Glassar i phuket

Kategori: Asien 09/10

Kan inte riktigt beskriva hur underbart det är att vara i 30 graders värme och bara dega på stranden. Vattnet dessutom är samma temperatur som i luften så det blir många dopp.

Vi är i Patong där det är ett riktigt turistkaos, lite som på mallis, kul att få leva charter i ett par dagar men ibland blir det för mycket. Det är mycket horor och det är väldigt patetiskt att se alla medelåldersgubbar gå runt med de unga prostetuerade. Men bortsätt från det är det trevligt, känns kanske inte riktigt som thailand med en sjukt befolkad strand men imorgon åker vi till Koh Lanta där det blir skillnad. Vi kommer att bo i en bungalow på standen, lovley, och bara dega i en hel vecka innan det är dags för hemfärd, vilket ger mig en riktig ångest att tänka på.

Igår var Émma och jag på pingpong show, nått speciellt att uppleva måste jag säga.. det är lättklädda tjejer som dansar runt stänger och då och då kommer en annan tjej upp på scenen och utför trick med sitt könsorgan. Ex en sköt balonger med ett blåsrör från vaginan, en annan hade stoppat upp fiskar som hon ploppade ut från vaginan i en vattenskål, en tjej rökte cigg med vaginan, blåste visselpipa, stoppade in och ut pingisbollar, en fågel var uppstoppad, det avslutades med att tre tjejer hade oralsex med varandra på scenen. Det hemska var att en av tjejerna inte kan ha varit mer än 13 år och hon hade inte fått några former än alls.
Låter helt galet, jag vet, men det var riktigt sjukt att se och inte alls så äckligt som det låter, det måste upplevas men kanske inte igen..

Trots att det är konstant party här och nattklubbar på varandra och barer överallt har vi inte festat så mycket, tror att det beropå att det är för mycket köttmarknad. och sånt gillar vi inte.

Nu är det dags för sömn imorgon åker vi tidigt..

kram kram





Kommentarer


Kommentera inlägget här: