Biljett bokad

Kategori: Allmänt

Wohoo!

Sverige- Holland
12 oktober i Amsterdam!

Ska bli grymt att komma dit igen, Robert och jag behöver inte vara ifrån varandra någon längre tid! Och vi får en hel vecka tillsammans! 




Universitetsbiblioteket

Kategori: Allmänt

Där befinner jag mig just nu och försöker plöja igenom böckerna i affärsutveckling. Hemtentan är nästa vecka och detta ska minsann gå galant!

Affärsutveckling är iallafall ett roligt ämne och dessutom begriper man lite utav det.. Äntligen,  ser jag ett samband jämfört med alla andra flummiga kurser!

Måste säga att det är ganska roligt att spionera på folk när dem sitter i biblioteket,  framförallt när dem inte vet om att någon observerar dem. De gör alltid en massa knäppa saker, Just nu: en kille pillar på en stor finne i andra sidan salen. En tjej sitter och frenetiskt biter på naglarna, en annan tjej har suttit och stirrat ut genom fönstret nu i över 15 minuter..

Nu blir det för mig att återvända till böckerna!


Balett på tisdag!

Kategori: Allmänt

Ja, äntligen ska jag få gå på riktigt balett. Föreställning alltså, på tisdag ska jag, mamma & Syrran på balett, svansjön! Det kommer bli riktigt grymt! Jag ser verkligen fram emot det!


tomt!

Kategori: Allmänt

Det känns så fruktansvärt tomt nu när inte du inte är här med mig längre. Jag saknar dig så otroligt mycket! Det kommer bli riktigt svårt att sova inatt och veta att inte du finns bredvid mig.



Älskar dig, my little ducth-boy!

The end of business ethics

Kategori: Allmänt

Äntligen är kursen slut! Den var riktigt tung och jag vet inte om jag kan säga att det var det roligaste jag läst? Hur som helst, här är iallafall mitt team som slet så hårt med alla grupp arbeten!


Bättre sent än aldrig!

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från i lördags när vi var ute med chriss och jessica. som sagt, bättre sent än aldrig!


Jessica och sushi buffén


Robert<3

chriss är på topp över att nyss ha slutat jobba..


mobil kollaps!

bara 1 dag kvar..

Kategori: Allmänt

Sedan är den här helvettes kursen slut. Det är verkligen den västa kurs jag varit med om. Den är totalt dötrist, inge motiverande alls, helt flummig och jag blir bara mer förvirrad. Det ska bli så skönt imorgon eftermiddag när jag lämnar skolan och den här kursen.

Innan dess kommer det att bli en lång natt, halva slutraporten är färdig.. Fy fan!

Dessutom har jag världens ångest.. på onsdag åker Robert hem och det kommer bli så tomt, så fruktansvärt tomt:(

lördag eftermiddag!

Kategori: Allmänt

Just nu!

Båda mina älsklingspojkar i samma säng!


jag är en lyckligt lottad tjej!!



Ikväll ska vi möta Jessica och Chriss, det blir nog lite lugnare idag än igår. Först ska vi möta upp Jessica för lite middag och sedan vidare till Chriss jobb för några cider och öl! 


våran fredag

Kategori: Allmänt

Igår var det full fart hela dagen, först till skolan och göra ett quizz. Sedan åkte vi till skansen och på kvällen blev det fest. Håll i gång sådär 22 timmar i sträck. Men det var en mycket bra dag.










skitande Björn!











Quizz

Kategori: Allmänt

Sitter nu i skolan, sista minutrerna innan quizzen. Jag är jätte nervös, det är så svårt!
Efter detta ska jag och Rober kolla läget på stan, vara lite kulturella och gå på museum.

Önska mig lycka till nu!

Robert är här!!

Kategori: Allmänt

Nu har Robert kommit och det känns jätte bra. Jag var lite nervös att träffa honom först eftersom det var ganska många veckor sedan vi sågs men efter bara några minuter var det som vanligt. Yeah! 


ge mig motivation!

Kategori: Allmänt

Allt går trögt just nu, pluggandet går inte alls bra.. istället för att bara fokusera, tänker jag bara på hur stressad jag är! Och då låser sig allt..!!  Gaah! Panik! 


Hello sunshine!

Kategori: Allmänt

Finaste vädret idag på länge, jag blir så glad. Dock hinner jag inte njuta av det så mycket tyvärr, har massor att plugga dessutom tusen saker att fixa. jag har nu pluggat i 2 timmar, vid 11 öppnar biblioteket och då blir det mer plugg men innan det ska jag rå om mig själv lite grann..  så nu blir det vaxning!!


time for sleep

Kategori: Allmänt



Bara 1 natt till som jag behöver sova ensam.. Imorgon är min söta pojkvän här! wihoo!Jag får passa på att ha täcket för mig själv inatt.. Imorgon kommer nämligen en täcke-tjuv! 


Business Ethics

Kategori: Allmänt

Varför valde jag den kursen för? Jag som trodde att det skulle var en rolig och lätt kurs nej nej, den är rena helvetet det är som att ha en 15 hp kurs på 5 veckor. Det är hur mycket saker som ska göra hela tiden och små duggor är som stora tentor:S Känner att det är lite för mycket just nu! Hur ska jag hinna??

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Här är energin på topp och snart ska jag bege mig till skolan för mitt quiz. Jag är rätt nervös, hoppas inte detta quiz är alltför svårt:S







ja, som sagt. Energi är det inte brist på!!

Tack för idag, slut för idag!

Kategori: Allmänt

Nu mina vänner är jag totalt utpumpad, både i huvudet och i kroppen. Huvudet har fått pränta in mängder med information i omänsklig takt. Kroppen är slut efter först dansträning med barnen, sedan en träning med gymnasterna och sedan för att själv köra lite yoga! Nu förtjänar jag att sova!

God natt!

Energidryck= toalett dilemma

Kategori: Allmänt



Mängder av energidryck har slukats och resultatet är inga vingar men ända sättet för mig som tydligen inte tål kaffe att hålla ögonen öppna. Däremot har väll inte pluggandet varit på topp. Jag känner mig inte direkt smartare och ångesten över det där provet imorgon smyger sig allt närmare. JAG VILL INTE BLI UNDERKÄND! 

Problemet är bara efter att ha pumpat i mig 2 burkar energidryck kommer konskvensen, kissnödig! Och varför väljer dem att ha betalningstoaletter på ett bibliotek? Sånt borde vara gratis, dessutom, jag har inga mynt! Så tydligen är jag totalt körd, nu har jag två alternativ:
1. Gå hem!
2. Sitta kvar och hålla mig!

Verkligen ett dilemma! 




vemod

Kategori: Allmänt

Det känns lite vemodigt idag efter gårdagens valresultat. Man känner sig orolig och lite vilsen, vad händer nu? Och hur tänker folk egentligen? Man blir ju bara förbannad, SD, kom igen! 

Jag hoppas verkligen att miljöpartiet går med på ett samarbete med Alliansen, om de månar om Sverige borde dem glömma prestigen, vi kan inte låta SD bli vågmästare. Nu handlar det inte längre om de olika blocken eller om man är blå, röd eller mittemellan. Alla måste arbeta tillsammans för att motverka detta.  Som dem tidigare sagt så arbetar alla partier emot SD, nu behöver dem bevisa att vi kan lita på vad dem säger! Ska vi få stopp på SD måste alla samarbeta! Sluta vara så fega, alla måste ta sitt ansvar! Och ni som röstat på SD, fy fan!

Det är mycket ilska i Sverige idag!


Träning 19 september

Kategori: Gymnastik




just nu!

Kategori: Allmänt

Advokado/räksallad och valvaka!


Mums!!

less..

Kategori: Allmänt

... på städa och bära grejer och rensa och kasta.. Nu pallar jag verkligen inte mer.. hela helgen har gått åt till detta. Nu får det vara nog. Bara lite lite lite saker kvar nu!

Snart bär det av till vallokalen!

godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu får det vara nog för idag! Jag är helt paj i hela kroppen.. håll igång sedan 7 imorse.. hann plugga lite men oerhört med ångest eftersom att jag har mer än 200 sidor kvar att plöja imorgon. Sedan har vi rensat och burit kartonger som aldrig förr, men det känns bra att jag kommer kunna ta tillvara på många av morfars saker. Längtar lite tills jag har min egen lägenhet att ställa upp allting i! Nu blir det iallafall att sova, imorgon blir det plugg.. 6 kapitel kvar, varje kapitel tar ju minst 1½ timme.. Kul, verkligen! 



Imorgon är det val!

Kategori: Allmänt

Ojoj, och inte har man följt valdebatterna nått vidare? Dock hann jag med att se lite utav slutdebatten igår och jag har skapat mig en liten uppfattning. Men 100% säker är jag inte. 


Uppe med tuppen!

Kategori: Allmänt

Klockan ringde 7 imorse, en lördag och det är inte för att jag ska jobba. Nej nej, plugg står på schemat. Senare kommer syrran hit och vi ska sortera alla kartonger som står på balkongen. Idag SKA allt bli klart! Så det är bara att passa på att plugga när man kan!




morgonruffs!


Fan!

Kategori: Allmänt

Jag skämde ut mig så mycket idag, jag vill inte tänka på det men det gör jag, hela tiden! Varför? Åh, detta stör min pluggro.. Varför ska jag alltid skämma ut mig för? Typiskt Josefin beteende? Om man ändå kunde vrida tillbaka klockan.

bibblo

Kategori: Allmänt

Just nu råder full action i biblioteket. Panik = maximal, varför får jag inte till en inledning, vart får jag tag i en produktnyckel till word och hur ska jag klara the big test på tisdag:S Stress, stress, stress!





in school

Kategori: Allmänt

Just nu är jag i skolan på seminarium. Man känner verkligen att det är slutet av veckan, huvudet hänger inte riktigt med. Efter detta blir det plugg i bibblo med Jennie!

känner mig riktigt snygg idag! Woho! Alltid nått!



what a day!

Kategori: Allmänt

Från klockan 7 imorse då klockan ringde fram till nu har det varit full fart. Först dunder plugg på studentpalatset med Jennie, sedan en liten stund egen studerande på stadsbiblioteket och efter det hem montera massa grejjr, iväg på dans och sedan hem och fixa lite mer. 

Vi hade bästa gäst läraren idag, hon var sjukt duktig. Hade roligaste dansstilen och hela hon var genom go! Jag behövde verkligen detta.. Sist kände jag mig så less på dansen att jag undrade vad jag gjorde där. Visst jag hade väll en dålig dag men tappar jag glädjen för dansen då är det illa. Jag vill inte ens dit först idag men jag är så glad att jag tog mig dit. Jag tror jag gjorde den bästa träningen på grymt länge. Tekniken var grym, mina armar kändes mycket mer kontrollerade nu än förut. Och koreografin var fantastisk! Jag känner mig så nöjd!

Nu blir det bara att sova.. Imorgon är det seminarium och sedan plugg med Jennie!





saknad

Kategori: Allmänt

Idag har jag en så enorm saknad efter dig! Jag vill bara ha dig brevid mig och somna i dina armar. Jag vill och skratta åt alla nördiga skämt, jag vill att det ska vara som det alltid är när vi ses. Jag saknar dig så mycket och jag orkar inte fler dagar utan dig omkring mig!


fonus!

Kategori: Allmänt

Jag och mamma var på fonus tidigare idag. Just nu känns det bara så bra! Morfar kommer att få en så fin och värdig begravning, det är han värd!


Ditt hjärta har klappat
så varmt för de Dina
ögon som vakat och
strålat så ömt
Har stannat och slocknat
till sorg för oss alla
Men vad Du oss gjort
skall aldrig bli glömt



Denna dikt är så fin och den stämmer perfekt in på morfar, det var precis så han var! En fantastisk man!



lightning up!

Kategori: Allmänt

Off to school

Kategori: Allmänt

Idag börjar dagen med att åka till södertörn, för att hämta ett studie intyg.. hur onödigt är inte det?! Sedan hela vägen till SU. Ugg, mycket tid bara till resande!
Hur som helst ska lämna in min ansökan om utlandsstudier idag, vet inte riktigt om jag valt rätt men jag tror det, det känns bra iallafall. Vi får se?!

Off I go!

stress..

Kategori: Allmänt

Jag har haft en av de värsta eftermiddagarna i mitt liv. Ett rent helvette.. Nu är jag helt död och vill inget hellre än att sova men jag har massor att göra innan sovdags. Sista ansökningsdag för utlandsstudier är imorgon och jag har inte skrivit klart mna personliga brev ännu. Inte har jag bestämt mig till 100% vart jag vill studera heller..  Detta var ingen lätt match.

Sötaste!

Kategori: Allmänt

Detta är det sötaste kakfatet jag nånsin har sätt. Och jag är så kär, har jag dock alltid varit men i yngre år var det väll kanske mer kombinationen med kakorna. Men idag, då har jag aldrig sätt något finare! Det känns fantastiskt att jag kan ha både Mormor & Morfar med mig varje gång jag äter kakor!




Bra start!

Kategori: Allmänt

Hur kul är det att sätta på nyhetsmorgon och det första man hör är att pendeltågstrafiken står stilla??Tydligen kaos! Nu vet jag inte om jag kommer till skolan i tid, typiskt! Aja, man blir ju inte direkt förvånad.


pinsamheter på Ikea

Kategori: Allmänt

Att shoppa på IKEA har jag inget emot, men är det något jag inte gillar så är det momentet i kassan. Inte för att man spenderar pengar utan för att det alltid ska bli en massa strul. 
Men idag var det nog pricken över i:et. Detta kan nog bero på att både mamma och jag är lika stressade och helt yr i bollen att  vi inte hänger med riktigt.

Vi scannar in alla varor utan problem, vid betalning måste jag då visa personalbeviset, självklart har jag i år igen, missat att byta ett litet bevis man klistrar på lappen, detta sker i samband med nya katalogen som kommer i augusti/ september. Så vi måste lagra kvitto så jag kan hämta klisterlappen. 

När vi betalat allt blir vi stoppade för stickprov, jahopp, det börjar bra med att vi inte ens har ett kvitto. Det glömde vi i kassan.. Snyggt, sedan går killen igenom allt på kvittot och det upptäcks att vi glömt scanna in en gardinstång. ( billigaste varan på hela vagnen) och helt ärligt hade vi totalt missat den, jag såg den inte ens under stickprovet... men men allt löste sig men hur pinsamt är inte det?!? På sin egen arbetsplats! Visst det var inte gjort med flit, men jag skämdes upp till öronen. Fy,  efter detta kommer jag gömma mig på avdelningen och vägra gå till kassan om de behöver hjälp! Och hädan efter blir det att handla i kungens kurva. 

Om inte detta är bevis nog på hur virriga vi faktiskt är så tog mamma upp telefonen ur väskan och tänkte betala med den på bauhaus, dock var det inte mobiltelefonen utan hemtelefonen som var i väskan!


fix söndag

Kategori: Allmänt

Hela denna helgen är det full fix, igår var det tömning av Morfars saker. Vilket väcker många roliga minnen samt sorg att en sådan fin människa har lämnat oss. 

Idag fortsätter fixet och idag blir det inköp av diverse möbler till arbetsrummet så att vi äntligen kan få det i ordning och sedan fokusera på alla andra saker. 

Just nu längtar jag bara tills allt är klart så att jag kan fokusera på att plugga.. Just nu ligger jag efter hur mycket som helst och jag måste läsa hur mycket litteratur som helst tills imorgon. Dock vet jag inte hur jag ska få tiden att räcka till för allting??



5 månader!

Kategori: Allmänt

Tiden går riktigt fort.. Redan 5 månader! 


Fredag!

Kategori: Allmänt

Och jag har nästan tappat försten. Jag låter som en man, men jag har hört att vissa tycker att det är sexigt tydligen!
Ikväll blir det att ta det lungt, försöka bli frisk.

Jag har lyckats lägga klart allt golv, och det blev riktigt snyggt! Jag är stolt.. det ända som saknas nu är lite lister och sedan är det bara att sätta in alla möbler i det rummet. Äntligen kommer vi bli klara!

Jag är nog händigare än vad jag tror!


VG

Kategori: Allmänt

Jag lyckades kamma hem ett VG på helvetes tentan. 18 av 20 rätt, inte pjåkigt.  Jag känner mig väldigt stolt och skönt att muntras upp lite grann=) Nu kan jag med gått samvete säga att jag läser min sista termin och sedan har jag min kandidat!! Woohoo! Fan vad nöjd jag är!




.

Kategori: Allmänt


Varför klarar inte vissa människor ett nej? Sedan prata med en annan som säger samma sak och då acceptera men sedan slänga skit på en efteråt? Visst, frustration och det är inte kul att ge tråkiga besked men kom igen? Vuxna människor! Ni borde veta vad som är bäst för era barn redan! 
Är trött på sånt här, bara för att man inte är mamma själv anses man som totalt efterbliven, otydlig, ej trovärdig och hjärtlös! Ibland blir man bara så trött!




Morfar

Kategori: Allmänt




Just nu går alla mina tankar till min underbara morfar som lämnade oss i Måndags!
En finare man går inte att hitta. 
Du kommer för alltid att vara saknad!





Give me back those sunny days!

Kategori: Allmänt

mör

Kategori: Allmänt

Jag känner mig helt mör och ville bara skjuta mig själv när klockan ringde imorse. Jag känner mig helt mör och inte alls laddad för skolan. Kroppen är helt slut efter dagen igår, huvet är helt ur fas av alla tankar. Och nu blir det en heldag i skolan, kul? Nej, ikväll blir det sängen för mig redan 20.00.

Tjemilen 2010 = avklarad!

Kategori: Allmänt

Både jag och Emma var inte alls pepp innan loppet, dock var stämningen riktigt nice. starten var okej men kramp i vaderna, efter 5 km lättatde det lite och man kom in i skönt tempo. Lite jobbigt när det är mycket folk och man måste springa sickzack för att ta sig förbi.
Jag fick en tid på 1.04.23, riktigt bra jobbat!! Jag är stolt!

Inte nog med att man sprungit en mil, nu ska jag stressa iväg först ett besök hos morfar sedan dans 1 timme och sedan träning med gymnasterna 2 ½ timme.. PUh.. Aktiv söndag!


påväg mot start!


innan start


motionärer


Emma efter att ha gått i mål, bästa är ostkakan!


Jag är också rätt nöjd vid målgång!!

förvirring

Kategori: Allmänt

Jag känner mig inte alls taggad för tjejmilen just nu. Jag har sovit dåligt, känslorna pendlar fram och tillbaka och huvet är fyllt med 1000 tankar. Förhoppningsvis ändras min inställning efter lite frukost och stämmningen som råder där borta!

Tjejmilen

Kategori: Allmänt

Imorgon gäller det, då är det tjejmilen, det jag laddat för hela sommaren. Ska bli riktigt kul och jag är grymt taggad!
Igår hämtade jag ut mitt startnummer (11369) och fick även en goodiebag. Den innehåll nån sport tidning, fullkornsspagetti, skavsårsplåster, ansiktskräm och massa mer saker.




dagens tabbé

Kategori: Allmänt

Vad glad jag blir när jag lyckas ta mig upp ur sängen sådär 7 på morgonen efter ca 4 timmar sömn, äta frukost, cykla till jobbet och sedan få höra: Hej vad gör du här? Du ska ju inte vara här förän 12. Jahapp... inte första gången detta händer. Så fick cykla hem igen. Inte tackar jag nej till några timmar sömn till nej nej. Men ändå, jag måste ju ta mig dit igen!



thank you for tonight

Kategori: Allmänt

Måste säga att det var riktigt skönt att få komma ut ett tag och koppla bort tankarna och fokusera på annat en liten stund! Bara go with the flow och ha en rolig kväll! Matchen slutade 2-0 vilket känns grymt, dessutom vann Holland över Finland med 5-0 så det blev en riktig bouns! Ett steg närmare EM!
Öppningen av restaurangen där chriss jobbar var ett riktigt trevligt ställe, otroligt bra läge längs med skeppsbron och bra priser! Vi hann med sista tåget hem = guld! Dessutom bestod det mesta utav resan av att få i sig allt fyllekäk som vi i sista minuten hann fixa, då kan det inte bli bättre=) Bra slut på en bra kväll!

Och så vill jag gärna lägga till en liten parantes, (ni som tror att ni känner mig, snälla försök lära känna mig innan ni uttalar er om hur jag är som person, TACK!!)


brudarna under en ganska tråkig första halvlek..






Lollo börjar spana in nått...




the worker..


sötnosar




sötnosar!


Dagens upptäckt: man kan beställa ett halvt glas vin!! Yeeey!


Bästa på hela kvällen. fyllekäk och pendeltåg = ingen nattbuss!!





idag är det match

Kategori: Allmänt




Det kan inte gå annat än bra! Vi ska till EM, så är det bara. Jag är taggad, Hamrén är taggad och Zlatan är taggad.. Haha! Sedan blir det mingel med brudarna  på Chriss nya jobb=) lite bubbel skadar aldrig!


friday

Kategori: Allmänt

.

Kategori: Allmänt


Just nu är allt bara väldigt tungt!



golvläggare?

Kategori: Allmänt

Jag behöver en golvläggare och det är NU!
Det där helvettes golvet går inte att lägga och nu har det dykt upp andra saker som gör att jag verkligen inte har tid att ta itu med det. Vill bara få det gjort.. vart får jag tag i en som kan fixa golvet?? nå som vet?

då var man igång

Kategori: Allmänt

hård körade för mig med plugg just nu och jag har inte tid med nånting, gaah en jäkla massa sidor ska läsas innan jag kan sova.. Det kommer bli en lång natt!



Och inte nog med att man har sjukt mycket plugg, jag ska hinna med att lägga golv, träna gymnaster, dansa och  jobba. Känner mig dessutom inte helt 100%, förkylning pågång?