Dansabstinens - redan!

Kategori: Allmänt

Yes, det kryper i benen på mig. Och tyvärr blev det ingen sommarkurs för mig och Eva.. synd för jag var grymt taggad. Men Raffa har sommarkurs i breakdance som jag lätt ska gå på, så min första lektion i breakdance börjar om 20 minuter. Önska mig lycka till!

VG på tentan!

Kategori: Allmänt

Wohoo jag döör, jag satte 22 av 22 rätt på tentan i denna kurs. Awesome baby! Nu jäklar ska vi bara sätta ett VG på uppsatsen också så är det slutbetyget klirrat=)

Det här behövde jag verkligen för motivationen! YEAH!

Sista veckan innan sommarlov...

Kategori: Allmänt

och nu är det stress, vi ska hela dagen idag försöka få klart på våran uppsats. Den ska lämnas in imorgon, därefter är det opponering och en redovisning som skall göras. Dessutom är det stenhårt pluggfokus på ekonomistyrningen.

Men ibland blir jag så förbannad, hur kan dem lägga en tenta på lördagar? Varför inte fredag, det är ju helt insane. Det som händer en massa roliga saker på fredag som jag missar nu pga av att jag måste plugga, typiskt!
Fast jag får min belöning på söndag, en till dansföreställning, tävling med tjejerna och Robert kommer. Dessutom är det somarlov=)

Nu drar jag till skolan!!

Ne yo - so you can cry

Kategori: Allmänt

god morgon!

Kategori: Allmänt

Vilken kväll det var igår, vi hade väldigt trevligt på våran lärarmiddag och efteråt gick vi ut och dansade. Riktigt kul=) Dock blev det väl nått glas vin för mycket:S Känner mig inte direkt 100 % pigg på att gå till jobbet. Framförallt inte heller när vädret är så fint. Men men nån måste ju jobba också:P Känner bara på mig att det kommer bli en lång dag:P



ta mig tillbaka

Kategori: Allmänt

till scenen.. Vilken dag.. Helt fantastisk.. finns inte ord att beskriva hur härligt det är att stå på scenen och bara ösa=) hela 5 nummer i varje föreställnig, det var lite kaos med ombyte imellanåt men det löste sig rätt bra tillslut=)

Kommer sakna brudarna massor, men vi ska ju köra nästa helg igen=)
Ikväll blir det middag och utgång med dem andra lärarna på DG!


Mer bilder kommer imorgon.. nu hinner jag inte mer tyvärr=) Lovley Girls!!

Det är dags..

Kategori: Allmänt

att bli farliga...!!

Nej inte riktigt men nästan!
Dagen är här, den dagen man laddat till i nästan ett år. Vissa kanske inte förstår hur viktig den här dagen är för mig. Jag är lite nördig jag vet, men det är så grymt jäkla roligt=)

Jag kommer ha en hel fullproppad bag med kläder en extra bag med skor och en påse med massa mat:) hahaha Det känns som att man ska iväg på långresa fast man bara ska några 100m bort:P

Hur som helst!!

Nu kör vi! Det är dags för dans!

kvällssnacks och inbrott

Kategori: Allmänt

Sista träningen är avklarad och nu får det bära eller brista.. Jag kommer se ut som en clown imorgon i sista numret men det bjuder jag på:) Det är show och publiken ska få se en riktig show!!

Jag har precis agerat inbrottstjuv, självklart har mamma lyckats slänga ner något till grannen även kallad "surtanten" och självklart måste jag hämta det.. krypa mellan buskarna och spionera så att ingen ser.. Kände mig verkligen som en tjuv.. Och jäkligt blöt blev man på köpet.

Nu ska jag få i mig lite kvällsnacks och sedan sova, eller försöka jag börjar bli riktigt nervös iför imorgon..

God natt!

Dansombyte

Kategori: Allmänt





Så, nu är det nästan klart med alla kläder och accossearer för imorgon, många ombyten blir det:P jag tror även det är hotpantsens år:P Det kommer blir grymt. Nu drar jag på sista träningen inför imorgon:P

dansuppvisning- 1 dag kvar!

Kategori: Allmänt

Imorgon är det the day if the day! Dansuppvisning! Vilket betyder sjukt mycket adrenalin, svett, tårar och skratt! I love it.. men idag är det en stor förberedelsedag. Har suttit och pluggat i ett par timar nu, fick till det tillslut och om jag får önska vill jag nog ha kinesens tenta.. :P Hur som helst nu ska jag ner till centrum och göra den sista inhandlingen för the big show imorgon:)


Imorgon ska vi ösa brudar!!!





Hjälp någon..

Kategori: Allmänt

Nu har jag pillat på bloggen i 30 minuter också...Men det blev lite sött, det andra var ju lite för dystert för att vara vår/sommar.

 Hur ska jag ta mig till skolbäckerna?? Jag behöver seriös hjälp!! Men först lite frukost kanske??=) Ja, bra idé!

när motivationen saknas..

Kategori: Allmänt

Jst nu har jag ingen motivation alls att sätta mig med skolbäckerna.. Istället springer jag runt och provar en massa kläder inför uppvisningen imorgon.. Jag har lite saker som jag måste införskaffa mig under dagen men annars är allt nog lungt tills imoron..
Dock är jag fortfarande lite osäker på vad jag ska ha på 80-tals nummret men funderat på det här...



Crazy, men det var man ju på 80-talet också:P

Jag dör av skratt

Kategori: Allmänt


Haha, Hollands bidrag till Eurovision. Så klockrent!!





Dem ska helt klart ha beröm för engagemanget!

inte långt kvar nu...

Kategori: Allmänt

Nu är det inte många dagar kvar till våruppvisningen och paniken närmar sig med stormsteg.. Allt snurrar i huvudet samtidigt som man har största stressen med att fixa kläder och komma ihåg alla steg.

Men det kommer bli en riktigt grym show, det kan jag lova!!!=)  Så vad ni än gör.. MISSA INTE!!!

helt död

Kategori: Allmänt

Vilken dag det varit.. full rulle sedan kl 7 så nu är jag helt död.. men vad jag har varit duktig pluggat ca 5-6 timmar sprungit 1 mil, haft träning med tjejerna och dansträning.. det kallar jag effektivt..

Imorgon blir det en liknande dag som denna, uppe vid 7 för att plugga sedan träning på kvällen.. måste fixa kläder till dansen imorrn också.. panik:P Det ska bli skönt när denna hysteriska period är över, fast det kommer känns väldigt tomt!!

Förhoppningsvis får jag min kamera imorgon istället, den var ju slut förra veckan! hoppas, hoppas, hoppas!!=)

1 mil

Kategori: Allmänt

Det är helt sjukt, idag lyckades jag springa 1 mil. Och jag är så stolt=) MItt mål är avklarat..då gäller det bara att sätta upp nästa mål då... 2 mil innan sommaren är slut? Eller.. det kanske är lite hårt.. Ähhh satsa högt ska man=)

jag är så sjukt nöjd:D:D:D

wiiee... nu blir det lunch och sedan tillbaka till helvettes kalkylerna:P

Löning!

Kategori: Allmänt

Helt underbart!

Nu gäller det bara att hålla hårt i slantarna.. denna lön ska man ju leva på nästan hela sommaren:P


En rolig lördagskväll..tydligen

Kategori: Allmänt


Så på g!


Party mood on!



She loves it!





Evyo!





BRUDAR!




happines!




Det var inne med randigt!



dansgolvet = it!





hahhaha!





Här börjar det spåra...




Två tappra kvar...




Vem är starkast?





ja?.. vad hände?




Och mer bilder finns det, ja sådär ca 100st till. ja, säga vad man vill om mp men ibalnd har man bara för roligt. Och ibalnd förtjänar man lite att driva på dansgolvet.. hahaha

fokus: plugg

Kategori: Allmänt

Nu är det stenhårt.. slut på latsidan.. Nu är set stenhårt pluggfokus som gäller!

Idag blir det skolan med min partner vi ska fixa till lite på uppsatsen så vi kan lämna in den för opponering=) Dock har vi halva kvar:S

Sedan är det ekonomistyrning 100% fokus.. jag ska klara!! som fan!

fokus, fokus, fokus!

ommöblering

Kategori: Allmänt

Ja, städningen slutade med att rummet möblerades om och är så mycket större och mycket finare. Att jag inte tänkt den tanken förut.. Tyvärr blev det inget plugg idag heller, fy jag har sån dåligt plugg-diciplin. Men visst blev det snyggt!!






Jag tycker att det blev bra=) Det som saknas är lite omkorrigering av tavlor och speglar så det passar. Den blå väggen har väll snart sätt sina sista dagar skulle jag tro.


Igår var det chill på greken.

Kategori: Allmänt


mami & sis



me & sis

städning!

Kategori: Allmänt


Kvällen igår var riktigt trevlig, först middag på greken med mamma och syrran=) Sedan hem till Lollo.b på förfest med henne, Jessica och Helle. Sedan slöt vi ihop med Eva, Linda och Lollo.m på mp. Och vi ägde dansgolvet, som vanligt!!

Men idag är det andra bullar! Vädret utanför mullrar och öser ner så idag har jag städvippan i högsta hugg! Det ska bli så rent och fint!
Tog tidiagre idag en fika med Daniel.By, mycket trevligt, han har köpt lägenhet, såg bara bilder men den kommer bli jätte fin=)

Nu blir det lite lunch och sedan, städa,städa,städa... faktiskt lite pepp:)

Våruppvisning!

Kategori: Gymnastik

Idag var det våruppvisning med mina fantastika gymnaster! Dem är så sjukt grymma!! Vi körde rondat-flickis på tumbling och en tjej fick till och med in en rondat- sträck salto..

I trampetten körde vi, frivolt, frivolt-halvskruv, sträckvolt, sträckvolt-halvskruv och även bord=) Och dem gjorde det toppen snyggt!

Självklart hade vi massor med skojj också ute i det fina vädret!!


Alla härliga färg glada tights!


Roliga och duktiga tjejer=)


Coach Josefin försöker styra upp nått..


Tadaa.. självklart vill jag vara med!


Dem coola ledarna=)


aktiv lördag!

Kategori: Allmänt

Idag är det fullspäckat schema.. och ingen solning blir det för mig inte:(

Först yoga träning inför uppvisningen. Därefter dans lärarnummer. Eftermiddagen består av gymnastik uppvisning med tjejerna. ojojoj.. nu är det mycket hjärnverksamhet!



Dagens goda gärning!

Kategori: Allmänt

Konstigt, det kom aldrig något regn trots att det var så mörka moln.. Jag spenderade kvällen på balkongen med mamma och smed en massa planer istället..:P



Måste bara berätta om min goda gärning jag gjorde idag, jag känner mig faktiskt lite smått stolt och har väldigt gott samvete:

Jag hade en kund på jobbet som frågade lite om lampskärmar, efter han gått stod jag kvar och plockade lite i hyllan.. Efter en liten stund ser jag att det ligger en hundralapp på golvet. Första tanken är självklart BINGO, den är min. Men efter lite närmare eftertanke började jag tänka på den stackars farbrorn jag nyss hjälpt och började genast kuta igenom hela Ikea som värsta galningen. Slutligen i sista stund ser jag honom i kassa kön, jag kutar fram och säger: ursäkta men jag tror du tappade denna hos mig.. Farbror blir riktigt förvånad men väldigt glad och klappar mig på axeln och kallar mig gullunge, på ett mycket hjärtligt sätt.. Och efter det var min dag gjord, att få göra någon annan så glad och dessutom ha det renaste av renaste samveten. Ah.. jag känner lite att vingarna börjar växa! Haha!

Snart kommer regnet....

Kategori: Allmänt




off to work!

Kategori: Allmänt

Nu drar jag till jobbet! Jag har laddat så att lunchen kommer spenderas ute full fokus på solning=)


Har idag på mig mitt nya blommiga sommarlinne:P 50 kr på H&M det kallar jag kap!



Ny kamera igen...

Kategori: Allmänt

Ja, idag kommer jag få min nya kamera=) Linnda ska köpa den åt mig på jobbet så förhoppningsvis får jag den ikväll!! Som jag har saknat! Jag kommer inte släppa den ur sikte en enda sekund!! Den ser inte så rolig ut på utsidan men den är grym!

 

god morgon!

Kategori: Allmänt

Underbart vädert även idag och fy vilket ångest jag får när jag tänker på att jag ska jobba hela dagen, innomhus.. fy, fy, fy!  Jag vill ju bara lägga mig i solen och dega:P


Jag vet att någon hade en mycket spännande natt.. Först fick man samtal sådär mitt inatten och redan rullade även smsen in=) Jag vill veta allt sen, men med tanke på smset kan det bara ha slutat på ett sätt: NICE;)



Dans!

Kategori: Allmänt

Sista koreografin är satt och uppvisningen närmar sig med stormsteg. Idag fick vi mer än 1 minuts koreografi och det ända jag tänker på just nu är hur ska vi klara detta? Vi har 1 timmes träning nästa vecka och då ska alla 3 koreografier gås igenom. Panik.. och inte bara det. Vad ska vi ha på oss? Gaahh! Maj är verkligen en stressig månad men förbaskat rolig månad!!


Från dansuppvisningen förra året, i år kommer det bli ännu bättre!

sol, sol, sol

Kategori: Allmänt

Massor med sol och jag älskar det! Så otroligt härligt, dock inte det bästa när man ska plugga. Man blir lätt ganska omotiverad:P

Träffade först Linnda idag för en solning som slutade med att jag solade själv, sedan mötte jag upp Eva och Malin I centrum för ytterligare lite solning:)



Hjälp, vem är vem??



ehmmm, jaha??



Malin alá glassreklam!

solig torsdag

Kategori: Allmänt

Torsdag och strålande sosken även idag. Kanske blir att man går ut och lägger sig i solen och pluggar.. jag tänkte låta b-uppsatsen ligga lite på is eftersom att vi inte kan göra så mycket förän vi fått tillbaka alla enkäter och  istället fokusera på ekonomistyrningen.

Hade äckligate drömmen i natt att jag av någon anledning drog ut alla mina tänder, fy vad äckligt! Var riktigt lättad när jag vaknade och kunde känna att dem fortfarande var kvar!

Nöjd!

Kategori: Allmänt

Jag är så stört nöjd över mig själv, min löprunda gick så bra:) Jag var ute i ca 45 min, rekord hitills.. vet inte exakt hur långt jag kan ha sprungit men jag tippar på 6- 7km nånting?  fan va coolt och jag hade kunnat klara mer.. en mil kanske går snart=)  wiieee!

Dagens lunch:




Riktigt frsäch, mätt blev man också!

lasy morning

Kategori: Allmänt

Det går inte snabbt idag. Sovmorgon och massa slappa framför tvn, men nu är det slut på dem dumheterna.. Ska strax ta mig ut och springa=) Därefter blir det lunch och sedan plugg..


Till Robert:

Ik mis je hottie! En ik kan niet wachten tot ik je weer te zien. Je bedoelt dus veel voor mij en je maakt me zo blij! Ik ben zo blij dat ik de kans om je te ontmoeten maar ik heb!
Ik hoop dat wat ik schreef was goed en dat je begrijpt!


tack för idag!

Kategori: Allmänt

Det har varit en riktigt intensiv dag i både skolan och på träning men oj  vad jag har hunnit med=) känner mig riktigt nöjd!

Påminnelse: Ni som ska på min dansuppvisning 29 maj, man måste köpa biljetter denna vecka! Så säg till om ni vill komma!!

Nu kallar sängen på mig och min bok, en självbiografi om en balettdansös liv under 2:a världskriget..

God natt!

off to school

Kategori: Allmänt

Idag är det seminarium, måste säga att jag tycker seminarierna i denna kurs är riktigt skumma. Vi skriver uppats men än har inte läraren bett om att få läsa något? Hur kan han då veta hur det går för oss? Riktigt konstigt man vill ju ha feedback!

Men det är en strålande dag även idag, mitt humör är på topp! Dock stör det mig att de har banarbete vid sundbyberg så man måste åka mycket tidigare till skolan bara för att tågen inte går normalt..

Hoppas ni får en härlig dag med massa sol!

idag var det grönt

Kategori: Allmänt

Inne


Invigning av mina gröna converse=)



Ute


Underbart väder, och alla träd har nästan slagit ut! Fantastiskt!

sommarens första solning!

Kategori: Allmänt


yeah:)

Monday again

Kategori: Allmänt

God morgon härliga sommarmorgon!

Jag har hunnit med att vara riktigt effektiv denna morgon, pluggat, sprungit och ja, typ det?! Jag tyckte iallafall att det var duktigt! Jag orkade med hela löprundan utan problem hade faktiskt kunnat springa mer vilket är positivt=) Det går bättre och bättre!

Det är en fantastisk dag och helst skulle jag väll vilja lägga mig ute i solen men måste iväg till skolan för min dugga och sedan dans med barnen.. Bara 3 veckor kvar nu, sedan är det sommar=)

nice middag!

Kategori: Allmänt

Det var en riktigt fin kväll idag, solen sken trots att klockan var 21.00 , träden blommar och sommar feelingen är enorm. Och toppen över detta är middagen som också var fräsch och somrig, me like. Det tackar jag för kära mor!


Fräscht!



Nu blir det lite mer plugg inför duggan imorgon och sedan skönhets sömn! Känner mig riktigt slut i huvet! Men först ska jag bränna ner dansmusiken till mina små dans elever som min fina pojkvän har fixat! yeah! Lyxigt värre man har det=)

Imorgon hoppas, hoppas, hoppas jag verkligen att det blir lika fint väder som i lördags så jag har chans att njuta lite utav det också:P

God natt!

 

lever farligt på jobbet

Kategori: Allmänt

Inte bra att komma åt kablar med kniven inte... skulle bara skära av en stripe lite grann men kniven slant och kapade kabeln istället så hela lampavdelningen släcktes och kabeln brann.. Som tur var gick det att fixa problemet... men min stackars kniv får leva med det resten av livet.



Trollbäckscuperna

Kategori: Gymnastik

ojoj, vilken dag!

Så stolt ledare som nu har jag nog aldrig varit tidigare=) Vi tävlade i trollbäckscuperna idag och det gick fin fint. Vi kammade hem hela 3 medaljer, alltså en medalj från varje cup!

Fristående: SILVER
Hopp: SILVER
Matta: GULD!

Jag är riktigt nöjd, på hopp tävlade vi på rondat för första gången=) Och dessutom hade vi väldigt tufft motstånd och mötte dessutom äldre tjejer=) Så det är riktigt bra jobbat!


Vi fick gå upp på prispallen 3 ggr=)


Duktiga och nöjda tjejer + ledare!


medaljerna!

Nu sticker jag till jobbet och blir där till 20.00, hade hellre velat glassa i det otroligt underbara vädret men men.. jag får ta det i sommar helt enkelt:P

Tävling

Kategori: Gymnastik

Jag vaknade till och med innan klockan ringde imorse, otroligt. Det är tävlingsdags.. Första gången vi tävlar med rondat på plint, ska bli spännande. Dessutom kommer vi ha svårare motstånd än tidigare. Dock vill jag vara ute på golvet med tjejerna men nej, måste döma.. vill inte, vill inte, vill inte!!!



Heja UTY!

natti

Kategori: Allmänt

Det har varit en lugn fredags kväll, först extra träning med fristående tjejerna inför tävligen imorgon och sedan film tittade.. Såg bröllopsfotografen, udda film måste jag säga.. vet inte om jag skulle kalla den bra?!
Hur som helst!

Nu är det sängen som gäller.. imorgon 06.00 ringer klockan och det är tävling på förmiddagen och jobb på eftermiddagen/kvällen.. Hårt!

God natt!


Nytt i garderoben

Kategori: Allmänt

Ibland är det bra att ha en syster som man kan få en massa fina kläder av=)



Klänningar och linnen, perfekt till sommaren!!
Tack så mycket sis!

fredag!

Kategori: Allmänt

Fredag och denna morgon börjar med lite löpning.. Sedan blir det en massa plugg, ev handla med mamma mer plugg och förberedelser inför tävlingen imorgon! Och även mot en heldag i dommarbåset, känns lite sådär.. Har inte suttit domare på väldigt länge så jag är lite nervös, ska döma på stora tjejer också.. men det kommer gå fin fint!


Nu ut och springa innan regnet kommer:P

långhelg

Kategori: Allmänt

trevligt om man ändå kände av det. Själv har jag tok mycket plugg, jobb hela helgen och extra träning både idag och imorgon..

Nu är det dags för lunch.. gröt nu också.. Måste komma på annan mat!

sedan blir det dansgaraget i några timmar!!







ungdomskultur

Kategori: Allmänt

Skriver just nu ett stycke till b-uppsatsen om Ungdomskultur.. intressant måste jag säga, men just nu har jag helt totalt kört fast. Och jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur detta?

Dessutom har jag väldigt svårt att hitta motivationen, det är så mycket annat som känns så mycket roligare.. som blogga till exempel.

Har sista träningen inför tävlingen med tjejerna om några timmar, jag börjar bli nervös inför tävlingen, vilket inte kommer som en överaskning, jag lyckas alltid bli tok nervös och nätterna innan kan jag knappt sova.  Fast det är väll det som är lite charmen med att tävla.

nej, ungdomskultur var det ja.. fokus fokus fokus!

Löpning..

Kategori: Allmänt

Nu är det strax dags för årets första löprunda. Jag är taggad till max. Kanske lite sent på året att börja springa MEN
1. jag får ont i lungorna när det är för kallt ute och
2. jag har haft problem med benhinnorna.

Men nu ska inget stoppa mig, jag ska bli löpmästare!  Dessutom har jag hört att springa är ett bra sätt att varva ner hjärnan från tankar och stress, hur bra är inte det både fysiksk och mental träning i ett!






Nu ska jag möta upp Eva och Hanna, tur att man har bra sällskap!

 

1 månad

Kategori: Allmänt

En månad idag med min goa holländare:P fan vad coolt!



ikea

Kategori: Allmänt

Idag blir det jobb, jag tittar ut genom fönstret och vill inte alls.. Men pengar, pengar, pengar. Det blir inte så mycket jobb denna månad så jag får vara glad för det jag får.

Dock har jag fått en bra arbets tid.. 10 - 17, inte alltid man lyckas få en sån:) Nice värre!

yeah!

where is your passion?

Kategori: Allmänt

                                                            

nu jävlar

Kategori: Allmänt

2 kilo ska bort innan uppvisningen!!
enligt Eva aka. " the pro" så ska det vara havregrynsgröt varje morgon med 1dl mini mjölk. Innan varje måltid blir det att dricka flera glas vatten för att dämpa hungern.. Och eftersom inte jag är superfet har jag svårare att få bort kilona än om jag var just super fet. Men nu jäklar! Bort ska dem!

På onsdag blir det löpning, första för i år.. hur ska mina benhinnor klara detta? Äh, bara att bita ihop!!

Nu kör vi!

wallander

Kategori: Allmänt

Ikväll är det myskväll med mamma.. Eftersom vi har beslutat att bli mer hälsosamma har vi grönsaker & dipp, riktigt gott och man känner sig inte helt svullen..och självklart Wallander! Lovley..




Ola Rapaice är bra het!

pictures from the dance performance

Kategori: Allmänt


Förberedelserna innan, viktigast av allt = Sminkning..



























seg, segare söndag

Kategori: Allmänt

Idag är jag riktigt seg, både i kroppen och huvudet. Jag har bara degat framför tvn vilket i och för sig har varit skönt men ändå får man ju ångest. Varför!?

Ikväll är det träning med tjejerna som gäller och ikväll ska vi plocka ut tävlingsvarven inför lördag. Mer aktiv än så tänker jag faktiskt inte vara idag, eller jo ska göra några statistik uppgifter men där får det vara nog. Uppsatsen får vila tills imorgon, jag känner att jag gjort det jag har kunnat.

Tjingeling!

visdoms ord.

Kategori: Allmänt

Fira syrran!

Kategori: Allmänt

Nej, nu får det vara slut med pluggandet för idag! Nu blir det att ta sig till sjöstaden och en nice middag med mamma och syrran! Hoppas att hon blir glad över sin present:) jag ska iallafall dricka vin!! :p Ibland behöver man varva ner lite!




Hoppas ni får en trevlig kväll!!

time for study

Kategori: Allmänt

Tillbaka från dansen, käns som att det börjar smält lite. Nu gäller det att få till detaljer och få det att se cleant ut! Men den här vår förreställningen kommer bli grym, det ska bli så roligt. Jag kommer vara så mör efter den dagen men mitt adrenalin kommer pumpa som aldrig förr..

Nu är det dags för lunch och sedan hårdplugg, ska skriva mer på uppsatsen. Känns riktigt bra att ha kommit igång=)
Så jag blir spikad framför datorn ett par timmar till idag:P

saturday

Kategori: Allmänt

Då var det helg igen och vad fantastiskt det är att inte vakna upp kl 14 och fortfarande känna sig groggy och hela dagen är paj, nej nej.  Jag gillar att vara pigg och uppe med tuppen!=)
Ska snart iväg till DG för extra träning i yoga, sedan extra träning i dans, allt måste vara tipp topp inför uppvisningen 29 maj.. och ni som vill komma säg till, man måste nämligen köpa förköps biljetter;)





fredagskväll på DG

Kategori: Allmänt

Vårat dansnummer på pingistuneringen gick fin fint, känner mig faktiskt riktigt nöjd med mig själv:) Hur kul som helst var det!

Sedan blev det middag med Eva på Emils och därefter massor av träning på DG, som giveltvis avslutades med en riktig annolunda men ansträngade dans;) som självklart finns på film!


Nöjd efter dans gig



Det är knäskydden som gör bruden!



Så hääär glada blir vi när vi får dansa:D:D:D



B-uppsats skrivning pågår

Kategori: Allmänt

Jag är full gång med att skriva på B-uppsatsen. Har jag kommit igång är det svårt att stoppa mig.. Nu känner jag mig stressad över allt jag måste hinna skriva idag.. Men snart uppe i 4 sidor, bara bakgrund..:D detta går som smort! wiiee

Och snart är det dans performance som gäller också..!



fet?

Kategori: Allmänt

Har ni nånsin fått sån tjockisångest av att se er själva i spegeln att man nästan vill kräkas upp allt fett och inte äta på en hel vecka??
 
Jag fick det idag, på yogan, inte gick det att koncentrera sig inte utan allt jag tänkte på var vilka valkar som syntes, Herregud, aldrig nånsin har jag känt mig så fet.. Jag känner mig ju annars som en rätt schysst pingla som är relativt redo för beach 2010 men idag vad hände??

Nej, nu är det slut på godis ätande och lite skyller jag faktiskt på linnet som är ett sånt där slimat fanskap. Största ångesten är att jag måste ha detta linne imorgon på dans giget...what to do? Tur är det bara är sista två 8:orna:P HJÄLP!

.

Kategori: Allmänt

mot nästa träning

Kategori: Allmänt

Jag har precis kommit hem från träning med tjejerna, det blev ren tävlingsträning. Vilket var mycket behövligt. Dem var duktiga men det finns saker att slipa på innan tävlingsdags, men dem kommer fixa det det vet jag!=)

Snart blir det nästa träning, dans, träning inför uppvisningen den 29 maj. Fullfart, aldrig vila inte:P

Kaos!

Kategori: Allmänt

Vilket kaos.. Med skolan alltså.. Jag får panik, hela systemet är ju stört!
Nu hoppas jag iallafall att jag har en seminarie grupp att gå till imorgon ( fått byta igen). Orkar inte mer kaos! Vill bara få ett gäng att skriva med!

En bra sak är iallafall att jag inom kort kommer att kunna köpa en ny kamera!!=)=) JA JA JA!

Nu blir det träning med gymnasterna;) Tävling snart! Fokus är 100%!



5 maj

Kategori: Allmänt

Idag är det min kära syster som har födelsedag:)

Grattis, grattis, grattis!

shopping

Kategori: Allmänt

Var tidigare idag och kollade in sollentuna centrum med mamma, det har blivit riktigt fräscht måste jag säga! Dessutom kan jag ju inte hålla tassarna borta från att shoppa lite...:P


Vit skjorta till dansuppvisningen, dessutom nice att ha till sommaren:P



Bikini, går aldrig att ha för många:D



Kamerafodral till min nya kamera jag inte har än! Dessutom med långt band så jag alltid kan ha den runt halsen.. Aldrig mer borttappat!

hemma...

Kategori: Allmänt

.. efter 6 timmar på dansgaraget idag också. Börjar snart fundera på om jag ska bosätta mig på det där stället.. Men nu har det slipats, vårat nummer vi ska visa upp på fredag i jakobsbergs sporthall.. kom gärna ni som är intresserade! runt kl 18.00 har jag för mig.. Det kommer bli riktigt grymt!!:D

yoga skills

Kategori: Allmänt

Kolla vad jag lyckades med på yogan idag, löjligt stolt!


Ibland har man sina moments!!

fritid?!

Kategori: Allmänt

Ja, då var det bara att inse då att fritid och socialt liv kommer inte ens att exicistera i mitt liv kommande veckorna.

Började skolan idag igen efter 7 veckors uppehåll och det mina vänner var en riktig utmaning, skolsystemet har ju psykat upp sig så min registrering till kursen var ju lattjo. Så jag har pratat med expeditionen ett x- antal gånger. Pratat med eximinatorn och till sist rektorn. Men efter lite om och men ska det nu vara fixat och jag får nog skriva om mitt ämne, marknadskommunikation=) Jaa! Men det kommer bli mycket plugg.. utöver detta har jag nånting uppbokat varje helg.

Denna helg  dans gig + träning inför vissa dans  nummer + yogan.
Nästa helg tävling i gymnatiken +dansträning + yoga
helgen efter det uppvisning i gymnastiken + dansträning + yoga
helgen efter det DANSUPPVISNING
Helgen efter det omtenta + Dans gig

Ja.. man kommer ju inte börja sommaren fit for fight inte:P



ik mis je

Kategori: Allmänt


Vad jag saknar dig!
Känns så sjukt tomt när du inte är här!

maj

Kategori: Allmänt



 hej hopp och välkommen majmånad!  Är det vår nu?

Jag har inte så mycket att säga just nu än att, halsbrännan är total. Stress = maximal, Herregud första dansgiget är på fredag?! Skolan börjar imorgon igen, tävling med tjejerna närmar sig och jag ska döma.  Penga-ångest = vill inte tänka på... Fritid = finns ingen just nu!

saknad = total!