Juldagen

Kategori: Allmänt

Julklappar klara!

Kategori: Allmänt

seminrie, tenta & London!

Kategori: Allmänt

Det är vad som står på mitt schema idag.. det blir en lång dag i skolan.. men den som väntar på något gott!!. För sedan åker jag direkt ut till skavsta och mot London! Yeey! Det känns lite smått konstigt att åka iväg. Har hur mycket som helst i skolan och har egentligen inte tid! Men kul kommer det att bli! Yeah!

Svenska hjältar!

Kategori: Allmänt

Galan i måndags var riktigt bra! Vi hade helt klart bästa platserna. Man blir riktigt inspirerad av vissa människor! Dessutom alltid kul att kändismingla lite grann.

Missa inte programmet på fredag!

 


Trampett steg 2

Kategori: Gymnastik

Ja, då har jag äntligen licens för dubelvolt, skruvar, tzuka och massa annat svårt på trampett. Det har varit en lång och intensiv helg. Känner mig lite lättad att den är över men det har varit riktigt kul med en massa gymnastik också!

På väg hem från kursen men mina demos, munkar fick de för att de varit så duktiga!


Nybakat!

Kategori: Allmänt


Bakat både lussekatter och pepparkakor idag! Nu börjar jag få lite julstämning!!!


Här bor jag...

Kategori: Allmänt

Kul att man bor i rena gettot. Vad hände? Jag som trodde detta var de finare onråderna.

 

Jag har så duktiga tjejer!

Kategori: Allmänt

Jag blir så jäkla glad av sånna här träningar! Tjejerna var grymma idag och satte massa med nya grejer! det var 4 st som satte sin första helskruv.. och att de sate dem på 3-5 försöket tycker jag är helt klat godkänt!!!

På filmen testar vi eventuellt varv inför juluppvisningen nästa helg! 




Popcorn

Kategori: Allmänt

Jag är riktigt förvirrad av den här dagen. Den började mindre bra och nu sitter jag och proppar i mig en massa popcorn. Jag varit hungrig konstant sedan illamåendet släppte och jag små äter hela tiden, lite som att jag måste kompensera dagens förlust! Hur som helst, grymt nöjd är jag iallafall över att det försvann.

 

Hej December!

Kategori: Allmänt

Nu är vi inne i December månad och det började väll inte riktigt som jag hade tänkt mig. Ställde klockan på 7 för att få massor av plugg gjort innan jobb mellan 14-20. Men mellan 07.30 - 12 spydde jag som en gris.. Varför har jag ingen aning om? Influensa, Magsjuka var min första tanke, men då borde man väll ha feber? Matförgiftning.. men jag åt inget konstigt igår och dessutom var det bara galla jag spydde upp.. det är för mig fortfrande ett frågetecken. 

Nu mår jag lite bättre, jag har slutat att spy och har till och med kunnat få in mig lite att äta. Jag mår fortfrande illa och dunkande huvudvärk, men jag fattar ingenting? 

Det värsta var ju att jag för en gångs skull var lite taggad på att jobba.. åhh.. Får försöka koncentrera mig på pluggandet istället..