SEMLA

Kategori: Allmänt

Now it's time for.....




YUMMY!

sjukling

Kategori: Allmänt

Toppen, jag har blivit sjuk. Jätte kul, verkligen! Halsen bränner och febern är uppe i sådär 39 grader, fryser och svettes verkar vara det ända min kropp kan. Igår fick jag gå hem tidigare från jobbet och idag ligger jag och stirrar in i väggen, roligare kan man ju ha. Borde passa på att plugga men orken för koncentration är långt borta.

workingday

Kategori: Allmänt

Jobbade första gången igår på 2 månader, det var kul att träffa alla igen men oj vad trött i kroppen jag blev.. Benen nästan exploderade och jag kände mig riktigt hängig. När jag kom hem hade jag lyckats  få feber, lyckat!
Känner mig inte alls på topp idag men jobbet väntar och jag kan inte göra så mycket, bara att bita ihop. Ingen feber som tur är:) I värsta fall får jag väll gå upp på sovrum, prova deras sängar och hjälpa kunder... liggandes i sängen, det vore nått det:D


På dejt i gång 26, det är där det händer mina vänner!!

Pulka någon?

Kategori: Allmänt

Snälla, säg att någon vill göra mig den äran att ta med mig på en pulkadejt! Det skulle vara det bästa nånsin! Kanske lite varm chocklad också:) snälla snälla snälla!!!

Jag tackar inte nej till stjärtlapp heller:P

Pino åker pulka

Happy!

Kategori: Allmänt

Today I'm so happy! Dansen har börjat igen=) Hade min första klass med småttingarna, bråkstakarna har slutat och ersatts av ett gäng ursöta och duktiga ungar!! Dessutom klarade dem av den koreografi jag gjort utan problem, me like=) Nu får jag stora tankar angående vårföreställningen, det kommer bli grymt!
Jag har saknat dansen mycket men haft lite oro över att det drar igång igen, jag är ju så van vid att ligga på latsidan numera. Men så fort jag satte in foten på mitt så kallade "andra hem" kom alla minnen tillbaka och ren lycka bara sprudlade runt!!

Yogan börjar ju idag också, kommer tyvärr inte att gå på den, får inte ta i för mycket med träning nu första veckan då kommer min benhinneflammation (som jag inte känt de senaste veckorna) komma tillbaka på nolltid och det är inte omtyckt.  I stället ska jag roa mig med att träffa Mr K och gå på bio och se snabba cash. Det ni!





saturdaynight = game time

Kategori: Allmänt

Hade en mysig kväll igår med goa vänner och lite skumpa=) Vi beslutatde för att ha en liten spelkväll vilket resulterade i hysteriska skratt och många konstiga synonymer. Kvällens höjdpunkt var dock att få ett kärt återseende med min kära sko som blev snodd på midsommar men som i efterhand har dykt upp i en sandlåda.. Lyckan var total!

Highlights from the evening..


Someone brougth Champange with her=)


The winning team!!=)


I'm so happy, I got my shoe back, someone stole it this summer. Lucky me someone found it and 6 months later I got it back:) woho

Visdom och lärdom..

Kategori: Asien 09/10



Korea - Drick ej kranvatten, glöm inte öronproppar om ni bor på hotell och drick inte sujo dagen innan en flygresa.
Peking - Ät inte något som inte heter beef, chicken eller pork!
Hong kong - Glöm aldrig legg och se upp för bajsande fåglar, kan ge dig utslag.
Hanoi - Åk aldrig moppetaxi själv.
Hoi An - Glöm aldrig MYGGMEDEL!
Ho chi minh city- ät inte för mycket papya.
Bangkok - Åk riktig taxi från flygplatsen..
Phuket - Tyvärr men respekten för killar som åker hit är helt borta. Och glöm inte att se pinpong show en speciell upplevelse.
Koh lanta - Kör inte moppe in i reklamskyltar, kan bli pinsamt och akta dig för kastanjer och kokosnötter.. lätt att få i huvet.

Hemma bra, Borta bäst....

Kategori: Asien 09/10

.....Definitivt!

Hur bra har jag då haft det, på skala 1 -10.... en klar 10a. Den stora frågan jag ställer mig själv är : Vad gör jag hemma? Allt här hemma känns tråkigt, oväsentligt och inget har ändras. Kan man bli mer uttråkad? Skulle inte tro det. Känner att jag hamnat i en "komma hem deprission", sådär lagom roligt. Och inga pengar har man heller, eftersom vi lever i en pengaberoende värld går det inte att komma ifrån känslan av fångenskap. No cash = Invalido! Enligt Say är pengar neutrala och bara ett sätt att utbyta varor, tyvärr funkar inte byteshandeln i dessa dagar och man är en pengakåt jävel som är beroende av de satans papperslapparna.

Även vardagen har börjat komma ikapp min jetlagade hjärna och paniken börjar krypa närmare..... Heltidstudier på 200% fart, inte den bekvämaste situation jag funnit mig i. Makroekonomiska teorier snurrar runt i huvudet samtidigt som kalkylerna ger mig mardrömmar. Och ännu är det bara mjukstart.. Hjälp!

Trots att det mesta känns bittert just nu har jag hunnit få tillbaka några av de glimtar i livet som gör att man ibland längtar hem och känner sig nöjd med sitt liv, som ett mottagande av 20 hysteriska gymnaster som tävlar om vem som ska få krama mig först. Slippa de satans myggen och för att inte tala om att få duscha i en ducsh med både bra krut och varmvatten. Telefonen går varm och man har ju faktiskt skaffat sig en ny garderob.
Kanske inte så illa, men skulle jag byta ut myggfri miljö till massmygg invation, "bra krut dusch" till en ynklig kallvatten dusch och en helt ny garderob mot de flera gånger använda kläderna jag i flera veckor bärt på ryggen, nötta och illaluktande  bara för några veckor till på andra sidan jordklotet?
- Ja, helt utan tvekan!

Om ni inte redan visste det så är jag hemma, tänkte mest bara säga hej, hej! Nu har jag gjort det..

Koh Lanta

Kategori: Asien 09/10

vad hander pa koh lanta?

Ja, det ar en valdigt vacker och lugn o, det ar mest sol, bad, lek pa stranden, massage och bara gotta sig. Dock har vi lyckats med en del incidenter som bland annat tuttvisning och kort moppe rakt in i ett plank inegn skadade sig som tur var.

Vi har det riktigt lyxigt med andra ord, underbart att fa vila ut innan man ska hem till kylan och stress.  Tyvarr ar det miljontals mygg och vi har nog provat alla myggmedel som saljs men inget verkar funka sa man far leva med att ha boldpesten pa benen nar man kommer hem, lagom attraktivt. 




Glassar i phuket

Kategori: Asien 09/10

Kan inte riktigt beskriva hur underbart det är att vara i 30 graders värme och bara dega på stranden. Vattnet dessutom är samma temperatur som i luften så det blir många dopp.

Vi är i Patong där det är ett riktigt turistkaos, lite som på mallis, kul att få leva charter i ett par dagar men ibland blir det för mycket. Det är mycket horor och det är väldigt patetiskt att se alla medelåldersgubbar gå runt med de unga prostetuerade. Men bortsätt från det är det trevligt, känns kanske inte riktigt som thailand med en sjukt befolkad strand men imorgon åker vi till Koh Lanta där det blir skillnad. Vi kommer att bo i en bungalow på standen, lovley, och bara dega i en hel vecka innan det är dags för hemfärd, vilket ger mig en riktig ångest att tänka på.

Igår var Émma och jag på pingpong show, nått speciellt att uppleva måste jag säga.. det är lättklädda tjejer som dansar runt stänger och då och då kommer en annan tjej upp på scenen och utför trick med sitt könsorgan. Ex en sköt balonger med ett blåsrör från vaginan, en annan hade stoppat upp fiskar som hon ploppade ut från vaginan i en vattenskål, en tjej rökte cigg med vaginan, blåste visselpipa, stoppade in och ut pingisbollar, en fågel var uppstoppad, det avslutades med att tre tjejer hade oralsex med varandra på scenen. Det hemska var att en av tjejerna inte kan ha varit mer än 13 år och hon hade inte fått några former än alls.
Låter helt galet, jag vet, men det var riktigt sjukt att se och inte alls så äckligt som det låter, det måste upplevas men kanske inte igen..

Trots att det är konstant party här och nattklubbar på varandra och barer överallt har vi inte festat så mycket, tror att det beropå att det är för mycket köttmarknad. och sånt gillar vi inte.

Nu är det dags för sömn imorgon åker vi tidigt..

kram kram





Bangkok

Kategori: Asien 09/10

End of destionation : Thailand..

For nagra timmar sedan landade vi i Bangkok och nu har vi ca 1 och en halv vecka kvar innan kylan kommer. Kanns inte sa jatte roligt, trivs hur bra som helst i varmen.

Ikvall blir det middag pa stan och sedan forhoppningsvis ping-pong show som ska vara en upplevelse man nog inte riktgit kan beskriva, tydligen ar det svart att hitta detta stalle och valdigt ovanligt att fa inbjudan men vi ska forsoka hitta det.

Imorgon aker Emma och jag till Phuket och beachen. Kommer bli awesome! Vi kommer nog mota upp Grahn ( en som ocksa pluggade i korea). Kommer bli kanon=)
Kanns lite jobbigt att saga hejda till dem andra brudarna, men vi ses ju snart igen!!

ha det sa bra dar hemma!

Kramar

Sista dagen i Vietnam

Kategori: Asien 09/10

Senaste dagarna har varit riktigt hektiska och vi har gjort massor vilket gjort att jag inte har haftid att uppdatera. Hoi an var jätte fint och härligt att få relaxa på beachen. Vi hyrde motorcycklar och gav oss på den viatnamesiska traffiken. Hur kul som helst! Lite läskigt i början men man lär sig att inte bry sig om dem.

Efter Hoi an åkte vi till saigon där vi är nu, saigon är en storstad och vi har varit på krigsmuseet där det visas massor från vietnam kriget, man blev lite tagen efteråt. Idag har vi varit på dagsutflykt där vi varit på cocsgodis fabrik, åkt jolle i kanaler och cycklat runt bland lokalbefolkning.

Ikväll blir det middag och eventuellt lite party. Imorgon åker vi till Bangkok där vi har 1 natt, Michis lämnar oss och åker hem till Sverige. Emma och jag åker sedan vidare mot söder och magda mot öst. Så ikväll är våran sista ladiesnight.





födelsedagsdrinken






Motorcyckel körning





Hinner tyvärr inte mer bilder nu.. Vi ska ut och äta!

Ha det toppen!

fodelsedag i Hoi An

Kategori: Asien 09/10

Maste saga att jag har haft en av mina basta fodelsedagar hitills, mina tjejer ar sa otrolig gulliga mot mig!
Firandet borjade redan igar kvall nar jag id 12-slaget fick en pinacolada och en bananasplit glass. Imorse blev jag vackt med sang och frukost pa sangen.
Sedan var det fantastiskt skont att spendera sin fodelsedag pa stranden. Stranden har ar jatte vacker och vadret underbart. Sa som vi langtat efter en beach, antligen!

Efter stranden drog vi till skraddaren och vi bestallde klanningar, jag ska sy upp tva stycken klanningar och en kavaj. Kommer bli riktigt snyggt!

Nu ar det dags for en dusch, smorja in med myggmedel ( jag har stora bolder pa benen, myggorna har ar riktigt gifta saker) och sedan ut pa stan for middag och beachparty. Det ryktas om att det finns ett liknande fullmoon party har, inte lika stort som i Thailand men det kan bli grymt!

Ha det sa bra dar hemma!

Mot Hoi An

Kategori: Asien 09/10

Nu aker vi mot Hoi an och antligen lite beach. Ska jag vara helt arlig kommer jag inte att sakna Hanoi, vill bara till lugnet och vattnet. Ingen trafik huller om buller, massa tutor och manniskor overallt.

Kvallen igar var mysig, vi at middag med utsikt over sjon och utsickt over hela staden. Sedan blev det lite gatuhang och darefter lite pubbande, men relativt lugn kvall. Magda kom bort nar vi skulle vidare med mopparna, men hon hittade oss igen!

Nu drar vi mot varmen!!