Snart är syster här!

Kategori: Utbyte i Groningen

Det har varit en riktig tränings torsdag. Kl 10.00 provade jag på squash för första gången. Första 10 minutrarna var pest men efter att ha kommit in i det så var det faktiskt ganska roligt. Efter det har jag kört body fit och ballroomdancing. 

Just nu är musiken på hösta volym i commoroom, jag tror att winscher har vaknat, senatse veckan har det varit väldigt tyst. Men nu verkar det som att de flesta tentorna är över och folk är poå g igen. Jag ska strax gå ut och göra dem sällskap med nått glas vin innan jag drar till stationen och möter upp syrran som kommer kl 02.00=) Yey!

Fotbolls tisdag!

Kategori: Utbyte i Groningen

Först och främst, grattis till Emma som fyller år idag! Hoppas att du har en grym födelsedag!


Solen fortsätter att skina och jag börjar tro att det är en myt att Holland är etgt land med mycket regn. Dock har jag inte hunnit vara ute så mycket idag då jag har jobbat med vårat grupparbete i entreprenörskap. Det är en konstig uppgift, vi har gjort en rapport, sedan ska vi opponera på en annan grupp vilket inte är konstigt men sedan ska  vi även göra en stor poster med deras arbete och kritik. Poster som man gjorde i mellanstadiet, hm kanske inte den mest akademiska uppgiften jag har upplevt.


Ikväll är det fotboll som gäller, det är kval inför EM. Kl 19.00 Sverige- Moldavien och 20.30 Holland- Ungern. Kom igen nu Sverige!!




Vad ska man göra en söndag?

Kategori: Utbyte i Groningen

- Vi besöker 3 städer i Nederländerna!

Robert och jag beslutade oss för att göra en liten dagsutflykt i Holland. Eftersom vi redan har sätt de största städerna i Holland begav vi oss till lite mindre städer, dock väldigt mysiga städer! Vädret var underbart och bättre söndagar är svårt att hitta!




Vårt första stopp var Nijmegen, en liten stad nära tyska gränsen. Nijmegen är en av de älsta städerna i Holland och har kvar mycket från Romarna. Dessutom bor det många katoliker i denna stad. 

Vårt andra stopp blev Arnhem, en betydligt större stad än Nijmegen. Denna stad är mest känd för att vara en betydelsefull plats under 2:a världskriget. 

Sista stoppet blev mer ett impuls stopp, nämligen Zwolle. Detta är en stad som vi alltid åker förbi med tåget och som blandar gamalt med nytt. Det var mest ett middagsstopp i Zwolle men med ett mycket positivt intryck, jag gillar Zwolle. 

Nijmegen!



































Vi åker vidare mot Arnhem!





























Zwolle!














Legends & Fairytail party

Kategori: Utbyte i Groningen

Legends & Fairytail var temat igår och jag har nog aldrig känt mig mer rosa. Det var en helt okej fest, dock måste jag säga att stället som festen var å var väldigt dåligt. Jag har aldrig varit där tidigare, inte för att jag missat något. Som tur är hade jag bra sällskap så kvällen vart lyckad iallafall.

Dagen idag har varit relativt lugn, jag har fått en hel del plugg gjort. Jag testade även på Pilates och jag blev riktigt besviken. Jag har testat det tidigare hemma och då var jag inte heller nöjd. Nu vet jag att pilates inte är min grej. Instruktörerna pratar ju hela tiden, och man hinner med sådär 4 övningar. Nej tack inte igen..



















Solen fortsätter att skina i Groningen!

Kategori: Utbyte i Groningen

Oh my god! Jag damsög just upp en jätte spindel, jag är så rädd.. tänk om den rymmer från damsugaren?
JAg har varit på jakt efetr en damsugare i snart 2 veckor och idag såg jag den, lycka! SÅ nu äntligen är det damsugit igen... och listan är lång på personer som vill ha damsugaren men vi ska försöka hålla den i vår korridor, hårt, så den inte försvinner igen.. Men jag är så rädd just nu!

Här i Groningen fortsätter solen att skina och jag har hunnit med hur mycket som helst, började morgonen men shopping med brudarna på V&D, alla vill ha smink! Tog en te i solen på terassen och pluggade nån timme. Sedan försökt leta maskerad kläder till kvällens fest, temat är ledgends and farytail. Så nu har jag fjärilsvingar:) 

Snart blir det kondition på aclo och sedan ballroomdancing!


Tess är nöjd med hennes nya grejjer!


Galet med sephora!

Sephora!

Kategori: Utbyte i Groningen

Jag är hur lycklig som helst, jag gjorde världens kap idag. Jag har köpt så mycket smink att jag klarar mig i säkert 2 år framöver och allt gick på endast några hundra. De har pris-circus på V&D ( motsvarighet till Åhléns) och däribland vansinnig drive på SEPHORA make up. Eftersom jag alltid köper skit smink från H&M som billiga ögonskuggor, eye liner och mascra tänkte jag passa på att köpa bra grejer. H&M smink är inte helt okej. Sephora kanske inte är det bästa märket heller, men betydligt bättre än H&M. Och om det är billigt och jag går lös, då är det farligt! 


Min Sephora goodie bag!


Inuti min väska: 2 foundation, 2 mascara, 1 blöt eyeliner, 1 torr eyeliner, 1 bronzer puder, 1 vanligt puder, 1 rouge, 5 ögonskuggor, 1 nagelack och ytterligare en goodie bag! 


Allt för en perfekt bas!



ögonskuggor! Dock alla i samma ton, men det är den tonen som passar mig!


Nästa goodiebag kostade bara någon euro och där visste man inte vad som fanns inuti men jag blev positivt överaskad att det var så mycket saker. Inte ens en av sakerna hade jag fått för det summan!

Kan man lyckas med bättre kap? Svårt att tro det! Och det bästa av allt, denna typ av pris-circus har dem 2 gånger per år. Nästa är i november, gissa vem som är i Groningen då? Dessutom är det perfekt inför jul! Så om någon önskar sig en massa smink så let me know!

it can't be much better than this!

Kategori: Utbyte i Groningen

The sun is shining and Groningen looks more beautiful than ever! Alla är på glatt humör och alla uteserveringar är fyllda till max. Det är helt enkelt fantastiskt. Finns det något bättre än vår? Efter en lång kall vinter är detta det bästa man kan få. 

Min dag har varit lång, 2 föreläsningar och 1 tutorial:
Small business & entreprenuership
International strategic management
Dutch

Jag fick tillbaka mitt ducth test, 8,8 av 10 möjliga. Det är rätt bra antar jag? Inget mega fel, mest stavnings fel, och holländska är inte det lättaste att stava. 

Utöver min tokfyllda dag har jag hunnit med några solglimtar!


tidigt imorse innan föreläsning vid Universitetet.



glassig holländare!


Hjälp, en isbjörn, så vit!

Hilde rock on at band night

Kategori: Utbyte i Groningen

Efter att ha Varit i Groningen i nastan 3 manader var det lite pa tiden att traffa Hilde. For er som inte vet sa traffade jag aven Hilde i Korea och har inte traffat henne sen dess.
Igar spelade hennes band pa en pub och sjalvklart var jag och Robert dar for support och det var riktigt kul att traffa henne igen men jag har inget minne av att hon ar sa lang, eller sa ar det jag som ar kort?



Det var mycket folk pa puben.


Hilde rockar loss med trumpeten


Det trotta paret!

The spring has come to Groningen!

Kategori: Utbyte i Groningen

Det är underbart, våren är här. På riktigt! 15 grader och sol! jag tror att jag aldrig varit lyckligare. Hela dagen har jag varit utomhus, först började jag dagen med 1 timmes löpning följt av bara sitta på ute cafér. Åh, vår, vår, vår! Helt underbart!


Tess & Teira njuter av deras öl! Och jag njöt också!

Borta bra men Groningen bäst!

Kategori: Utbyte i Groningen

Jag har så mycket energi idag, trots en 16 timmar lång bussresa sov jag som en prinsessa. Kanske för att jag hade lite hjälpmedel som jag skaffade i Frankrike. De är inte lika strikta med sådant där borta:)

Hur som helst, jag är såå glad att vara hemma igen. Jag har inte gjort så mycket idag förutom att krama alla underbara winscher människor i timmar. Kört sådär 4 maskiner tvätt och storhandlat. Att det är så roligt att handla! Åh jag har till och med saknat jumbo!  Dessutom var vädret strålande när vi kom hem, ca 15 grader och sol! Och det ska bli så hela veckan, VÅREN ÄR HÄR! Imorgon är det plugg hela dagen som gäller inför mitt holländska prov men det blir utomhus i solen, efter en löprunda. Hela veckan har bestått av bagett med nutella eller jordnötssmör, ibland både ock. Just nu är min mage i konflikt med mig själv, så nästa vecka blir det nyttigt, jag till och med hittade en burk med sill ( omega 3 here i come), jag blev så glad att när  hittade det, det bara rann i munnen när jag såg sillburken!!

Jag har knappt hunnit tänka att jag är hemma, här händer det grejer hela tiden, ikväll är det International Dinner i mitt common room, vilket betyder att alla lagar en national rätt och sedan är det buffé. Jag och Dagny tänkte först köttbullar från IKEA, men de har stängt på söndagar så det blir pyttipanna istället, ganska svensk? 

Imorgon bölrjar International week, vilket är en  vecka med fest eller aktiviteter:) Yeeey! It never ends! Och jag är så glad att vara hemma. Nu ska jag hänga lite tvätt och sedan kommer jag mingla runt i common room resten av kvällen och bara umgås med folket. Jag har till och med saknat dem jag aldrig pratat med, det rä så konstigt. 

Nog med skit snacket, jag antar att ni vill veta mer om alperna. Jag ska göra en liten sammanfattning senare, så ni får hålla er till tåls!


Hemfärd!

Kategori: Utbyte i Groningen

Om någon timme lämnar vi alperna, vi lyckades få några dagar med sol efter det hemska regnet som var för några dagar sedan. Min kropp är helt mör och jag längtar faktiskt hem lite, till Winscher.. Jag saknar det enormt mycket!


Däremot ser jag inte alls fram emot den 16 timmar bussresa som vi har framför oss.. Hur som helst, jag har förbättrat mina skidkunskaper, haft feber, en förstörd hals och ingen röst och lite brunare kinder ( dock undvikigt klassiskern med glasögon märken).. Nu är jag redo att åka hem till winscher! Sova i en egen säng, duscha så länge jag vill, äta vad jag vill och när jag vill.. ahhh! 


Hörs snart igen!

International party!

Kategori: Utbyte i Groningen

Idag är ingen rolig dag, jag har feber:( Jag har haft ont i halsen de senaste dagarna men idag är det feber också:( Inte kul, vad som känns bättre är att det regnar och backarna är skit idag ändå. 

Gårdagens fest was awesome, international party is the shit! 


Hello little kängru!


Brazil & aussie


aussie, canada & Sweden


More sweden


goes crazy when swedish house maffia is played




stabil säng... eller int-?

Alla dagar kan inte vara solsken!

Kategori: Utbyte i Groningen

Att vädergudarna kan ändra humör vet vi alla om, men att de kan ändras så drastiskt? Gårdagen var helt fantastisk medan dagen idag var ganska blöt. Snöstorm! Sällan jag varit så blöt!



blött & vind!


En mindre glad Tess!


Som tur är finns det annat att göra.. Dricka varmt rödvin och blogga!!:) Och Plugga, vilket Tess gör och som jag borde göra!


Hallå från alperna!

Kategori: Utbyte i Groningen

Just nu är jag la joue de loup i Franska alperna. And it's amazing! Resan hit var painful, med de värsta busschafförerna jag nånsin träffat, Inte var de trevliga och de till och med pajjade backspegeln för att de körde för nära nånting.. Jag hoppas verkligen att jag får andra chaufförer på hemvägen!

Vi bor 8 personer i en stuga, vilket är helt okej, fast lite frusterande att bo med 6 andra personer man aldrig träffat förut, fast det går väldigt bra och dem är snälla. Fast ibland vill man bara ha lite tid för sig själv..

Mina skidkunskaper har förbättras enormt, jag är till och med stolt. Tess är grym och försöker lära mig och det tar sig. Jag lyckades till och med ta mig nedför de svarta puckelpistarna utan att ramla och i relativt bra tempo! Jag fårse om jag byter till snowboard de sista dagarna. Just nu trivs jag bra med skidorna och eftersom jag förbättrar mig är det roligare.

Gårdagen var helt fantastiskt, strålande solsken och perfekt snö. Idag är vädret betydligt sämre och vi pallade väll med 5 rundor innan vi gav upp. Det är för varmt och blött så snön är usel. På toppen är det massor med bra snö, men kraftig vind så man ser ingenting.. Så vi får hoppas på bättre väder imorgon!

Just nu sitter jag och Tess på internet café, ikväll är det international party. Dock är det en omväxling här i skillnad mot Groningen. Här är man på cluben redan kl 22 medan man knappt börjat festen den tiden i Groningen. Men men tidig kväll betyder tidig natt och tidigt uppe i backen:)

Och självkart till er alla nyfikna ( framförallt Mamma) och trogna blogg läsare så har jag ju bilder till er. Dock ger inte bilderna er rättvisa då det är så mycket vackare här än vad bilderna visar


Buss stop i Luxemburg, galen minishop med tobak i mängder.. 


De har även gaalet mycket nutella.. 


Vi närmar oss alperna!


Jag tänkte vara snyggast i backen med rasta mössa! Det är ju tema dagar hur man ska vara klädd i backen:)


Tess, majka & Lydia.. I liften för första åket!


uppe på toppen


Schysst utsikt!


Tess is excited!


hot chocolate i solen = awesome!


Vila benen plus försöka sig på en liten bränna!


Redo för en ny runda!


så vackert!


Märkena efter min totala crash! Vi provade på lite slalom i djupsnö och jag missade helt att det var en kulle med snö som jag åkte rakt in i!


I love the alps!


so nice!


En av mina favorit bilder.


Tess redo för backen!


som om det inte vore nog med grädde så blev det en voffla med grädde.. Yum!! 


Där nere i dalen bor vi!

Som sagt, bilderna ger er ej rättvisa, det är så mycket vackare i verkligheten. Svårt att fånga på bild! Men ni har nu fått en liten bild av hur fint det är här:) 






Alperna!

Kategori: Utbyte i Groningen

Yeey! om 45 minuter drar vi! ungefär 24 timmarsbussresa. Nästan så att jag kommer att dö! Och jag hoppas verkligen att det är värt det:)

Jag vet inte om jag kommer att ha internet därborta, jag kommer att ta datorn med mig så vi får se! Annars hörs vi om 10 dagar! 


Ready for some snow!!


Skåp shopping!

Kategori: Utbyte i Groningen

Igår var jag och köpte ett skåp, 7 euro, det kallar jag kap! Dessutom kommer detta skåp underlätta mitt sätt att leva. Just nu har jag smink, mat, städredskap på en och samma hylla = KAOS! Men nu ska det bli ordning och reda!

I holland cyklar man alltid. Oavsett hur!


Somliga har det bra:)



Trash and bitches!

Kategori: Utbyte i Groningen

What a night!


Det var helt klart en av de bästa kvällarna hittills. Gårdagens Trash party var så lyckat, självklart bjöd jag helt på mig själv och jag har nog aldrig varit så ful. Men det bjuder jag på! Temat var trailor trash, och jag måste säga att jag tycker att jag lyckades relativt bra med det. Herregud, jag gick ut med magtröja! Jag hittade över 200 bilder i min kamera i morse (jag har inte tagit alla bilder, kameran vandrade runt). Så mycket jag har skrattat idag åt dessa bilder, helt fantastiskt!


Trash couple!


Tofflorna gör allt!


bitches!






Mister Pimp!


Huge lips..


Är det Trini som är pappan?


eller kanske en spanjor?


look out for some trash!


Oslagbar!






Awesome Winscher trash!




Cykla var inte det lättaste.. lite snett kanske?




Breakdancing!

Kategori: Utbyte i Groningen

Inte varje dag man kommer hem och får se två svettiga grabbar köra breakdancing i commonroom. Brudarna samlades snabbt och det dröjde inte länge innan mitt adrenalin var på för hög nivå att sitta still. Så Patrick hade privat lektion med mig. Nu är jag helt död! Mina armleder kommer att vara orörliga imorgon! 


Totally failiure!


lotus snurr...

fettisdagen hemma pannkaksdagen här!

Kategori: Utbyte i Groningen

Hemma får alla äta semla, fy så avundsjuk jag är. Här finns det minsann inga semlor, inte vad jag har hittat och alla tittar konstigt på mig när jag försöker beskriva det. Däremot är det tydligen pannkaksdagen i England vilket vi firat. Vi var först på våran intervju för kursen entreprenörskap sedan gick vi hem till Alan, som bor i Orange house, där jag ville bo först men nu är jag ganska glad över att jag inte gör det. Det är fräscht och så, men det kan nog bli lite ensamt emellanåt. Hur som helst, Alan gjorde pannkakor till oss och vi åt tills vi knappt kunde andas:) Det var grymt goda pannkakor, efter min tjockis ångest som kom efter pannkakorna har jag hunnit vara på aclo och kört ett circutpass. 


Alan making pancakes!


Nutella, glass och banan! Lovley!


Tess enjoys it!


jag hittade Alans gituarr och försökte komma ihåg hur man spelar blinka lilla stjärna.. men misslyckades totalt! 


Trött!

Kategori: Utbyte i Groningen

Detta kommer att bli ett sjukt torrt och tråkigt inlägg men idag är jag så trött.. Jag försökte lägga mig i tid igår men nej, min kära granne förde en massa liv, jag vet inte om han pratade med sig själv eller nån annan?! Men men Kineser är ju lite som dem är. Dagen idag har varit fullfart, plugg, gruppmöte, besöka ESN office- jag har betalat för min skid resa! På fredag åker vi! Det kommer bli grymt! Efter det dutch class och sedan på aquaerobics. Nu är jag helt död, jag hade planerat att gå på international night ikväll... Men jag värderar nog min säng istället. Dessutom kommer det bli fest på onsdag och enligt schemat i alperna är det 4st tema fester.. Och jag antar att det kommer vara fest utöver dem med. Veckan när jag kommer hem är det international week, vilket betyder mer fest.. så jag kanske gör rätt i som vilar upp mig lite idag!

Hur som helst, jag har det hur bra som helst. Lite trötthet får man leva med! Dessutom är det ganska skönt att spendera lite tid på rummet. Jag har faktiskt fixat till det med ännu mera lampor. Jag funderar på att köpa en soffa där Kenneth köpte sin för bara 15 euro (ca 150 kr), det kan lätt vara värt det! Om jag får tid över så ska jag kolla läget imorgon! 

Imorgon har vi en intervju med en personlig tränare, detta är till vårat grupparbete i kursen entreprenuerskap. Det ska bli sjukt intressant, jag är jätte nyfiken då jag funderar på att eventuellt göra något liknande. Så få lite inspiration kan vara bra.. 

Aja, detta blev sjukt tråkigt, jag vet.. Men mer än så händer inte just nu! 




Min Första besökare!

Kategori: Utbyte i Groningen

Kommer att bli Helena=)
Hon kommer 31 mars och stannar till 3 april. Ja, vad glad jag är, det ska bli så roligt!

Det bästa i livet är gratis, eller?

Kategori: Utbyte i Groningen

I natt var jag på en demostration, där syftet var att matbutikerna slänger såna stora mängder mat, även fast den är helt felfri. Denna mat kan man göra annat med, exempelvis skänka den mat som är färsk till hemlösa eller liknande. Hur som helst, anledningen att jag var på denna demostartion 12 på natten var för GRATIS MAT! Alla vet att studenter älskar sådant, dessutom är det ju toppen om det är för ett bra syfte. Maten var dessutom väldigt god! Det är sällan jag varit så mätt, jag hade nästan kramp i magen efter all mat! 


Vi började med en champinjonsoppa! 


Jag lyckades få med mig Kenneth och Robert, vem säger nej till gratis mat lixom?


Därefter blev det buffé med olika typer av sallader, spenat och bacon röra, räkor, potatisgratäng och mycket mer.


Efter soppa 2-3 tallrikar med mat kom fruktfatet!


Sist men inte minst kom glassen=)

Aldrig någonsin tidigare har jag varit så glad över att behöva cykla i 10 minuter, att jobba bort lite av maten kändes fantastiskt! Och jag är fortfarande sjukt imponerad! En mycket bra demostration! Något att ta med sig till Sverige kanske?


Ett besök på landsbyggden..

Kategori: Utbyte i Groningen

Igår var jag och Robert och hälsade på hos Roberts föräldrar.. Det var skönt att komma iväg från stan lite grann och njuta lite av landsbyggden.. Och självklart få träffa geten igen!


han är alltid lika glad över att få träffa mig!


close up!


Robert med sitt hus i bakgrunden ( vänster sida).


Åt andra hållet.. alltså Roberts baksida... Fält.. och platt!


Huset där Robert växte upp!


Traditionell " här bor jag" bild. 


Grannen har traktor!


Malibu myser!



Sangria och spanjorer..

Kategori: Utbyte i Groningen

Igår var det spansk fest i common room! Det var spanjorerna som höll i en traditionell spansk sangria fest! 10 liter sangria.. Humöret var på topp och likaså var spanjorerna!


Tess & teira, traditionella i vit och rött!


Trini, jag, Robert och tess på ett litet hörn.. Man kan ju undra hur mycket sangria Robert druckit?


HJÄLP!

Kategori: Utbyte i Groningen

Jag behöver hjälp med ett riktigt I-landsproblem.. och ja, just nu är detta mitt största problem. ESN arrangerar en ski-trip till joue de loup i franska alperna. Vilket är 11- 20 mars, detta betyder att jag missar en hel vecka i skolan ( vilket jag är tönt som tänker på), dessutom så har jag lidigt en hel vinter med kyla och snö och just nu vill jag inget annat än att ha lite vår och värme. 

Dock är det inte varje dag man kan få åka till alperna, dock kommer allt kosta typ 4000 och då hoppas jag kunna låna kläder av Robert för jag har inte råd att köpa egna!

HJÄLP, vad ska jag göra?? Äta tonfisk resten av min vistelse och åka eller stanna och spendera dem på annat, jag menar jag vill ju resa när jag är här men till varma ställen.. Fast alperna.. det är ju lite coolt!... RÅD TACK!

Dagens mission!

Kategori: Utbyte i Groningen

Handla..

Ni ska veta att det är inte alltid så lätt att handla här.. Utbudet av varor är 10 gånger större än hemma. Det är svårt att hitta det man letar efter.. det tar helt enkelt tid! Men men... nu är det gjort och jag är stolt över mig själv! Ännu en gång har jag lyckats. Men det är så svårt att vara kreativ, hitta på mat varje dag. Dessutom är det svårt när man är 1 person. Allt säljs ju för två, men men det blir matlådor! Än så länge har jag inte märkt att någon stuligt min mat:) Jag hoppas att det fortsätter så! Vädret är underbart idag, varmt och soligt. Dock lite kall vind men det kan man leva med! 


Jumbo = the shop!


Så grymt nöjd över vädret!:)


min kyl.. jag har översta hyllan! Jag gillar att det nästan bara är grönsaker:)

B-day in winschoterdiep!

Kategori: Utbyte i Groningen

Igår kväll var det födelsedagsfirande för Bianca. I början var det lite oklart vad som egentligen var på gång men sedan drog festen igång och det blev en hel del flip the cup. Jag har aldrig spelat det tidigare men det var riktigt roligt! Däremot orkade jag inte gå ut, min säng kändes mer lockande och idag är jag riktigt nöjd över det. Inte sovit bra på 3 dagar så det var skönt att få sova ut lite grann. 

Idag händer inte så mycket, jag måste till jumbo, plugga lite och sedan ballroom med Robert ikväll.. Så vi får se vad som händer helt enkelt:P 


flip the cup!


Christina och jag!


:)


Tårna upp!


Robert var där!


Birthday girl!


Winschoter!!

Årets första löpning!

Kategori: Utbyte i Groningen

Då var man igång igen med löpningen, känns helt underbart! Jag velade bra länge om jag skulle till house och streetdansen men förra veckan tyckte jag att läraren var lite lat och jag blev sjuk omotiverad. Dessutom vet jag inte om jag pallar cykla tillbaka till univeristetet som är 30 min bort. Så det blev löpning och jag lyckades få med mig Kenneth, så vi sprang till solen gick ner vilket blev ca 30 min och sedan 10 min cykling hem från parken! 

Jag känner mig sjukt nöjd! Dock kall efter löpningen så nu får det bli en lång varm dusch innan middag!


Biancas Birthday!

Kategori: Utbyte i Groningen

Är egentligen imorgon, men vi ville fira henne redan vid 12-slaget! Så vi alla gömde oss i Sonjas rum och lockade sedan ditt henne för att överraska henne med tårta!




Sara redo!


Birthday girl!


excited!


Mumsig tårta!

Nu ska jag fortsätta på min presentation för imorgon, jag är hur nervös som helst. Jag har inget minne av att jag har hållit en presenation på engelska förrut!


Mars- the spring is here..

Kategori: Utbyte i Groningen

Eller vi kan ju iallafall hoppas. Officiellt är det ju inte vår förän om 20 dagar men jag hoppas på varmare temperatur.. Vad som gjorde mig överlycklig idag var att se att alla resturanger och cafér tagit fram uteserveringen, dock lite kallt fortfarande men snart.. Åh jag längtar!



Martini tower som är i bakgrunden till vänster är tydligen högre än big ben! Det lärde jag mig på pub quizen i torsdags!


Fortfarande tomt.. :( men om några veckor!! 


Good night winscho!

Kategori: Utbyte i Groningen




Hela Winschoterdiep sover, hur hände detta? Det är international night ikväll, vilket betyder great pianos. Men men antar att alla är trötta efter helgen, den va rätt hård. Jag har inget emot en tidig kväll, jag är helt slut, jag säger bara aquaerobics my new addiction. Sällan är jag så utmärglad efter att jag tränat! Jag hade dessutom en nyttig middag och ska njuta av detta ett tag! Det blir inte mycket sånt här.. I am so excited, det är helt tyst och jag kan sova tidigt! Yeah!