Peking

Kategori: Asien 09/10

Nu är Emma och jag framme i Peking efter en helvetes resa. Dock var den inte lång men plågsam.

Igår var det Party med stort P och det blev galna drinklekar, suju shotar och Kareoke:) Det är väldigt populärt att hyra ett kareoke rum i nån timme för typ 100 kr och sjunga hur mycket man vill, gratis glass också dessutom.. Det var en grymt bra kväll som slutade mycket senare än planerat, vi sov ca 3 timmar innan det var dags att ta sig till flygplatsen. Det mina vänner var inte kul, har nog aldrig mått så illa i hela mitt liv..
Väl framme i Peking var det första "to do" - Donken. Och äntligen känner man sig som en människa igen, dock dunkade huvudvärk och slut i hela kroppen, men antar att det är tacken efter 2 dagar helt stenhårt festande. Jag är mycket nöjd över min vistelse i Korea och hoppas på en grym vistelse här i Peking också.

Vi bor på ett Hostel, "youth hostel" så det säger nog det mesta om dem som bor här. Det är mycket fräschare än vad vi förväntade oss, känns toppen. Dock inte i samma klass som vårt hotellrum i Korea där vi hade lyx badkar och grejer, här är det gemensamt wc och dusch. Tjejer och killar blandat, Sneek a peak! men vem klagar för 40 kr/natt. Vi ska snart pallra oss ut på stan för en liten middag och kolla runt lite, tydligen bor vi bara ett stenkast från stora shopping gatan:D Trots allt är det lördagkväll så man måste ju se lite av Pekings nattliv..

Imorgon kommer Magda & Michis också:) Kommer bli grymt!

Kommentarer

  • linnda säger:

    heeej vännen! Faaan vad grymt ni verkar ha det! Såå avis.. här snöar det för fullt och nästan 1 meter snö snart fan... =)

    Saknar dig ju! Känns konstigt att inte bara kunna ta telefonen och ringa dig bara sådär :/ Men ni verkar ha det jätte mysigt där borta och önska att jag hade kunnat åka ner till nyår ju! Hälsa Emma Jätte mycket så ses vi nästa år ju!

    Pusssssar och kramar

    2009-12-19 | 14:07:05
    Bloggadress: http://mrslinnda.blogg.se/

Kommentera inlägget här: