Det anda jag lovade mig sjalv att inte gora....

Kategori: Asien 09/10

Var att ata hund, kanin eller katt, och vad gor vi inte forsta kvallen... Vi tankte lyxa till det lite forsta kvallen pa en riktigt fin resturang, maten kostade iof 30 spann men det ar lyxigt har. Vi tankte kora pa stort och bestalla oxfile, men in kom natt konstigt vitt segt kott som man fick tugga pa i timmar. Forst trodde vi att det var svamp, nar vi insag vad det kan ha varit, vilket vi fortfarande inte vet var det forsent.. Men det var inte speciellt gott.

Idag har vi varit riktigt effektiva, uppe med tuppen och hunnit besoka den forbjudna staden, Maos gravplats och mycket mer. Vi vagade ge den kinesiska maten annu en chans och det va riktigt gott och det var Biff den har gangen. Hoppet ar inte helt kort!

Magda och Michis has arrived och ikvall blir det middag och girly talk, kanske far vi med oss vara Tyska polare som vi gjorde sightseeingen med idag. Om dem pallar med varat tjejsnack..

Imorgon ser planen ut att bli shopping=) vi ska forsoka leta upp de stora marknaderna. Julstamningen ar mer har an i Seoul, fast det kanns inte alls som jul.. Vi funderar pa att dra till Ikea och ata julbord. Glogg och kottbullar!! 





Kommentarer


Kommentera inlägget här: