Alla Helgons dag

Kategori: Allmänt

God morgon!

Nej, jag känner inte alls för att jobba idag, vill klä på mig mig varma kläder och åka till kyrkogården och bara gå runt där och titta vad fint det är när alla tänt ljus. Eftersom både mamma och jag jobbar den här helgen så åkte vi och satte ljus redan i torsdags, inte riktigt samma grej.

Det är verkligen så otroligt fint när alla ljus brinner.



Ordinary workingday

Kategori: Allmänt

Dagens jobbdag har varit lite smått händelserik, dagens höjdpunkter :

 Jag såg hunken från skolan som jag brukar spana på i smyg, Charlotte du vet vem;) Han kom till och med och frågade mig om en produkt, men chansen rök när jag såg att han var där med en tjej, fan då! Dags för nytt span!?

Sedan lyckades jag sälja en rosa torkskrapa till en kille! Han hade svårt att motstå när jag la på min charm måste jag säga! Han gjorde ett mycket bra val. Och varje gång han använder den kommer han tänka på mig:) hahaha

Nu ska jag bara varva ner lite och sedan byta om för att ta mig till stan och antagligen leva farligt! Men först, mer vin!


Ska fixa till mig lite nu och sedan ut och slira! Hoppas på att träffa fantomen ikväll som kan ta mig med storm!
Ha en bra kväll!


mot jobbet

Kategori: Allmänt

Ska jobba på lampor idag så nu blir det stress, börjar om 15 min. Bara att ta cykeln!!

Träffade Jenny och hennes baby i centrum, guud så söt! Man blir kär direkt och vilken tjejtjusare han är lille Theo! Han flirtade för fullt=) Man blir så sugen på att skaffa barn själv och Jenny var så lycklig, jag smälter när jag ser sånt!!

Tyvärr blev det inget visum idag, dem hann stänga innan vi hittade dit, inte lätt att hitta. Nu vet vi ialf vart det ligger till nästa gång=) Dessutom fotade vi oss i en sånn där automat, fy man blir inte bra på sån bild!!

Tog lite sköna höstbilder idag!!

Frukost!

Kategori: Allmänt

Bestämde mig för att äta en riktigt nyttig och stabil frukost idag=) har lite tid över nu på morgonen så passar på!



Har en händelserik dag framför mig så det gäller att ladda.. 

Kinesiska Ambassaden
Ikea 14-20
party ikväll?!


Arg

Kategori: Allmänt

Jag blir så arg när jag läser och hör allt om Therese mordet, att de som dödade henne bara får 1 år och 8 månader till sluten ungdomsvård, vad är det för stil? De har inte bara mördat en otroligt vacker och livsnjutande tjej utan också förstört livet för hennes familj och vänner.
Dem har mördat en männsika och får knappt 2 å. Allt ståhej om att nedladdning kan ge 2 års fängelse, så det är lika  allvarligt att ladda ner än att mörda?!

Dock vill jag skänka en tanke till Therese familj och vänner som jämfört med mördarna borde få mer stöd från samhället. Tittade nyss på debatt i SVT när de pratade om detta och hennes morbror berättar om hur de fick 3 sömntabletter den natten hon dog och efter det inte ett skvatt. Ingen terapi eller något. Vilket Therese mördare får dagligen!
Tycker även att det är väldigt starkt av hennes morbror att tala om detta så öppet, jag har även sätt honom i tv och tidningar innan och han verkar vara en väldigt god männsika och jag kan tänka mig att resten av Therese familj är likadan. 

Det är så tragiskt att en så fin och ung människa ska mista livet så tidigt pga att några barnungar inte har nån etik eller moral!

 R.I.P Therese Johansson Rojo!

Finansiering - don't ask!

Kategori: Allmänt

Har idag gjort en vetenskaplig analys av mig själv, jag är inte matematiskt lagd, jag tycker inte siffror är roligt och jag kommer aldrig bli något finans-snille! Ni som tycker tvärtom, Jättekul, vi behöver er också!
Nej, nu ska jag lämna den idiotiska tentan bakom mig, för ett tag ialf.. vi lär ju ses i december igen om inte annat, vilket jag inte ser fram emot!

Däremot har jag lyckats vara ett snille på annan front, fixade till lite med mitt trådlösa nätverk och nu funkar det plötsligt igen! Lite skumt det där, hoppas det hålller i sig nu bara:) Inge roligt att behöva sitta med sladd:P




a1 reunion

Kategori: Allmänt

Here we come!

Nu är det bokat!!
Den 9 december i Oslo händer något fantastiskt, jag ska återförenas med min tonårs kärlek, hur töntigt det än låter så ser jag väldigt mycket fram emot det.
Så som jag köat till dem, grinat, tapetserat rummet, you name it! Och nu ca 6 år senare ska jag få se dem igen, live! Det är historiskt!




Kärlek!

tenta stress

Kategori: Allmänt

Har suttit hela dagen i biblioteket och kämpat med den jädrans finansieringen.. Så trött på den nu, vill bara få tentan gjord och koppla av lite.. Men inte långt kvar nu!
Hoppas verkligen att nästa kurs blir roligare:) hoppas, hoppas! Organisationsteori, låter inte så kul så skulle inte tro det:P


Hade tänkt besöka Kinesiska ambassaden imorgon för mitt visum men tydligen har de skumma tider så får ta det nästa vecka, än så länge är det ingen stress...Fast tiden går så grymt fort, hinner knappt tänka:P Snart sitter man där, cool!
 

lärarträff @ DG

Kategori: Allmänt

Det blev en riktigt rolig kväll igår, Evas bil är snyggare än nånsin, dricka vin på dansgaraget är inte fel, inte heller den goda maten, fortfarande mätt. Sedan hade vi 5-kamp, som jag vann:) wiieee. Vi körde också en del Buzz, pajkastningen var ju klart roligast!



Snyggaste bilen!


Det fanns ju många att mingla med...


Nice middag=)

 



The winner of 5-kamp!

A night with the dancecrew at DG!

Kategori: Allmänt

Äntligen kväll=)

Ska snart förbi Eva och sätta på "dansgaragetloggan" på hennes bil:) Den kommer bli så sjukt snygg! jag kommer bli sjukt avundsjuk, jag vill ju också ha en men tyvärr har jag ingen egen bil och mamma skulle väll inte uppskatta det så jätte mycket!

Efter our mission ska vi till dansgaraget på lärarträff och käka lite gott och ha trevligt med alla goa danslärare!

Hoppas ni också får en rolig kväll alla sötisar!!

to much fritid?

Kategori: Allmänt

Tror det är tvärtom faktiskt:P men såhär kul har jag haft hemma i morse.. fick nått sprallryck! Dansat runt som en galning, stackars grannarna, de har fått höra en flodhäst dundra i golvet och göra konstiga parningsljud!
Nu får jag lägga band på mig själv och bli lite seriös, redovisning snart juh!=)




Akrobatik!


Strumporna gör hela bilden!


Yoga on the sofa!
I like the style!

11.45

Kategori: Allmänt


Varför väljer dem att lägga tentor på helt störda tider? Nästa tenta ligger på kvällstid, I don't like.. för det första måste man gå och vara nervös en hel dag, det är mycket skönare att bara få det gjort på morgonen. För det andra missar jag dansen! Jag gillar det inte alls, jag läser ju på dagstid, inte kvällstid!!



Frustration

Kategori: Allmänt



Jag är så frustrerad just nu, har pluggat hela dagen och det har bara gått skit. Det gick jätte bra i fredags men idag funkar det bara inte! Gör mig vansinnig!! Varröf är jag inget finans snille för?

Ska iväg och träffa Linnda, hon ska till bauhaus och köpa kakel till hennes lägenhet, hon kommer snart bli granne med mig igen! JA! skönt att komma iväg och skingra tankarna!


Tjingeling!





räk supé

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag och mamma haft en räk supé och pratat en massa minnen, eller mest mamma om sina och jag har bara garvat! Asså vilken buse hon varit önskar att jag kunde ha sett henne som ung!

Innan det har jag varit på bio, såg flickan som lekte med elden, riktigt nice!

Gårdagen

Kategori: Allmänt

Igår var det bowling på högsta nivå med Linda, Eve, Fille, andrés, Miss Clasic, Cowboy och Robin. Sedan drog några av oss vidare in mot stan och tog en och annan dricka, shotbricka!



Nu blir det fortsätta städa och smälla i sig en feeeet Pizza!

kaos

Kategori: Allmänt

Alltid samma ständiga fråga.... vad fan ska jag ha på mig?? Min nya skjorta är för proper ikväll, bowlingkväll, kjol passar inte så det får bli byxor även om magen är svullen efter dagens stress. Men vad ska jag ha över!!??!

Stylist med stor garderob sökes!
Anställning - omgående!


gaaaahhhh, HJÄLP!



Högskoleprovet!

Kategori: Allmänt

Nu bär det av, en hel dag av ångest- varför gör jag detta mot mig själv?, frustration, nervositet och största fokus! Högskoleprovet ska tas med storm, ska fan få bra resultat!





Önska mig lycka till!!


 

fredag!

Kategori: Allmänt

Min fredag har bestått av plugg, plugg och plugg! Och gissa hur min fredagskväll blir.... Jo, precis likadan!
Ska snart till MR K och plugga lite inför högskoleprovet imorgon! Sedan blir det väll en hel del snacks och skit snack också!

Har fått lite klagomål om att jag har så lite bilder på mig själv, så här får ni.. här har ni mig ikväll! Nöjd nu? haha




Miss classic - I hope you enjoy your guest;)!
 Em - lev rövare i fjärran öst!
Linnda- what to say?
Mr S - I hope you like=)
Eve - we gonna fight tomorrow
och alla ni andra sötnosar, ha en fantastisk fredagskväll!

 PUSS!

Nöjd

Kategori: Allmänt

Jag är så obeskrivligt nöjd! Dansträningen gick så sjukt bra idag, jag gjorde grymma piruetter, sjukt snygga kickar och koreografin satt som en smäck! Efter det blev det en snabb visit förbi Eve och sedan tillbaka för lite Yoga som också gick riktigt bra, är helt slut i kroppen vilket känns fantastiskt skönt!:)

Efter yogan skulle jag och Eve sätta på den sjukt snygga logga hon fått av "the big boss " på hennes bil, tyvärr var bilen för blöt så den fastnade inte. Det får bli ett nytt försök om några dagar.


Tuffaste bilen i stan, snart=)

Pluggdag med MR K

Kategori: Allmänt

Det har varit en dag med blandade känslor idag, frustration över den helvettes finansieringen som jag bara inte begriper, jag känner för att strypa nån! Frivillig?
Jag har även haft mycket trevligt eftersom att jag inte behövde sitta och plugga ensam, utan fått höra en hel del teorier fån Mr K.

Den han körde idag var att analysera mig och mitt val av män, han menar att om man är kvinna med en far som är " knegare" dvs, ingen akademisk utbildning, söker man det hos en man och tvärtom. Han analyserade de killar jag träffat och även fyllehångel och drog en slutsats: Akademiker vill ha mig men jag vill ha knegare och knegare vill inte ha mig. Finns det undantag är det error! Så det blev en hel del error!
Ja, måste säga att det känns smickarande att han försöker hjälpa mig med sina teorier, dock lite skeptisk om jag håller med honom om allt!!


MR Ks fina ritning hur mitt val av man ser ut!
(Figurerna censurerar namn på personer, de har inget med ritningen att göra)



Nu ska jag knåda in mig i lite hokus pokus salva och bege mig mot dansen:)
Ha det fint!

Pluggdag

Kategori: Allmänt

Idag blir det en riktigt pluggdag... Nu blir det lite högskoleprov sedan möta upp Mr K och dra till biblioteket och sitta där en hel dag med finansieringen. Höll på att börja grina för någon dag sen för att jag inte förstod någonting av finansieringen men det har klarnat lite nu pga av mitt ursmarta knep så förhoppningsvis ska det gå!!:) 

Har problem att gå idag, inte benhinnorna utan vaderna, damn. Kom inte upp ur sängen fick gå med böjda ben, ser helt mupp ut men dem är helt slut efter dansen i Tisdags och vårat uthållighetstest, man  skulle göra så många tåhäv som möjligt.. jag vet inte hur många jag gjorde men kramp var det de sista minutrerna. Det får manminsann lida för nu!


That was a great day!



Tjingeling!

Hokus pokus salvan!

Kategori: Allmänt


Den berömda Hokus pokus salvan jag fick igår:)
Hade grymt ont i benet nyss, har smörjt in och börjar känna hur varmt och gott det känns nu istället! Ahhh!
Nu är jag redo för en träning med girlsen, det lär väll bli en del trampolinhoppande:P

Nu kommer hela JG- hallen lukta jenka:)

off I go

Kategori: Allmänt

Hade otroligt dålig hårdag idag, Drastiska åtgärder behövs!
Bara att dra till med locktången!


Lockarna är på plats och nu bär jag mig iväg mot skolan!


Höstmys = te mys

Kategori: Allmänt

God morgon!
Känns som en riktigt ruskig höstdag idag, ser kallt och grått ut ute, vad passar då inte bättre än en varm kopp té och min absoluta favorit är peach mango! Helt fantastisk! Rekomenderar skarpt!



very fresch taste!


Dagens to do:
Plugga finansiering samt högskoleprov
Skola och föreläsning i konvertibler
Gymnastik med tjejerna ( kanske gymnastik själv men skippar nog det pga inflammationen)
Fick by the way en sjukt bra salva av man of the man Tore, tydligen hokus pokus som gör att benen helt domnar av och man känner ingenting:) Toppen!




Good night

Kategori: Allmänt


Sweet dreams! 

You!

Kategori: Allmänt

days of our lives

Kategori: Allmänt

Hur nördig är man inte, men måste erkänna att jag är lite smått beroende av "Days of our lives". Inte lika som för 10 år sen då man såg varje avsnitt men är man hemma och det går på tv måste jag bara titta. Det roliga är att man kanske inte sätt ett avsnitt på nån månad men kan ändå hänga med i allt utan problem eftersom det går så extremt långsamt i den serien. Vissa saker är så otroligt långsökta att man undrar vem som skriver manus. De förvandlas till demoner, dör och sedan återuppstår, gravid i 11 månader och mer.. Ändå måste man fortsätta titta:P

Nu ska jag köra igenom några högskoleprov, skriver på lördag och sedan iväg till bibblo och plugga lite finansiering, tenta närsta vecka.

Have a lovely day!



Frykler - ger allt på hemma plan.

Kategori: Allmänt

Vill ge ett stort grattis till Kenneth som igår hade sin första tävling i Brasiliansk jujutsu. Det var Scandinavian Open 2009, som hölls på hemma plan i Jakobsbergs sporthall. Viktklass: S.Super heavy (+100.5kg).  Han nådde så långt som till en 2:a placering! Grymt bra jobbat grabben! Stort grattis till silvret!



dance

Kategori: Allmänt

Ska snart iväg mot DG och ha danslektion med mina kids. Det blir koreografin med Keri -Hilson "set your money up!" Nu ska vi minsann göra klart den så blir det nån ny efter lovet=)
Sist var dem jätte duktiga så hoppas att de jobbar på i samma tempo!
Efter det blir det Yoga=)

time for school

Kategori: Allmänt


See you!

Sunday

Kategori: Allmänt


Måste säga att det är helt obeskrivligt hur nice det är att surfa i sängen innan man ska sova, I love my new friend.
Mamma fick även hon bekanta sig med nya kamraten och hon var helt i extas, hon hade lite svårigheter utan mus men tyckte det var riktigt nice ändå!

Resten av söndagskvällen har bestått av träning, trots att jag inte borde träna.. Hade gymnastik först med tjejerna, hände en lite obehaglig sak. En gymnast hoppade riktigt fel i trampetten och gjorde nått riktigt konstigt i landningen så hennes arm gick ur led och hon fick lov att åka till sjukhus. Känns jätte tråkigt, hoppas att hon inte behöver gipsa utan att det går bra att dra tillbaka armen utan någon fraktur. Men hon var riktigt duktig och tog det lungt.

Sedan bar det av mot poweryogan, faktiskt gjorde det inte ont i benet av yogan, och det är nog rätt okej träning ändå, man ska ju undvika löpning och hopp, sådant som belastar benet. Då blir det yoga för hela slanten, simning & cykling ska vara bra också!

Godnatt!





Benhinneinflammation

Kategori: Allmänt

Jag har lyckats dra på mig en benhinneinflammation i västerbenet, känns sådär lagom surt:P

Beskrivning: Vanligaste idrottsskadan som uppkommer efter mycket belastning. Smärtan sitter i insdian av skenbenet och känns mest under den fysiska aktiviteten. Kan uppstå om man springer eller hoppar mycket. Eller om man tränar mycket intensivt. I mitt fall är det nog en blandning av allt, mycket från hopp i dansen men även att jag tränat väldigt mycket och kroppen inte hunnit vila.

Benhinneinflammation


Behandling: Vila, vila, vila och vila, vilket i mitt fall är en omöjlighet. Hur ska jag kunna vila?
Det är även viktigt att hålla benet varmt, så springer omkring i sockor konstant. Stretchövningar kan hjälpa lite, men i värsta fall kan det leda till större behandlingar som laser och nerv-stimulering. Det känns inte när jag går normalt utan bara när jag tränar.
Tur att det är höstlov snart så det blir paus från alla aktiviteter en vecka, får försöka att bara vila. Vilket kommer att göra mig helt galen och jag kommer klättra på väggarna när jag inte får träna!


krogen- what the fuck?

Kategori: Allmänt

Fan vad less man blir. Krogen är totalt överskattat. Samma jävla köttmarknad varje gång.. sist jag var ute på krogen för 4 veckor sedan kände jag mig riktigt less och besviken, tänkte att det var engångs företelse men icke. Det är riktigt drygt att vara ute, slutar alltid med att de som är par tjaffasar, omdömet försvinner för många och patetiska raggningsförsök. Och droppen var fan ikväll, ska inte gå in på detaljer för personens skull men fy fan, vilken dålig stil du kör med. Nu fick jag det iallafall bevisat för mig, Tack!

status

Kategori: Allmänt

oj, vad hände, fan vad kul:) welcome!
Vilken status!
KUL!

Ny dator

Kategori: Allmänt

Äntligen har jag skaffat mig en laptop. Lämnade in den stationära datorn igår och fick ett ryck och köpte en laptop, har kollat på dem i flera månader och nu pallar jag inte längre.
Det  blev en Samsung x420, svart. Lite dyrare än vad jag planerat:S Men de har 12 månaders räntefri avbetalning och hellre betalar jag lite mer för en riktigt bra dator och hitills är jag riktigt nöjd! Blir att leva lite fattigt ett tag men jag har ett liv nu iallafall:)

Samsung X120
Så snygg!
Platt och väger inte alls mycket!




Glad tjej!



Nu kan jag blogga massor igen också!=)

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Förhoppningsvis blir min dator fixad idag:) Hoppas, hoppas, hoppas!
Då skulle jag bli lyckligast i världen, sluta upp med det här handikappet!


Föresten fick jag VG på min tenta i strategisk marknadsföring, yeah! 3p från maxpoäng! Känns fräscht! Om nån av er skulle vara intresserad:P haha!

Nu måstye jag rusa, ska göra skolarbete. Lite sådär småjobbigt att behöva åka till skolan tidigare bara för att kolla mailen.

Ha en toppendag!

i-landsproblem

Kategori: Allmänt

Nu håller jag på att bli riktigt galen, båda mina datorer är paj. Visst den ena var bara en tidsfråga men jag blir galen. Det är skrämande hur beroende man verkligen är av en dator.
Jag har egentligen inte råd men måste köpa en laptop, hade tänkt mig en lite dyrare variant, men det får väll bli en liten billig med tanke på ekonomin just nu. Drömmen skulle vara en Mac, de råkar ju inte ut för lika mycket virus heller. Känns som att jag är virus magnet just nu!

Det snöade imorse när jag skulle till tåget, tokigt. Men snälla inte än, vill ha höst lite till!! Det värsta med kylan är att det drar till sig äckel lukt på alla pendeltåg. Bland det äckligaste jag vet är när folk sätter sig brevid en som  nyligen rökt, det stinker i hela vagnen och man känner hur lukten fräter sig in i huden och man själv luktar lika illa, snälla sl kan ni införa egna vagnar till rökare på vintern jag vill inte lukta illa bara för att dem har snuskiga vanor!

Nu måste jag röra mig, mot tåget och snusk odörer!
Have a nice day!


Äventyr!

Kategori: Allmänt

Efter mycket om och men blev det igår en händelserik kväll. jag fick mig ett rejält äventyr. Drog till festen med jobbpolarna, var nykter hela kvällen eftersom jag hade bilen, vilket var väldigt intressant måste jag säga. Man fick reda på en hel del roliga saker:) som man fatiskt minns dagen efter!
Vägen hem var även den spännande, fick syn på nära och kära sådär 2 på natten, Actiondrama med bensintopp  och stoppad av civil polisen eftersom mina registreingsskyltar var efterlysta och jag inte var lik innehavaren av bilen. Men tillslut kom jag iallafall hem:) Puhh. Vilken kväll!

Bilder från gårdagens Ikea fest!




jobbdag

Kategori: Allmänt

idag har det varit en jobbdag på ikea som inledes med härlig höstpromenad, rast shopping och härliga gång 26=)







Ja, såhär kul har vi på jobbet!










på rasten shoppas det!=)

Sexigaste outfiten jag nånsin sätt!

-



Love!



Lovley gång 26!










Nu återstår bara att fatta ett slut, fest, hemmakväll eller äventyr? Börjar klockan 8 imorgon bitti så det gäller att bestämma sig fort! Men lack tightsen är på och mina nya sexiga skor är ett måste!

FAME

Kategori: Allmänt

Det blev en riktigt lugn kväll ikväll, ska faktiskt redan hoppa i säng, heltokigt men är så trött.
Hade verkligen velat gå på Bio ikväll "Fame" har biopremiär och jag måste verligen se den. Tydligen ska den vara riktigt bra och påminna mycket om orginalversionen men med modernare influenser. Men det får bli en annan kväll då jag är lite piggare och uppskattar det mer, brukar ofta vara galet med folk vid premiärer också! ( vilken tant jag blivit, lägger sig kl 22.30 en fredag och folkskygg). Nej, ändring måste det bli!


Bilden är från Orginalversionen, en klassiker!!
Me like Alot!

Lovley Friday!

Kategori: Allmänt

Ledsen för min dåliga update men jag råkade tydligen krascha datan härom dagen. Vet inte riktigt vad som hände men den kollapsade helt enkelt. Som tur är har man kontakter som ska komma och hjälpa mig redan ikväll=) Känns väldigt skönt med tanke på att den datorn jag sitter vid nu skulle man kunna tro är från 1800-talet, det går inte speciellt snabbt!

Fick ett rikitgt trevlig samtal nyligen, nämligen från Emma som ringde från Sydkorea:), I'm so happy! Var riktigt kul att snacka lite, dock blev det inte så länge men vi skulle höras om nån dag igen. Massa planering nu inför resan! Magda och Michis hänger ju på oss från Peking!
Fick även höra att jag tydligen har en beundrare därborta som hittat mig bland Emmas bilder på Fejjan, Kanske ska gå in på Fb och kolla om han kan vara nått potential, vem vet? haha



I miss you sweethart!





in school

Kategori: Allmänt


Sitter i skolan nu och gör seminariearbete om aktievärdering. Snart dags för lunch, mumsig kycklinggryta:)

Såhär kul har vi (jag)!





 

 

Syrran är hemma!

Kategori: Allmänt

Min kära syster har äntligen kommit hem efter 5 veckor på Malta. Detta firades med mycket god middag, rödvin ( inte jag, hade dans) mumsig efterätt och mycket prat.. eller ja, jag orkar inte mer ska sova, får inte så mycket sagt heller. De andra två blir väll uppe ett tag till och snackar en massa strunt som de inte minns imorgon iallafall.


Mamma & syrran, jag gillar de förföriska blickarna!


 
Mami!



Happy me!



La familia=)


 Den Goda deserten!



Ny duschad efter dansen och med bästa killen i världen!

.

Kategori: Allmänt

Bra start!

Kategori: Allmänt

Fick en riktigt bra start på dagen=)
Kollade nyss ifall det kommit något  tenatresultat men inte än, däremot hade seminarie betyget kommit och jag fick en 5:a dvs det högsta! Det gör att jag behöver bara 17 poäng på tentan för att få VG! Jaaa, jag hoppas verkligen!  Känns som att jag blev lite mer pepp nu, helt okej att gå till skolan och lyssna på aktievärdering.

Måste säga att jag är avundsjuk på Eva som läser till idrottslärare, jag får lyssna på hur man räknar ut räntan som behövs vid aktievärdering en hel dag medan hon får dansa bugg!! Hur orättvist är inte det!!
Men just nu, strunt samma! Jag fick en 5a!!! yeeaaah

iväg mot DG

Kategori: Allmänt

Kom hem för en liten stund sedan, haft dans med mina småttisar. Idag var dem riktigt duktiga, vi började lite på en ny kombination men jag får nog ändra lite till nästa vecka, några steg var tydligen väldigt svåra. Det blir lite så när man är ny lärare, man får exprimentera med dem lite i början innan man vet vad dem klarar av.
Ska snart tillbaka till Dansgaraget ( igen) för lite yoga:P tänkte gå lite tidigare så hinner jag titta lite på Evas klass och även snacka lite skit med henne en stund innan yogan!


Bilden tagen från Evas klass förra veckan, and my sexy legs:P


Seg

Kategori: Allmänt

Idag är jag riktigt seg, inte gjort så mycket. Sov rätt länge, slappat och bara varit, tänkte gå en promenad men ser kallt ut ute. Mycket mysigare inomhus=)
Ska ändå iväg på dans och Yoga senare! Mycket mer än så finns tyvärr inte att säga för tillfället:P


Lagom munter tjej!

Sunday!

Kategori: Allmänt

Usch jag känner mig som en dålig människa. Skippade yogan idag, inte alls bra?! Vad gör jag istället, jo trycker i mig massa chips.. :( Nej Fy Josefin!
Men till mitt försvar kan jag säga att jag fortfarande är helt slut efter gårdagens tävling, jag har jobbat hela dagen samt huvudvärk! Jag förtjänar chips, funderar på att sätta igång några Desperate Housewives avsnitt och bara vara.

Har haft nån underlig ensamkänsla idag, vad är det för påhitt? Jävla höst som alltid ska ge en mysfaktor! Tänk att bara få sitta och kramas under en gosig filt i höstmörkret , åh så mysigt!


Kom och kramas med mig!


 

good night!

Kategori: Allmänt

Det måste ha varit mycket länge sen jag gick och la mig såhär tidigt en lördgaskväll. Jag är helt slut, kan inte ens sitta upprätt! Kanske inte så konstigt med tanke på vilken dag man haft!

Jag såg en underlig film ikväll, den började bra men urartade sig mot slutet och blev bara mer och mer pinsam. Jag har även ätit chips så hela jag ser ut som en luftbalong! Men ibland måste man!

Det sista mission för mig idag är att ta mig från datan till sängen, kommer bli en jobbig fight men guuud så gott jag kommer sova. Har sovit väldigt dåligt de senaste dagarna pga nervositet inför tävlingen But no more!

Sov så gott!
Godnatt!

Vasacupen!

Kategori: Gymnastik

Oj, vilken dag det har varit. Började med samling kl 06.30 imorse sedan bar det av mot Hedemora, vi var två trupper från järfälla varav 4 lag ( 2 lag från varje trupp).
Vårt ena lag tävlade på basvarv som de är väldigt duktiga på och några tävlade på basvarv samt volt för första gången.
Det var totalt 20 lag med i tävlingen och vi lyckades ta oss vidare till semifinal med alla 4 järfälla lag. Vilket känndes hur kul som helst!
Dock var det 2 järfälla lag som tog sig vidare till final, ett lag från min trupp och ett lag från den andra truppen. De tjejerna som tävlade på volt från mig gick tyvärr inte vidare men slutade på en 6:e placering vilket är hur grymt som helst  med tanke på att att det var första gången de tävlade på volten=)

Vårt andra lag lyckades ta sig såpass långt som till en delad 2:a placering och SILVER!! Dessutom grenetta på ett varv, alltså inte ett enda avdrag, hur bra är inte det?!Som tröst lyckades volt laget vinna gratis käk på Mc donalds så alla blev inte helt tomhänta! 

Som ledare kan jag säga att jag är riktigt nöjd och stolt över mina tjejer! Båda lagen presterade sitt bästa och glänste verkligen på golvet! Ser fram emot nästa tävling i november, JTC hemma tävling!



Mina fina tjejer!

Påvägen hem stannade vi till på mc donald's, kaos när ca 40 gymnaster och 10 ledare ska ha mat efter en 10 timmar lång tävlingsdag! Tydligen tog jag ut mig så mycket idag att jag började blöda näsblod när jag kom hem.



Nu blir det en riktigt lugn kväll, är helt slut. Ska ladda chips skålen, massa läsk och bara vara. Nöjd över min ledarprestation! ( 4 guld och 1 silver medalj finns nu i förrådet, inte illa!)

godmorgon!

Kategori: Allmänt

Det är Lördag och klockan är strax efter 6 på morgonen, nej jag har inte festat. Ska samlas utanför JG hallen halv 7 och åka iväg och tävla i Hedemora. Det ska bli jätte spännande faktiskt, första gången tjejerna tävlar utanför stockholm och några tävlar på volt för första gången!

Sovit lite sådär halvkasst men det är nervositeten:P Hoppas vi tar oss vidare till semi med båda lagen, det skulle vara så kul för tjejerna och för mig ofcorse!



           


OJ brottom brottom, samling om en kvart! Önska oss lycka till idag och håll tummarna!

Ny kamera!

Kategori: Allmänt

Äntligen har jag köpt en ny digital kamera. Det har varit några jobbiga månader sedan min förra helt plötsligt valde att lägga av?!
Eftersom man luras av reklam ( bevisat) och gör som alla andra åkte jag till nyöppningen av Elgiganten och köpte den=) Och självklart blev det en rosa Och dessutom matchande fodral. ME LIKE! En kö för att komma in i butiken ca 20 min, kassakö ca 30 min, hoppas verkligen det var värt det.  Men den är så söt!

 

 

 



Snart kommer Malin hit på lite fredgasmys! Antingen tar hon med sig en flaska vin eller inte, återstår att se! Men det kommer bli lungt, har samling 06.30 utanför JG hallen imorgon, The BIG day! Tävling i Hedemora! Tror jag har allt under kontrol bara ca 48 papper att fylla i..

Först blir det dejt vid coop;)

.

Kategori: Allmänt

"Dancing with the feet is one thing, but dancing with the heart is another."




Tvättstugan

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Är ledig från skolan idag så passar på att ha tvättstugan, kanske inte det roligaste:P
Förhoppningsvis köper vi en ny tvättmaskin imorgon så slipper man vara nere i tvättstugan varje vecka!

Hade en riktigt otäck dröm i natt, att jag skulle dö. Och jag gick bara runt och väntade på att jag skulle dö, rätt så ångestfyllt. Tog till och med nån tablett så jag skulle somna in men jag dog aldrig jag blev bara sämre och sämre och svårt att andas och massa hjärtsmärtor. Det var rikitgt hemskt faktiskt! Uh, ibland är det en lättnad att vakna när klockan ringer!



Jag underhåller mig med att skapa konst=)

datorkaos

Kategori: Allmänt

Herregud vilken pers, från kl 20.00 när jag kom hem till nu har jag försökt fixa problem med datan, inlägget innan kan ju vara till stort behov!=)
Fick först hjälp av en hygglig vän, felet blev halvbra sedan funkade inte webläsaren men nu ca 4 timmar senare funkar allt som det ska. Undrar hur länge allt ska funka nu?! Än så länge får man vara nöjd!

Tröttheten har kommit ikapp mig och jag ska äntligen kasta mig i säng, imorgon blir det tvättstugan massa småfix och träning! 



    GOD NATT!