är det sista seminariet för kursen och jag är inte alls förberedd, men vi har opponering så jag behöver inte vara så speciellt föreberedd heller så det är skönt! Dock är det smått irreterande att behöva åka till skolan 1 timme tidigare för att skriva ut grejjer, det är mist sagt struligt att skriva ut där borta! 

Hur som helst, detta var ett totalt onödigt inlägg men bättre än att det är helt oaktivt här.. jag har ju fått pikar från några av er att jag varit så inaktiv under helgen! Men men slut surrat! 

Hoppas att ni få en bra dag! 

Helt slut!

Kategori: Allmänt

Har haft en riktig heldag idag, först JG hallen och gymnastik mellan 8-10 imorse. Efter det har jag jobbat till 20.30 och nu sitter jag som förlamad och försöker plugga.
Livet är ibalnd skönt som student, med sedan finns det stunder där man helst vill srypa sig själv, som nu till exempel, att man aldrig är fri från plugget. Det ända som får mig att gå är att jag försöker göra det roligt med att färglägga med olika färger! Vad gör man inte? 


mind maps is the shit!

Tjejmys hos Malin!

Kategori: Allmänt

Hon är riktigt fin Malin, titta vad fint hon har gjort för oss! Mums!

dags för POLE!

Kategori: Polefitness

Äntligen är det fredag igen och fredah betyder POLE! Min dag blir bara bättre och bättre och jag är sjukt taggad. Jag hoppas bara att inte armen värker för mycket!  Men om den värker kommer nog adrenalinet pumpa ännu högre! Nu kör vi!

Det går bra nu!

Kategori: Allmänt

Jobben bara rullar in, telefonen går varm på pass från IKEA och dessutom ringde dom idag från företaget jag gjorde intervju för i måndags och meddelade att jag fått jobbet! Gud vad glad jag är! Det känns riktigt skönt, eftersom jag har lite utav pengakris nu i höst efter livet i Groningen så känns det här riktigt bra! Yeey! Josefin is on the go! 

Dessutom så innebär det nya jobbet en massa massa marknadsföring! Me like! En liten, liten fot in på marknaden vart det leder får vi se? 


Grupparbete!

Kategori: Allmänt

Solen skiner idag och det känns underbart! Ibland är höstensolen så underbar! Träden börjar få färg och solen värmer, härligt!

Nu blir det skolan för göra klart opponeringen. Har ingen aning om hur lång tid det tar, förhoppningsvis går det ganska snabbt! Då kan jag om jag hinner köpa fotkalsonger till Amanda i stan! 

13 timmars plugg...

Kategori: Allmänt

Då kan det väll räcka för idag? Min hjärna orkar fasktiskt inte ta in ett endaste dugg mer. Jag förtjänar en riktig god natts sömn för att gå upp imorgon och plugga igen. Men det blir till skolan imorgon och träffa gruppen för att göra det sista i grupparbetet och det är opponering på andra gruppen så det känns faktiskt helt okej. Men jag måste erkänna den här kursen är faktiskt roligare än de kurser jag tidigare läst. Jag vet inte om det beror på att det är marknadsföring som är "mitt ämne" eller om det är för att det är fashion? 

Kraschlandning rakt på hakan!

Kategori: Gymnastik

Det är ju sådär lagom roligt att man ska falla pladask precis när man är fullt seriös med att stila med sina styrkekunskaper. Vi satte kameran på självutlösare och skulle göra lite snygga poser, vi räknar ner och jag håller, men precis när vi kommer till 1 då pallar inte armarna längre och jag faller pladask ner på hakan. Det var inget högt fall, men tydligen tillräkligt för att få ett skrapmärke! 




Och här är bildbeviset!

"feel good" Morgon!

Kategori: Allmänt

Idag har jag en sån där riktigt nice morgon, sån som man borde ha ibland men inte riktigt unnar sig. Jo, kanske på helgen men i och med att jag alltid jobbar helg så måste jag ta en helgmorgon mitt i veckan och idag gör jag det! Så idag startade jag min dag med frukost till bästa 'feel good' programmat Bonde söker fru! Dagen kan ju bara inte börja bättre.




Hemma efter 5 timmar i JG-hallen

Kategori: Gymnastik

Onsdagar är en sånn där Gymnastikmaraton dag. Totallt 5 timmar i JG hallen, först träning med tjejerna 2½ timme, halvtimme paus och sedan egen träning i 2 timmar. Men jag älskar onsdagarna, jag blir alltid lika glad att vakna en onsdagsmorgon och veta att man har så mycket gympa på kvällen. 

Just nu blir det mycket tävlingsträning med tjejerna, inte det roligaste, men det är nyttigt och måste göras om vi ska få bra resultat på tävlingen.


Nytt sätt att värma upp.. Rumpgå!

Myskille!

Kategori: Allmänt

Detox tea

Kategori: Allmänt

Vad går inte upp mot en varm kopp te innan läggdags, det är riktigt skönt att bli varm och go i koppen och kunna slappna av. Min nya vana är att ta ett detox te varje dag innan sängen, dels för att det är gott, lite kryddig smak, inget koffein och dessutom "detox effekt" hur mycket man nu ska tro på det, men om det är så, så är det ju väldigt positivt att även hjälpa till att rensa ur kroppen!


Jag gillar det lilla visdomsordet som är olika för varje tepåse. 

Gratis träning på sats!

Kategori: Allmänt

Kom på att jag har 4 st gratis biljetter på träning på sats, jag tycker det är rätt tråkigt att träna själv, därför har jag en request, Någon som vill gå med mig?

Tuesday morning

Kategori: Allmänt

Eller snarare eftermiddag snart, idag är jag riktigt seg, tog en lite extra sovmorgon än vanligt och efter det har jag läst nyheter i sådär 1 timme och kollat hemnet i 1 timme också, Jessica du har rätt man blir lätt hemnet beroende! 

Det kommer väll bli en relativt lugn dag idag, måste börja tentaplugga inför nästa veckas tenta och sedan har jag fått ett pass bokat i kassan ikväll. Ett väldigt kort pass, men alltid är det något! 

Det blir en helt okej tisdag! 


Intervju!

Kategori: Allmänt

Idag har jag en arbetsintervju, jag är lite nervös samtidigt som jag känner mig taggad. Det skulle vara riktigt grymt att få arbeta på det här företaget. Det var länge sedan jag var på anställningsintervju men jag ska göra mitt bästa för att marknadsföra mig själv. 

Så håll alla tummar ni har för mig! 

Saturday night!

Kategori: Allmänt




En ny garderob tack!

Kategori: Allmänt

Jag vet inte om jag alltid varit såhär eller om det är min kurs Fashion Marketing som gör att klädberoendet har fattat en helt annan innebörd? Men jag kan inte förstå varför har jag aldrig något att sätta på mig? Varför svämmar garderoben över med en massa med kläder men inget som jag kan ha på mig? Visst, jag köpte lite nytt härom dagen, det ända nya jag unnat mig på sådär 3 månader, och de kläderna var ju inga "lite finare lördagskläder" Kan jag få en ny garderob, med en massa nya kläder tack??



En sånn här skulle man ha! 


Börjar dagen med 4 timmars träning.

Kategori: Allmänt

Jag måste säga att jag känner mig rätt mör, jag var helt slut redan efter polen igår. Så det var verkligen inte lätt att få musklerna att tagga till. Jag kan inte säga att jag gjorde min bästa gymnastikträning, men jag kämpade iallafall trotts trötthet och kramp i hela underarmen. Efter det träffade jag Eva och Linda och vi övade lite på de 'pole-moves' som vi hittills lärt oss. Det var grymt kul att öva lite extra, dock var det med smärta, det var verkligen de sista krafterna i musklerna. Jag antar att jag kommer att bli biff efter idag, om inte annat så känns det så iallafall. 

Bara så ni vet..

Kategori: Allmänt

Det är lite förvirrande med mina sms har jag märkt. För er som inte vet har jag min holländska telefon och den har inte svenska som språk, därav mina kosntiga engelska sms eller svengelska. Jag är inte helt sinnesförvirrad jag har bara en telefon som går mig på nerverna när jag försöker skriva på svenska.. Här är lite exempel.

Exempel 1: kan jag wait till imorgon och se hur jag feel. 

Exempel 2: sorry for not calling you last night, I was so busy fix with stuff after work. Hur se din vecka ut? 

Exempel 3: Det ar difficult, I dont know what to say?

Jag hade en hel del skumma sms innan det också, men tyvärr har jag raderat dom på grund av dåligt minne i telefonen, precis, det är det också så jag får nöja mig med ca 5 sparade sms. 


Så trötta har nog mina armar aldrig varit.

Kategori: Polefitness

Kom precis hem från polen, det var riktigt roligt idag men också grymt jobbigt, tungre än vanligt, vi gjorde en hel del nya snurrar och även klättring, kan säga att klättring är ingen lätt grej, det är grymt mycket styrka och teknik. Dessutom är fötterna helt blå och likaså insidalår. Men det går bättre och bättre och man märker att man blir något starkare efter varje gång. 

Men just nu kan jag knappt röra armarna, hela kroppen skakar och jag är helt slut. Vilken grym armträning:) Förhoppningsvis kan jag röra dem imorgon!

Kvällsshopping i Kista!

Kategori: Allmänt

Tänk vad mycket tid man har över när man inte dansar 4 timmar i veckan.. Helt otroligt! Så idag blev det lite kvällshopping med mamma. Jag hade mest tänkt att följa med som smakråd, har egentligen inte råd att köpa något. Men sedan kom jag ju på presentkortet, yes! Ibland känns det bra att shoppa typ gratis, ni förstår vad jag menar! Så det blev lite fashion men också lite mer behövliga saker.. 



Här var det shoppingbrudar!



Två skjortor, en kofta och en träningstopp. Helt okej shopping! 


Här öser vi flickis!

Kategori: Gymnastik


Idag fortsatte vi med flickis-träning och jag är så stolt, även om det inte är snyggt så är jag glad att jag iallafall sätter en. Jag med världens stelaste rygg! Men det känns bara så bra:) Emma & Emma är dock snäppet bättre, de kan iallafall sätta ihop rondat-flickis. Men snart så, då kan jag det med!

hej hej trötta onsdag!

Kategori: Allmänt

Idag känner jag mig riktigt trött, vet inte om det beror på att det blev sent igår och tidigt idag? Men jag sitter framför datan som helt paralyserad och kan bara inte klicka upp skolarbetet, jag orkar verkligen inte. Dessutom känns det lite trist att jag pluggade som bara den igår kväll till vårat grupparbete och att vi idag beslutar för att vinkla det helt annorlunda, så det jag gjorde igår var helt i onödan, då blir man lite smått frustrerad, men men sånt är livet och det får man ta ibland. 


Bilden har inget med inlägget att göra, jag tycker bara att jag är så jävla snygg och därför vill jag visa upp mig! 

När socker-ruset försvinner...

Kategori: Allmänt

Jag har som en vana att frossa i godis, läsk och annat onyttigt när jag vet att jag har en plågsam pluggkväll framför mig, precis som jag hade idag. Så nu har jag proppat i mig, det gav resultat, jag var riktigt fokuserad och produktiv ett tag men sedan när ruset går ur.. Och kvar finns bara trötthet och stor ånger, varför? Varför skulle jag proppa i mig så mycket, nu mår jag bara illa och känner mig äcklad, usch. Att jag aldrig lär mig!


My Sweet Tessa!

Kategori: Allmänt

Hade en skype-date imorse med sötaste Tess, lite kul att jag äter frukost när hon äter middag, hur som helst, det var riktigt kul att prata med henne igen. Det känns som väldigt länge sen sist. Smått avundsjuk är jag att de precis närmar sig våren och har 25 grader därborta medan vi har 15 grader och bara ruggigt här hemma. Det är lätt att glömma bort Groningen lite grann nu när man är hemma och tillbaka till gamla rutiner men att prata med Tess ger tillbaka lite minnen och det känns hur bra som helst!


Från Alperna!

Telefon uppdatering.

Kategori: Allmänt

Det är verkligen dags för mig att skaffa mig en ny mobiltelefon. Det håller inte längre att ha en mobil som lever sitt eget liv. Dessutom såg jag att Tele2 just nu har bra erbjudanden och eftersom jag har haft abonnemang hos dom så länge så kommer nog inte kostnaden att göra så stor skillnad. Så just nu funderar jag starkt på det. Mitt i-landsproblem är bara att vad ska man välja för mobil? Iphone eller Samsung Galaxy II? Någon som är lite kunnig?







Jobbhelgen är slut.

Kategori: Allmänt

Och imorgon börjar pluggveckan, inte mycket ledigt här inte. Men men, förhoppningsvis leder väll allt till något bra! Det gick iallafall bra att jobba, det är lite som att cykla, det kommer snabbtt tillbaka. Textil var inga problem, kassan var väll lite mer nervöst, men bara efter nån halvtimme var jag inne i det igen. Däremot känner jag i kroppen att jag inte är van, jag tror att jag deckade runt 22 igår kväll, tidigaste lördagen på länge, och så sov jag till 11 imorse ( nästan försov mig till jobbet), då är man rätt slut. 



En riktig pingla på Ikea, Haha!

morgongymnastik!

Kategori: Gymnastik

Idag är jag en sånn där riktig hurtbulle.. Börjar dagen med lite gymnastik mellan 8-10, träningen gick bra men det är verkligen stor skillnad i kroppen hur mycket man orkar ta i på onsdagskvällar jämfört med lördagsmornar. Det känns iallafall jätte skönt att redan kl 10 ha tränat och hela kroppen är igång.. 

NU har jag bara en liten mellanlandning här hemma innan jag ska till jobbet för 9 timmarspasset, jag är lite mindre nervös idag, men det kommer gå fina fisken idag! Fårse hur kroppen mår efteråt, efter lathet i 8 månader är det ju lite svårt att bara pusha kroppen direkt.. men vi får se!


Högst på önskelistan just nu!

Kategori: Polefitness



En polestång från poledance att sätta upp hemma, bara 2300:-, den kan tas med överallt... vilket partytrick, en sånn ska man verkligen ha..  Nu, nu, nu vill jag ha den! Polefitness är verkligen roligt, men man måste nästan ha en stång att träna extra på för att kunna utvecklas och känns sig bekväm, samt det viktigaste hitta tekniken och bygga upp styrkan. 




It's Time for some Pole!

Kategori: Polefitness

Fredag innebär helg, men också Polefitness.. Jag har varit taggad hela veckan, det ska bli så jäkla roligt att köra igen, blåmärkena och annat från förra veckans klass är borta och jag är fit for fight. I just hope my partner Eve changes her mind och kommer idag, roligare när man är två! 




Tills jag blivit grym nog och vågat ta bild på mig själv får ni nöja er med såna här bilder..

Helt tappat fokus.

Kategori: Allmänt

Vad hände, mitt pluggfokus som jag hade imorse innan mina "jag måste mail" bara försvann, tiden försvann, fokus försvan, allt försvann! Inte för att jag skulle kalla det waste of time eftersom att jag har mailat som en galning om massa gympa grejer.

Dessutom fick jag ett annat mail, Pass bokat på IKEA Barkarby lördag 11.25-20.30 i Kassan. Jag höll på att dö, shit, jag har inte jobbat på 8 månader och det första passet jag jobbar är i Kassan, den avdelning där jag känner mig som  mest osäker och jobbat minst i. Jag var redan inbokad på Textil på söndag men textil kan jag utan problem, där har jag varit i så många år. Men det kommer gå bra, det är bara att köra hardcore på en gång, bara slänga sig in i det.. Vad vore livet utan iutmaningar! Fast jag erkänner att jag är sjukt nervös! 



Kassalinjen, där hittar ni mig imorgon! 




2 ½ timme senare..

Kategori: Allmänt

..och jag har läst typ 3 sidor. Istället för att plugga har jag mailbomdat kansliet, mailbombat de andra ledarna och organiserat alla små gympadokument fint i mappar. Varför är jag så dålig på att koncentrera mig, och varför är det alltid gympan som distraherar. Är man inte en engagerad ledare så säg! 


Hemmaplugg!

Kategori: Allmänt

Idag blir det att plugga hemma hela dagen, min tanke var bibliotket men de har problem med internet och eftersom jag gör en nätbaserad kurs är internet något av ett måste. Problemet med att plugga hemma är ju att jag så lätt blir okoncentrerad, alltid är det något annat man bör göra. Men idag ska jag försökta ta mig i skinnet och bara röjja bort plugget, kanske om jag går till bibblan senare när jag inte behöver internet! 


Career Days!

Kategori: Allmänt

Har två biljetter till Career days på lördag, någon som är sugen på att följa med? 



careerdays_globen_hp

There is no words...

Kategori: Utbyte i Groningen

..how I miss this place! The most AMAZING place on this earth! 



Videon visar inte alla grymma platser men många av dem och låtar talar för sig själv.. Till och med lite sväng i! 


Hos Hannah!

Kategori: Gymnastik

Just nu är jag hos Hannah och håller på att pussla ihop de sista pusselbitarna i uppvärmningen till tjejerna, denna vecka kommer inte uppvärmningen ta lika lång och förhoppningsvis gillar de det nya vi lagt till lika mycket som det vi hade förra veckan! Sedan blir det stenhårt fokus på chinér (stavning?), hopp och mycket situpst! En grym träning helt enkelt! 


Inte alla tjejerna men några av dem på fristående träning!


My partner in everything!

Kategori: Allmänt

Ska nu iväg på en liten fika med finaste Dagny, hon åker till London ikväll och jag kommer sakna henne massor. Jag ska ner till London i höst och hälsa på men det kommer ändå bli lite tomt här hemma. Det kändes så skönt att ha henne nära, det är som att Groningen alltid finns bakom hörnet! I will miss her!

psykbryt när inte kameran fungerar!

Kategori: Allmänt

Jag blir helt galen, nog med att varje mobil jag äger bara kollapsar, nu är min vän till kamera helt väck den med.. Hur ska jag överleva? Jag har inte råd med en ny! Mitt mål är att köpa en systemkamera så fort jag får råd (vilket kommer ta lång tid) och till dess vill jag ha en kamera som fungerar! Att teknologin kan påverka en så mycket, jag skulle aldrig klara av att leva då inte mobil, internet eller kamera fanns! Material freak! 




Pole!

Kategori: Polefitness

Såhär grym ska jag också bli! Ge mig några veckor till bara... sen så!



Josefin testar...

Kategori: Allmänt

Kalles kaviar och banan, det fanns ju en sånn smak som bara låter som en helt sjuk kombo.. så jag kände att jag måste ju bara prova.. Fast köpa en hel tub gör jag inte.. så jag testade, med banan och lite kalles. Smaken, mjae inte det äckligaste men det smakade inte så mycket, banansmaken tog över. Men om jag provar igen, nej jag blev inte så imponerad faktiskt. Provat har jag iallafall!

Feberyrar

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag uppbullad i soffan med typ 5 tröjor och har en slags fight om jag ska behålla dem på eller inte. Samtidigt kollar jag på 90-tals klassikern G, vilka frisyrer, mycket avancerat måste jag säga, tänk om man skulle skaffa sig en sådan kaluffs.

90-tals frillan!

Jag känner mig lite ledsen över att jag inte kunde delta på tjejmilen idag, men hade jag det hade jag nog varit en av dem "unga som dör i spåret", nej man måste vara försiktig, hälsan framför allt. Och jag är grymt taggad inför kommande veckan och alla träningar så att vara sjuk längre tid det pallar jag inte! 

Nu blir det att knappra lite ipren, kanske huskur alá vitlök och sedan läggdags! 

God natt!



Tjejmilen!

Kategori: Allmänt

Idag är det dags för tjejmilen igen och självklart har jag lyckats bli såpass förkyld att jag vaknade med feber och inte alls känner mig i form.. Det känns så tråkigt, framförallt eftersom att man måste betala så mycket för att springa och sedan inte kan! Jävla förkylning, snacka om att slänga pengarna i sjön! Är det någon som vill springa istället för mig??

Polefitness!

Kategori: Polefitness

Aldrig tidigare har jag känt mig så naken i en danssal, men gud vad roligt det var. Lite blåmärken och brännmärken här och där men det är det lätt värt! Jag är mer taggad än nånsin på att lära mig allt vad pole heter! Så grymt roligt!

Mina hotpants!

Förkylning på g?

Kategori: Allmänt

Nej, inte nu. Halsen kliar, jag nyser och kroppen är påväg mot en förkylning, damn, inte nu! Ikväll är det ju första poledancen och imorgon är det tjejmilen, jag har inte tid med förkylning. Så hela dagen idag blir det till att äta en massa vitlök och bara äta c-vitamin, jag ska nog visa kroppen vem det är som bestämmer!

Det var här..

Kategori: Allmänt

Min mobil la av på grund av vattenskada.. Jag med min tur lyckades tajma regnet, världens skur, dygnsur på cykeln och med väldigt mycket svordommar skulle jag föreviga mitt ögonblick med mobilen som lyckats överleva trots att redan ha badat i toaletten en gång. Men det blev lite för mycket för den lilla krabbaten och den betedde sig mycket märligt i några timmar, tills den tinade upp och nu funkar igen.. Jag ska döpa min phone till Jesus, den som återuppstår!



Blött läge!

September...

Kategori: Allmänt

....och hösten är officielt här. En ruggig men otroligt vacker period, jag brukar gilla hösten, men inte mörkret och kylan. 



Flickis!

Kategori: Gymnastik

Woho! I can't beleive it, jag satte den, jag gjorde en flickis! Yeah, det känns så bra, Okej, det var en stillastående med väldigt mycket pass och den kanske inte var så snygg, men jag satte den! Och jag är sjukt stolt över mig själv! Nu ska jag bara fixa till mina rondater och sedan kommer jag vara den som flyger över tumblinggolvet! Sweet! Att man kan känns sig så nördigt stolt! Men det är så skönt när man äntligen vågar och att man ändå gör det bra! 

Nu tog jag ju ingen bild på flicksen eftersom att min kamera börjar muppa sig, alla som känner mig vet att jag nästan är lika med psykbryt om inte kameran funkar.. men men, hur som helst, för er som inte har någon aning om vad flickis är så är det en bakåtvolt.. som bilden nedan visar.


Här är en av mina duktiga gymnaster som kör flickis!!